Фанфіки українською мовою
    Фандом: Bangtan Boys (BTS)
    Персонажі: Jeon Jung-kookKim Tae-hyung
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Чонгук збентежений. Зараз він працює цілодобово і намагається зосередитися на роботі. Тим більше нові проекти та безліч нових співробітників, яких потрібно випробувати. У компанії мають бути найкращі, і він цього прагне. І ось у нього папка нового співробітника Кім Техьона, який влаштувався до них рекламником кілька місяців тому і зараз працює над одним з великих проектів “Hope and Kookie”. Цей хлопець дуже привабливий. І він так притягує Чонгука. Незрозуміло чому. І жести, і тіло дуже знайоме. Єдине, що він не може визначити це запах омеги, а точніше його відсутність. І це дуже підозріло. Навіщо цей привабливий хлопець приймає блокатори? Що він приховає?

    Потім Чонгук відволікається від роздумів дзвінком до своєї сестри, яка захотіла знову його побачити в лікарні. Альфа дізнався, що вона почувається вже набагато краще, але моральний стан залишає бажати кращого.

    Після альфі доводиться знову вирішувати актуальні питання своєї компанії, такі як:

    – Що? Ти серйозно? І коли має бути звіт? Потрібно терміново напружувати відділ реклами? Хто там у нас зараз? Ооо ти казав, у нас новенький там. Як його там? Ммм Кім Техьон! Добре. Я з ним поговорю особисто. Адже він начебто справлявся з усім. Чому на цьому звіті завис.

     

    Техон відчиняє двері свого кабінету в компанії Billie Jin, сідає за стіл, закриває руками обличчя і намагається зрозуміти, що з ним відбувається. Купа роботи. Адже проект “Hope & Kookie” замовили просто приголомшливу рекламну компанію для своєї компанії парфумів. Все потрібно підготувати вчасно. Ескізи, макети, презентацію та інше…. Але в думках лише Чонгук. Цей гребаний альфа та його неебічно красиві руки. Як можна не задихатись від його погляду. Як можна було так лохануться і переспати зі своїм босом. Тим більше, віддати йому все, що тобі було цінно. Своє серце та своє тіло. Він точно не зрозуміє. Навіщо йому все це?

    Але істинності не накажеш. Як же Техьону впоратися з цією тягою, яку навіть сокирою не розрубати. Адже буде не просто боляче. А катастрофічно. Пекельно, так би мовити. Після цих думок йому все ж таки доводиться взяти себе в руки і почати працювати.

    Раптом усі думки Техьона переривають. Очі та запах Чонгука. Цей запах білого шоколаду, такого солодкого. Він стоїть навпроти його столу. І вимагає звіт про працюючий проект. Чорт.

    Всі відомі мати світу він вимовляє про себе, коли бачить перед собою Чонгука в шикарному темному костюмі і найдурнішим злим поглядом у всьому всесвіті. Добре, що Техьон випив блокатори до цього і Чонгуку не здогадатися, що перед ним сидить його покірний омега і просто тече вже тільки від його тихого але злого рику.

    – Кім, добрий день. Я хотів би поглянути на наші поступи з проектом “Hope and Kookie”? Мені сказали, що звіт щодо Риму потрібен вже сьогодні. Скажи, будь ласка, що все готове? Тому що ці клієнти дуже скрупульозні та вони нам зїдять мізки ложками якщо ми не покажемо їм результати сьогодні.

    – Так, звичайно. Одну секунду. Я все підготував. Єдине треба роздрукувати і сьогодні до дедлайну я обов’язково все надішлю.

    – Роздрукуй зараз, будь ласка. Я звичайно ж тобі вірю, але хочу особисто переконатися, що всі папери готові і не буде  ніякого фейлу.

    Омега повертається до нього спиною і трохи нахиляється, щоб дістати звіт з принтера. Чонгук у шоці. Він не знає куди себе подіти. Адже це просте заняття. Але Техен все робить так помірно і зі смаком, що йому хочеться вже зараз затиснути його біля стіни. Ця дупка просто бомба.

