Фанфіки українською мовою
    Персонажі: Ґоджьо Сатору
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Опис: Мегумі хоче лягти спати, але Годжо має набагато кращу ідею.

    Оригінал:https://archiveofourown.org/works/36611530#main

    Обмотавши шию вологим рушником, Мегумі зиркає на свій письмовий стіл, а потім на ліжко, ходячи туди-сюди й намагаючись вирішити, що для нього краще. У нього є дослідження, над яким він повинен займатися, але він працює безперервно з того часу, як вони повернулися з останньої місії за межами школи, і сон зараз звучить як набагато кращий варіант. Він стягує рушник з шиї й кидає його на спинку стільця, потім йде до свого ліжка, він відчуває як його тіло розслабляється, оскільки мозок знає, що він скоро ляже, та м’який стукіт у двері змушує його зупинитися на півкроку.

    Подивившись на двері, він озирнувся на годинник і побачив, що вже близько опівночі. Тільки одна людина може постукати в його двері в цей час ночі. Будь-які ознаки втоми зникають, коли він тихо наближається до дверей, його адреналін починає стрибати, оскільки надія починає зароджуватися в його грудях. Відчинивши двері, він бачить саме того, кого очікував побачити, і хоча на його обличчі відображається розчарування, всередині нього панує безлад.

    – Що? – запитує він, дивлячись на Годжо, який стоїть у протисонцевих окулярах замість своєї звичайної пов’язки на очах. – Я якраз збирався спати.

    – Ні, не збирався, – Годжо притуляється до одвірка, схрестивши руки на грудях. – Вже майже північ. Ти не лягаєш спати до першої години.

    – Знову шпигуєш за мною? – Мегумі знає, що якщо хтось і стежитиме за ним, то тільки цей хлопець. – Хіба ми не говорили про це?

    – Так, так, – його сенсей махає рукою, явно не переймаючись тим, що це трохи порушує особисті кордони Мегумі. – Якщо ти справді втомився і збираєшся спати, я можу піти.

    Мегумі знає, що Годжо залишає за ним право зробити наступний крок, адже саме так це і відбувається. Запропонуй, а потім прийми або скажи “ні”. Він хоче спати, але оскільки Годжо ніколи не з’являється о цій порі, якщо тільки у нього немає чогось на думці, Мегумі знає, що краще відмовитися.

    – Не йди, – він підіймає голову і дивиться на Годжо. – Хочеш кудись піти?

    – Ти знаєш, що так.

    Тепла рука обхоплює його зап’ястя і виводить з кімнати, не даючи Мегумі ні секунди, щоб зорієнтуватися. На ньому лише шкарпетки, тож він сподівається, що куди б вони не йшли, це не буде занадто довгим шляхом без взуття. Але він точно знає, куди вони прямують, коли Годжо проходить коридором, а потім ще одним. Якомога далі від студентів у гуртожитку. Якомога далі від будь-кого, хто може почути звуки, які, як він знає, чекають на нього в майбутньому. Його серце наповнюється теплом, коли він іде за Годжо, руки їх переплетені, і Годжо водить його різними коридорами.

    Вони зупиняються перед помешканням Годжо, яке Мегумі більш ніж добре знайоме. Він був тут незліченну кількість разів, і завжди його затягували сюди за одним і тим же сценарієм, який зараз відбувається. Годжо ніколи не просить його прийти до нього в кімнату безпосередньо, він завжди повинен прийти за ним. Мегумі вже казав йому раніше, що він більш ніж щасливий прийти сюди сам, але, мабуть, це не те що цікавить Годжо. І це добре, тому що якась частина його дійсно насолоджується цією маленькою гонитвою, в яку Годжо завжди втягує його, коли вони зустрічаються ось так.

    Двері до його кімнати відчиняються, і Мегумі заходить першим, добре знаючи, що його сенсей накинеться на нього, щойно двері зачиняться. І, так само як сходить сонце щоранку, як тільки лунає тихе клацання, що сповіщає про те, що кімната замкнена і вони у безпеці у своєму маленькому приватному куточку, він відчуває, як зуби впиваються в його потилицю, вириваючи з горла тихий стогін.

    – С-сенсей… – його руки тягнуться до тіла позаду нього, його руки торкаються стегон Годжо, коли він тримає його міцно позаду себе, зуби продовжують занурюватися в його плоть, коли ще один багатий стогін залишає його горло.

