Фанфіки українською мовою

    IX


    Він мусить це побачити своїми очима, вирішив Драко. Підозр було недостатньо, хоч би яким впевненим в них не був Драко. Він хотів бачити це: Поттера, який дивиться на нього з бажанням, благає Драко доторкнутися до нього, стогне, коли Драко його цілує, тремтить, дозволяючи Драко робити з ним усе, що він забажає. Він мусить це втілити в реальність.

    І йому доведеться переконати Поттера погодитися на це.

    Він міг би сказати, що сам хоче Поттера або що він теж закохався в нього, але він підозрював, що Поттер йому не повірить. Поттер не зробив таких висновків навіть після того, як виявив, що Драко збуджений. І він мав рацію, звичайно; Драко не був закоханий у Поттера. Єдине, що його приваблювало в усьому цьому полягало в тому, щоб побачити, як Поттер розтане від його дотиків. Це не кохання, це лише суперництво.

    Хоча справа також не була і в ненависті, як підказав йому тихий голосок у його голові. Він не хотів розбити Поттеру ніс і спостерігати, як він стікає кров’ю, як він зробив колись — до того, як Поттер підлетів до нього, схопив спітнілу руку Драко й витягнув його із вогню.

    — Я хочу укласти іншу угоду, — швидко сказав Драко, хоча ще не прийняв рішення. Він хотів припинити думати. Неважливо, чому він цього хотів; зараз важливішим було те, чого бажає Поттер. Це його закоханість Драко хотів дослідити.

    Поттер насупився.

    — Що за угода?

    Мозок Драко працював з неймовірною швидкістю.

    — Ну, оскільки ми тут і не маємо чим зайнятися, а ти такий розгублений… — Драко чекав, поки до нього прийде логічне продовження речення, і, на диво, воно так і сталося. — Я думаю, ми повинні спробувати вирішити твої сумніви.

    — Я відчуваю, що моїх сумнівів стало більше, якщо чесно, — сухо сказав Поттер.

    — Не бійся, Поттере. — посміхнувся Драко. — Я готовий запропонувати себе в якості піддослідного.

    — Що?

    — Ти хотів зрозуміти, гей ти чи ні. Ну… — Драко вказав на себе вільною рукою. — Вперед!

    Поттер витріщився на нього.

    — Це чудова можливість для тебе, — наполягав Драко.

    — Ти… — Поттер гучно ковтнув. — Ти пропонуєш… секс?

    — Мерліне, ні, Поттере! — Драко зблід. Він не хотів займатися сексом з Поттером. Секс означав засовування членів у місця, які для цього не призначені. Драко здригнувся, хоча, як не дивно, не надто щиро. Що ж, якби Поттер хотів, щоб Драко зробив це з ним…

    — Сумніваюся, що нам доведеться зайти так далеко, — поправився Драко. —  Очевидно, що ти гей. Думаю, після кількох поцілунків ти й сам це побачиш.

    Драко детальніше обдумав це питання.

    — Я думаю, що ти можеш відсмоктати мені, якщо хочеш.

    Поттер нарешті перестав червоніти; Драко уже і забув, як виглядав Поттер без рум’янцю, що прикрашав його щоки. Блідість йому не так пасувала.

    Поттер знову повільно підняв руку перед очима Драко.

    — Скільки..?

    — Два! — огризнувся Драко. — Ти показуєш два пальці. Будь ласка, припини це робити. Що це взагалі означає?

    Поттер знизав плечима й опустив руку.

    — Ти збожеволів, — переконано сказав він.

    — Ні, мені просто нудно. І я думаю, що трохи поцілунків і мінет підбадьорять і розважать мене. Це набагато краще, ніж дивитися на пергамент наступні дві години.

    Поттер скам’янів. Він перестав дихати і навіть моргати.

    Драко нахмурився. Можливо, для Поттера нудьга не була достатньо вагомим приводом для сексу зі шкільним суперником. Йому треба було придумати щось інше. Якби він тільки міг.

    — Ну, ти згоден? Я, взагалі-то, роблю тобі послугу, Поттере.