    Як омезі ось так просто і безневинно вдається нагинатися перед ним. Чонгук своєю рукою торкається талії Техена. Злегка погладивши її, він опускається нижче, доторкнувшись ледь до таких пухких сідничок і почувши дуже, дуже легкий, збудливий стогін.

    – Містер Чон, що ви робите?

    – Яяя, дещо хотів перевірити. Прошу вибачення. Доробиш все це і перешлєш мені емейл копію, що ти відправиш їм. Ок?

    – Звісно, ​​обов’язково.

     

    Чонгук не може повірити. Саме це тіло він мав кілька тижнів тому. Але чому немає запаху? Адже такий солодкий. Чого боїться? Для чого це робить? Може він нічого не пам’ятає? Чорт, адже він не прийшов до Техена тоді. Так замотався що забув що обіцяв омезі чекати у конференц залі та потім сходити за бургерами. Тепер він точно запросить його на вечерю. Або на обід. Неважливо, головне щоб  спокутати провину і подякувати за найприємнішу ідеальну ніч насолоди у своєму житті.

    Він дізнався омегу по його карамельній шкірі та іскоркам в очах. Навіщо альфа йде, він не знає. Він зупиняється, зітхає, щурит очі, відкриває їх і єдине що він хоче робити далі це знову поцілувати Техена. Вриваючись знову в кабінет, Чонгук буквально навалюється на Техена і каже:

    – Ти думаєш, я не впізнав тебе? (І прикушує мочку вуха). Хоча ти був у масці. Дуже добре ти ховаєшся, малюк, але тільки … O мій бог, хто придумав ці ідеальні сіднички! Ти мене просто з глузду зводиш. Саме вони тебе здають. І, сподіваюся, вони з легкістю потраплять до мене в полон. (Притискає Техена до себе так сильно, що Омега своїм тілом відчуває, що відчуває Альфа.

    – Аааааах! Грішний! – злегка посміхаючись, сказав Омега.

    Техон піддається сідницями ближче до стегон Чонгука і починає дуже спокусливі кругові рухи. Треться об нього і змушує взяти його тут і зараз.

    – Ох, дитино, ти граєш з вогнем.Я хочу тебе. І ніщо мене не зупинить. Ну хіба мій секретар. Ох бля..

     

    Раптом секретар Чонгука заходить до кімнати. Техон різко падає під стіл, щоб його не було видно. А Чонгук сідає за стіл. Поки розмови Чонгука і секретаря були в повному розпалі, Техоьон під столом уже розстібнув ширинку штанців Альфи. Дуже, дуже тихо і взяв його чудовий член до рота. Як після цього можна було нормально щось казати. Чонгук ледве тримає себе в руках, але подумки він карає ніжно Те за такі витівки. Тим паче на роботі. Він же начальник. Йому треба думати не про це.

    – Так, Дженні, ці звіти треба надіслати сьогодні. АААААА! – закричав Чонгук.

    – Що сталося, директоре?

    – Все гаразд. Просто трохи вдарився коліном об стіл.

    – Сподіваюся, ви не забилися сильно. Я тоді піду. Закінчу всі завдання на СЬОГОДНІ.

    – Звичайно Іди. І скинь мені мій розклад на завтра. Я хочу зробити деякі корективи.

    – Добре. Вже біжу.

     

    Чонгук чує стукіт дверей, що закриваються, і дуже глибоко зітхає.

    – Ааах, ти ж! (Цілує захлинаючись і просто підкидає його до себе на руки, стискаючи сильно його апетитну дупу). Адже ми могли сильно спалитись. Але відсмоктування було феноменальним, малюк. Ти просто щось. Я точно хочу продовження, особливо фіналу. Хоча я все одно злий на тебе. Ти мені так і не зробив звіт на останнє замовлення.

    – Я намагався зробити тобі приємне. Досить бурчати. Альфа, я його відправив ще годину тому. Просто ти був зайнятий чимось іншим.

    – Та невже? І чим же?

    – Мною.