    – Вибач, Фушігуро-кун, – в інтонації Годжо немає ані краплі вибачення, і він знає, що знову ж таки, це також є частиною їхньої рутини. Вибачення, за яким слідують дотики, які не дозволені, окрім як за зачиненими дверима. Його член вже тисне на стрічку спортивних штанів, його тіло в режимі повної реакції на аванси свого сенсея. – Ти зможеш мене пробачити?

    – Ідіот, – він відкидає голову назад, потилиця пульсує від нагадування про те, що зуби Годжо щойно були там. – Тобі нема за що просити вибачення.

    Рука Годжо знаходить шлях до його шнурка і розстібає єдину річ, яка захищає його від небажаних зазіхань. Різкий вдих виривається з рота Мегумі, коли рука Годжо знаходить свій приз – його збуджений член.

    – Ти маєш рацію. Я не хочу, але це сила звички. Мені подобається думати, що я роблю щось не так.

    – Ти робиш щось не так, – Мегумі посміхається, але потім посмішка зникає, коли глибокий стогін виходить з його горла, Годжо вибирає цей момент, щоб міцніше стиснути кулак навколо члена. – С-сенсей…

    – Ти кажеш, що це неправильно, але не кажеш мені зупинитися, – губи Годжо торкаються кінчика його вуха, а рука ковзає вниз до основи члена Мегумі. – Скажи мені, що це неправильно, і це перестане відбуватися.

    – Я не хочу.

    Рука Годжо продовжує погладжувати його член до повністю твердого стану, його спина тепер зручно впирається в груди Годжо.

    – Ти впевнений, Мегумі? – він стогне, коли звучить його ім’я. Ніжний дотик великого пальця Годжо, що треться об кінчик його члена, коли він ковзає рукою назад до основи, позбавляє його мови, оскільки тепло починає наростати внизу живота. – Я можу зупинитися, якщо ти цього хочеш. Але я теж не хочу, щоб це припинялося.

    – Тоді перестань говорити такі речі, – проблиск розсудливості повертається, коли йому дозволяється дихати на секунду, коли рука Годжо повертається до повільного накачування його члена. – Я хочу цього. Я хочу тебе. Що ще можна сказати?

    – Нічого, – Годжо вислизає рукою зі штанів, а потім проходить повз нього, залишаючи його стояти в генкані (зона біля вхідних дверей, традиційна для японських будинків і квартир, являє собою комбінацію ґанку і передпокою.), дещо розгубленим. – Ходімо в спальню.

    – Зараз? ؘ– завжди піддаючись на витівки цього божевільного, Мегумі пихкає, йдучи за Годжо до його спальні. – Я був так близько. – він не приховує, що трохи засмучений тим, що його залишили в такому стані. – Ти не вчасно, сенсей.

    Він заходить до кімнати і бачить, що Годжо роздягнувся догола, на його обличчі залишилися протисонцеві окуляри як захист для Мегумі.

    – Тобі подобається бути на межі. Ти казав мені це раніше. Тож не потрібно скаржитись.

    – Замовкни, – Мегумі роздягається і лягає на ліжко до Годжо, його тіло виробляє більше тепла, ніж зазвичай, оскільки його збудження зростає до божевільного рівня. Тіло Годжо вкрите всілякими шрамами, шрамами, які, як він розуміє, одного дня з’являться на його власному тілі завдяки їх професії. Він підносить руки до найсвіжішого шраму, одного з тих, за яким він пам’ятає, як спостерігав у реальному часі, і той жах, який він відчував від того, що нічого не міг зробити, коли це сталося. – Все ще болить? – запитує він, торкаючись пальцями піднятої шкіри легкими дотиками пір’я.

    Годжо низько стогне, хитаючи головою, коли Мегумі проводить пальцями туди-сюди.

    – Зовсім ні. Може, трохи. Фантомні болі. Але це нічого. Воно того варте.

    – Ні, не варто, – він хитає головою, почуття провини починає з’являтися з нізвідки, оскільки він точно знає, що саме через нього існує шрам. – Я повинен був бути в змозі впоратися з цим.

    Теплі руки торкаються його плечей, допомагаючи йому лягти на спину, коли Годжо дивиться на нього зверху вниз.

    – Досить. Ти знаєш, що мені не подобається, коли ти так говориш. Ти все зробив правильно. Таке трапляється. І це станеться знову. Ти не запанікував, і я пишаюся тобою за це.