    Поттер кліпнув очима.

    — Від душевної доброти?

    — Звісно.

    — Навіщо тобі це? — запитав Поттер. — Ти сподіваєшся розповісти всім, що ти зробив з Гаррі Поттера гея? Ти шукаєш матеріал для шантажу?

    — Ти говориш нісенітниці, Поттере. Яка різниця, чим ми тут займаємось? Про це ніхто ніколи не дізнається, крім нас. Я можу так само легко вигадати щось і стверджувати, що це правда. Твоє слово проти мого, і ми обоє знаємо, кому  із нас повірять.

    Поттер з хвилину розглядав його.

    — Тоді навіщо? Навіщо ти пропонуєш мені це? Тебе взагалі приваблюють чоловіки? — Голос Поттера перетворився на шепіт. — Чи… я?

    — Ти надаєш цьому занадто великого значення. Мене приваблює секс. І оргазми. І я здатен багато чого витримати, щоб отримати їх.

    Не варто було цього казати. Поттер перестав виглядати розгублено.

    — Тобі не треба буде нічого витримувати, Мелфою. Я відмовляюся, — холодно сказав він.

    Блять! Драко закусив губу. З іншого боку, Поттеру знадобився деякий час, щоб відмовити йому. Це могло означати, що він розглядав можливість прийняти угоду.

    — Мерліне, які ми чутливі! — закотив очі Драко. — Не будь ідіотом. Це ідеальний шанс для тебе. Ти можеш експериментувати, скільки забажаєш, і ніхто ніколи не дізнається. Я навіть можу навчити тебе дечому.

    Поттер підняв брови.

    — Ти вже займався сексом з чоловіком? — запитав він з таким виглядом, ніби його це трохи веселило.

    — Звісно, ​​— впевнено збрехав Драко. — Все, що ти чув про нас, збочених слизеринців, — абсолютна правда. За винятком оргій. Вони ніколи не закінчувалися добре, тому ми давно відмовилися від них. Але ми любителі плотських утіх і у нас немає дурних забобон, як у вас, ґрифіндорців. Немає потреби розділяти задоволення на “правильні” та “неправильні”. Це обмежує.

    — Та невже? — Поттер примружив очі. — Якщо у тебе такі відкриті погляди на секс, то чому ти висміював мою нібито гейську орієнтацію перед усіма?

    Драко на мить запнувся.

    — Вся мета полягала в тому, щоб роздратувати і збентежити тебе, Поттере. Я не винен, що ти вважаєш ці речі образливими.

    Поттер довго дивився на нього, а потім демонстративно відвернувся.

    — Ой, до біса, залиш мене в спокої! Мелфой, ти просто нестерпний!

    Драко закотив очі. Жодна причина не була достатньо вагомою для Поттера. Йому треба було придумати щось інше. Щось більш правдоподібне.

    У його голові сформувалася ідея. Ну звичайно, він повинен був подумати про це раніше. Поттер ніколи не повірить, що Драко хоче зайнятися з ним сексом тому, що Драко хоче це зробити саме з ним, або тому, що Драко хоче зайнятися сексом з ким завгодно, або тому, що Драко просто намагається допомогти. Поттер вважав себе героєм, тому єдиною причиною, яку б він зрозумів і прийняв, була б вдячність.

    — Хай буде по-твоєму, Поттере, — неохоче сказав Драко. — Я просто подумав… Ну, я тобі винен. Я хотів віддати свій борг.

    — Винен мені? — Поттер подивився на нього скоса. — За що?

    Драко відкрив рота, щоб сказати це, але слова відмовлялися вийти з його рота. Він пообіцяв собі, що ніколи цього не скаже вголос; що він ніколи не визнає цього в присутності Поттера чи навіть перед собою. Він не мав наміру підживлювати і без того величезне его Поттера.

    Проте, все ж було нормально? Він же лукавив, а не був справді вдячним. І буде нормально сказати це, якщо він не буде щирим. Чи не так?

    Драко важко ковтнув і прошепотів:

    — За моє життя.