    Ще раз пристрасно цілує цього розслабленого омегу, що піддається йому. Чонгук підводиться з крісла і виходить із кабінету. Омега відчуває, що знову він ловиться на ту саму вудку. Звичайно, вони вірні один одному, але Чонгук так і не зрозумів це та просто насолоджується їхньою близькістю сповна. Йому в душі здається, що це усвідомлення ніколи не настане і його повністю скоро позбудуться. Вони ж директор і підлеглий. Але так хочеться постійно купатися в океані ніжних дотиків від Чонгука, адже він його перший і єдиний призначений долею альфа.

    Через кілька днів їхні інстинкти проходять випробування на міцність і усвідомлення їхнього зв’язку Чонгуком просто неминуча. Адже омега забув попередити на роботі, що в нього почалася тічка. Йому довелося наковтатися таблеток і прийти на роботу, як годиться, незважаючи на його слабкість і постійний біль, що ниє.По всьому коридору офісу відчувається п’янкий запах лікеру. Хоча Техьон і випив купу блокаторів. Але істинність не дає розслабитись навіть тут. І тут Чонгук вибухає і зривається до омеги. Він вже не може тримати своїх демонів у собі і хоче собі те, що належить йому прямо з цієї секунди вдихання аромату свого істинного омеги. Тому… тому Чонгук 

    штовхає Техьона до стіни, накриває своїм тілом і притискає його до офісних дверей свого кабінету. Запускає руки в м’яке блакитне волосся і вривається поцілунком у такі солодкі п’янкі губи. Кім стогне, і він не може зрозуміти, куди йому подітися від такого щастя. Чонгук пестить його своїм гарячим язиком. Омега прикриває очі і просто віддається цьому приголомшливому почуттю.Запах лікеру стає сильнішим. У Техьона почалася тічка наповну. Смазка почало виділятися просто миттєво. Омега в ейфорії чіпляється в сорочку Альфи.

    І дуже тяжко зітхає йому в губи. Чонгук чує насиченіший запах солодкого алкоголю, який просто вбиває його мізки повністю і змушує помирати від сп’яніння. Був надзвичайно здивований своїм відчуттям.

    – Маленький мій, як ти міг від мене приховувати себе? Себе такого п’ янкого ?!

    Техон нічого на це не відповів. Чонгук цілує нещадно і по-тваринному дико. Він загарчав Омезі у губи і почав імітувати поштовхи, розробляючи пальцями ніжну дірочку.

    – Ох! Який ти. Аааах! — тільки й скиглив Омега і нетерпляче терся об міцне тіло над ним.

    – Лікерчику, у тебе тічка. Чому ти не сказав?

    – Ааааах. Вибач, я не встиг нікому сказати. Мені довелося прийти на роботу сьогодні, незважаючи на мою слабкість, бо я не хотів усіх підвести. З останнім отриманим проектом.

    – Мій трудяга. Так, контракт важливий. Я знаю, що тобі погано, і знаю, що ти виконав свою роботу. (Омега надав усі матеріали та презентацію для проекту вчасно). А зараз буде винагорода за те, що була відповідальним і покараним, що ти приховував свій запах. Уууух як я злий … мммм. Тримайся.

    Чонгук впивається Техьону в губи знову і знову, і потім розриває їх злиття, щоб віддихатися. І питає:

    – Ти з кимось був після мене?-  Звичайно, ні! (Ти єдиний у мене, решта залишається недомленною). — тихим голосом сказав Омега.

    Пахуча залоза просто вирувала. І вони не могли стриматися і не облизати один одного до тремтіння у всьому тілі. Коліна Омеги почали тремтіти. Чонгук прикушує Омегу, скалиться і одразу зализує свій укус. Так ніжно та трепетно.