    – Стоп, – Мегумі червоніє, намагаючись сховатися від владного погляду свого сенсея. – Я не хочу цього чути.

    – Так, хочеш, – губи Годжо торкаються його губ, залишаючи його в стані вічного бажання, оскільки ці губи ніколи не затримуються на його губах достатньо довго, щоб сформувати глибокий поцілунок. – Скажи це.

    – Я непоганий, – він стогне, відриваючи голову від подушки, женучись за губами Годжо. – Будь ласка, поцілуй мене, сенсей.

    Стогін, що виривається з горла, змушує його обхопити руками шию Годжо, і їхні губи стикаються в палкому поцілунку. Він відкриває рот, охоче дозволяючи товстому язику свого сенсея заповнити його власний рот, їхні язики рухаються туди-сюди, немов двоє підлітків. Ну, він і є підліток, але Годжо, здається, повертається до свого віку завдяки манері, з якою він нападає на його тіло своїми сексуальними зазіханнями, і Мегумі це подобається.

    Мегумі з глибоким стогоном розриває поцілунок.

    – Ти збираєшся змусити мене просити, щоб ти мене трахнув? – він підіймає очі на Годжо, який дивиться на нього з посмішкою на вустах. Незмінне доповнення щоразу, коли він перебуває в грайливому настрої. – Чорт забирай. Ти справді такий, чи не так?

    – Я хочу знати, коли я тобі потрібен, – Годжо киває головою, хапаючи лубрикант зі своєї тумбочки. – Тобі потрібен мій член, Мегумі?

    Його дірочка смикається, коли йому ставлять це питання.

    – Звичайно, мені це потрібно, – відповідає він, вказуючи вниз на свій все ще дуже набряклий член. – Мені також потрібно, щоб ти доторкнувся до мене. Я хочу кінчити.

    – Такий вимогливий сьогодні ввечері~ – щастя в голосі Годжо змушує рум’янець повернутися на щоки Мегумі, коли він бачить, як він наливає мастило на свої пальці. – Давай трохи розслабимо тебе, а потім я обіцяю, що запхаю свій член тобі в дупу і змушу тебе забути про те, як сильно я тобі потрібен.

    Він стогне у відповідь, відчуваючи, як пальці Годжо починають торкатися і дражнити його анус.

    – Будь ласка, сенсей, – він підіймає одне коліно, бажаючи дати Годжо більший доступ до свого тіла. – Будь ласка, будь ласка, будь ласка…

    Повторювані слова мають глибокий вплив на Годжо. Здається, це правильно, тому що як тільки він проштовхує один палець у вузький канал Мегумі, його рот опускається на його член і починає смоктати його з агресивністю, яка змушує Мегумі вити. Його руки лягають на ліжко, коли він намагається не штовхнути обличчя свого сенсея, те тепло, що оточує його член, і два пальці, що працюють над його дупою, виявляються для нього занадто великою стимуляцією. Два своєчасні смоктання його члена Годжо, і Мегумі виливає свій вантаж йому в горло, стогнучи від задоволення від оргазму.

    Годжо відриває рот від члена з м’яким сплеском і дивиться на нього.

    – Завжди найсолодший смак, – Мегумі закочує очі, але з його рота виривається м’який смішок. Однак він швидко перетворюється на стогін, коли пальці Годжо натискають на його простату. – Приготуйся ще трохи, Мегумі.

    Йому потрібна ціла секунда, щоб підготуватися, коли Годжо підштовхує кінчик свого члена до його отвору. Його коліно залишається піднятим, а потім він фіксує ногу навколо талії Годжо, підтягуючи його до себе, коли кінчик його члена вдавлюється в його тіло. Одного поштовху достатньо, щоб член Годжо повністю ковзнув у його тіло, змушуючи зірки з’являтися в його баченні, коли він випускає ще один глибокий стогін.

    – Сенсею!

    – Відчуй мене, Мегумі, – Годжо повільно рухає стегнами, повільність повністю заводить Мегумі. Він любить відчувати кожен дюйм члена, і як його внутрішні стінки піддаються товстому вторгненню. Все в цьому повинно бути неправильним, але якби це було неправильно, чому він відчуває себе так добре? – Це те, чого ти хотів, чи не так?