    Поттер, як дізнався Драко, мав дивну здатність тривалий час обходитися без повітря. Драко був впевнений, що він на цілу хвилину перестав дихати. Нарешті, ковтнувши трохи повітря, Поттер відвів погляд і заговорив до своїх колін.

    — Ти мені нічого не винен, Мелфой.

    Дивно, але було боляче це почути.

    — Тому що ти шкодуєш, що врятував мене?

    Поттер заплющив очі й похитав головою.

    —  Я не сказав це всерйоз, тоді, у коридорі. Я не шкодую про це.

    Драко стало легше дихати. Хоч він і зробив такий самий висновок, коли зрозумів, що Поттер закоханий у нього, але було приємно це почути.

    — Але ти мені нічого не винен. — Поттер розсміявся трохи істерично. — Особливо секс.

    — Що ще я тобі можу дати? — різко запитав Драко. — Навряд чи я коли-небудь врятую твоє життя. І я не дам тобі золота, Поттере.

    Поттер засміявся.

    — Я точно не хочу золота! — сказав він і трохи заспокоївся. — Ти міг би бути трішки добрішим до мене? — запропонував він.

    — Ага. Що ще? Мені стати на коліна і повзати перед тобою?

    — Я не це мав на увазі. — Поттер зітхнув. — Я був би вдячний, якби ти не ображав мене на кожному кроці.

    Драко ощетинився. А що далі? Поттер запропонує бути друзями?

    — Ти не розумієш суті, Поттере. Я хочу повернути свій борг, щоб продовжувати ненавидіти й ображати тебе з чистою совістю.

    Поттер фиркнув.

    — Насправді, я зрозумів, що ти хочеш, — похмуро сказав він. — Але я хотів би, щоб ти продовжував ненавидіти й ображати мене з нечистою совістю. Принаймні, ти був би змушений визнати, що вона у тебе є.

    Драко надув губи. Усе це вже не було смішним. Це мало бути круто та весело. Коли це перестало бути смішним? І чому з Поттером було так складно? Йому слід було скористатись можливістю зайнятися сексом із людиною, в яку він закоханий. Хіба що Драко помилився. Драко сумно зітхнув. А може, він надто сильно образив Поттера? У Поттера дійсно було его розміром з Гоґвортське озеро.

    Так чи інакше, був спосіб зробити так, щоб Поттер втратив контроль над собою. У цій ситуації слова були марні.

    Драко прочистив горло й придвинувся ближче до Поттера.

    — Я вважаю тебе помірно привабливим. Секс з тобою не був би… тортурою, — сказав він тихим, низьким голосом.

    Поттер скам’янів і Драко швидко просунув руку під його сорочку, перш ніж той знову скаже щось дурне. Він притягнув Поттера ближче до себе — це було надзвичайно легко, оскільки він усе ще був змушений міцно його обіймати — і провів кінчиками пальців по м’якій шкірі талії.

    Поттер потягнувся, щоб схопити руку Драко.

    — Мелфой…

    Драко був упевнений, що це мало звучати погрозливо, але вийшло підозріло схожим на стогін. Драко посміхнувся.

    — Я більше не пропонуватиму, — прошепотів він Поттерові в вухо. — Ніколи. Ти впевнений, що не хочеш скористатися моментом і вирішити свої… — Драко втягнув мочку вуха Поттера в рот, злегка посмоктав її і відпустив, — … сумніви?

    Поттер затремтів. Його обличчя знову почервоніло.

    — Я рахуватиму до трьох, — сказав Драко. — І тоді пропозиція знімається. Один. — вказівний палець Драко погрався з поясом Поттерових штанів.

    Драко легенько поцілував Поттера під вухом. Поттер не переставав тремтіти.

    — Два. — вільна рука Драко ковзнула до Поттерової промежини; рука Поттера злетіла, щоб перехопити її, але Драко був швидшим і йому вдалося обхопити пальцями затвердівший член. Поттер був дуже твердий, тепло його збудження гріло спітнілу долоню Драко.

    — Ммм… — промурчав Драко, проводячи кінчиками пальців по члену Поттера. — Тр…

    — Я згоден!

     

    0 Коментарів