    – Так! – він кричить, штовхаючи стегнами вниз, коли підносить власну руку до свого члена. Але це триває лише кілька секунд, перш ніж Годжо виходить з нього і перевертає його на руки та коліна. Як тільки його член знову опиняється всередині, Мегумі кричить від задоволення, оскільки це була найкраща позиція, щоб отримати повний ефект від члена його сенсея. Його член капає на простирадло внизу, коли він намагається триматися вертикально, але, схоже, Годжо не надто заперечує, коли його рука повертається до його члена, щоб допомогти довести його до оргазму.

    – Нннн … – він неконтрольовано стогне, його стегна хитаються вперед-назад, коли він намагається змусити член Годжо заглибитися в його тіло, поки він трахає свій кулак, але це виявляється занадто великими зусиллями. Тож він перестає намагатися гнатися за оргазмом, а натомість дозволяє Годжо зробити найгірше.

    Рука на його члені точно погладжує його, знову і знову підводячи його до краю, коли Годжо глибоко занурює свій член в його тіло.

    – Тепер кінчи для мене, Мегумі, – Годжо шепоче йому на вухо, притискаючись грудьми до спини Мегумі. – Я хочу почути, як ти знову кричиш для мене.

    Він не може зупинити себе, навіть якщо намагається. Гучний, довгий стогін виривається з його горла, коли він знову починає кінчати, дотик руки Годжо і його член, що штовхається вперед-назад проти його простати – все, що йому потрібно, щоб досягти ще однієї неймовірної висоти. Годжо сильно вдаряє його стегнами, і він чує, як той бурмоче його ім’я, а потім потік тепла починає розбризкуватися на його внутрішні стінки, Годжо входить глибоко всередину нього.

    Опустившись на ліжко, повністю виснажений, Мегумі повертає голову набік, щоб озирнутися на Годжо, який дивиться на нього з посмішкою на обличчі.

    – Дякую, – він посміхається, знаючи, що, напевно, виглядає набагато безглуздіше, ніж відчуває, але це те, що хороший секс зробить з людиною.

    – Завжди, будь ласка, Мегумі, – Годжо вислизає з нього, і вони обидва бурчать від втрати зв’язку. – Хочеш залишитися тут ще на деякий час?

    – Будь ласка, – він не думає, що має достатньо енергії, щоб повернутися до свого гуртожитку. – Я піду до сходу сонця.

    – Дуже добре.

    Щойно він привів себе до ладу, Мегумі опиняється в обіймах Годжо. Іноді вони обіймаються, а іноді ні. Зараз він вдячний за цей момент, оскільки він продовжує той чудовий кайф, який він отримує, коли вони близькі один з одним.

    – Ти дозволиш мені першим прийти сюди та відвідати тебе, сенсею?

    – Одного дня, – Годжо киває головою. – Знати, що ти хочеш зробити це сам, робить мене щасливим, Мегумі-кун.

    – Я знаю, – він посміхається, потім тихо позіхає. – Добраніч.

    – На добраніч.

    Він прокидається о другій годині ночі, збирається одягнутися і вийти з кімнати, але у Годжо інші плани. Ще два раунди сексу, а потім він знову вдягається і повертається до свого гуртожитку. Вранці він зовсім не відчуває себе відпочившим, але завдяки пережитому кайфу відчуває себе набагато більш розслабленим, ніж напередодні.

    – Перестань посміхатися. Це моторошно, – каже йому Нобара, коли вони вдвох снідають на головній кухні в гуртожитку. – Чому ти завжди так посміхаєшся?

    Мегумі знизує плечима.

    – Просто так, – він не скаже їй, що це тому, що у їхнього сенсея найкращий член, і він може змусити його відчути себе на мільйон єн. – Готова до занять сьогодні?

    – Як скажеш, – Нобара хитає головою, потім встає. – Побачимося пізніше.

    Махнувши рукою, він дивиться на свій сніданок і посміхається. Так, сьогодні буде набагато кращий день, навіть попри те, що він втомився безмежно, і його зад трохи болить. Він знає, що Годжо теж підбадьориться — вони обоє завжди почуваються набагато краще після того, як трохи повеселяться разом. Він сподівається, що це незабаром повториться, але якщо йому доведеться почекати, то хай буде так. Мати півня Годжо, безумовно, варто.

    Дякую за прочитання!!! Підтримайте автора цієї роботи і поставте kudos.

    Підписуйтесь на мій телеграм-канал, якщо вам буде цікаво: https://t.me/+ITB1KhNDeIA5OWE6

     

     

    0 Коментарів