    І знову вони захлинаються в поцілунку, їхні язики сплітаються в дикому танці, їхні руки просто живуть своїм життям, лапаючи один одного. Наче востаннє.Їхнє збудження вже доведено до краю. Шоколад настільки змішався з лікером і б’є по мізках і в ніс. Вони обоє задихаються від напруги. Течка Техьона пробуджує всі інстинкти. Очі Омеги відкриті до краю і спрямовані лише на об’єкт їх обожнювання. Вони цілуються так пристрасно і різко, що мало не кусають один одного до болю.Техон облизує прес Альфи і гарчить, бо хоче більше й глибше. Він любить приносити задоволення. Але його старання ніхто ніколи не цінував. Чонгук, цей Альфа просто дурманить розум, і Омезі складно не підкоритися його силі. Охоплюючи стовбур, Техьон повністю поглинає його вщент, допомагаючи собі своїми довгими, але вкрай привабливими пальцями. Посмоктує повільно та тягуче, насолоджується, як карамелькою. Язиком проходиться по всьому члену, і Чонгук від таких маніпуляцій стогне, скалиться і махає стегнами вперед.

    Шоколадка моя! Аааах! Ну що ж ти робиш? Мммм, сонце моє, давай ще.

    Тремтіння по тілу і гортанний рик доводять Омегу до запаморочення. Але він продовжує своє дійство, хапає цукерку повністю, і тут уже Чонгук швидкими рухами, ігноруючи омежі сльози, біль і ковтання, доводить себе до феєричного оргазму. Груди Техьона відчули все, що відчував Чонгук. Шоколад з вершками та грам лікеру Бейліз.

    – Я хочу ще. Мені тебе мало. З глузду з’їхати! Де ти був раніше, тигреня. А тепер давай ти постогнеш для мене.

    – Я не проти. (Довгий поцілунок і важкий погляд на один одного).

    Чонгук перейшов на ключиці і просто засмоктував кожен горбок і таку солодку незайману шкіру. Омега розводить ноги і готується до чогось абсолютно несусвітнього. Альфа на колінах починає цілувати його стегна, наближаючись до нього. Техьон задихається від передчуття. Пальці стискаються в кулаки, і він відчуває ніжні торкання біля члена.

    – Чонгук….

    – Насолоджуйся, лікерчик! (І прицмокуючи, починає смоктати і швидко рухати головою).

    – Аааах! Чон…!

    Стиснуті губи і це тертя просто вибивають усі пробки. Чонгук дозволяє йому майже все. Техьон зривається, вбивається йому в рот на повну, закінчуючи і вигукуючи:

    – Ааааах! Гуки люблю тебе … чорт! Ах.

    – Ох, а ти в тічку вогонь. Такий ненаситний. Ось, чорт, я навіть надихатися не можу. Адже ми ще не закінчили, дитинко…все, спекотне ще попереду.

    – Я не проводив її. З альфами. (Зніяковіло прошепотів омега І відвернув погляд).

    – Мені приємно. І більше не зможеш. Бо ти лише мій. Зрозумів мене?

    – Звичайно.

    Альфа не повинен здогадатися, що він перший в омеги. Йому так соромно і ніяково через свою недосвідченість. І чорт, він освідчився йому в коханні. Як так можна. Хто так робить після кількох зустрічей. Звісно, ​​Чонгук проігнорував ці слова. Принаймні Техьону так здалося. Адже під час сексу можна сказати все, що завгодно. І це тільки додасть видовищ, але може сприйматися інакше.

    – Маля, ми ще не приступили до головного, а я вже втомився. Як тобі вдалось?

    -Може я просто найкращий. (сам здивований своєю зухвалістю та сміливістю). – сказав Техьон.

    – Ах, ти ж, Техьон.

    І вдаряє омегу за праву сідничку. Той вскрикує і одразу наривається на глибокий поцілунок від збожеволілого альфи. Чонгук знову відчуває напругу в собі, коли дупка омеги проходить по його паху і крутиться. Начебто випадково. Але ооо, боже, як це можна витримати і не вп’ятися нігтиками в шкіру цю карамельну і таку ніжну. Така покірність і дозвіл у всіх ласках зносить свідомість як цунамі. Змазка виділяється просто річкою. Омега кожною клітиною бажає Альфу у собі й назавжди.

    Чонгук цілує тягуче і зі стогоном розриває зв’язок, щоб узяти презервативи. Розкочуючи все на собі, він дивиться на омегу, лягає на нього, рукою масажує таку зніжену дірочку, запускає 2 фаланги, розтягує все всередині і чекає на реакцію Техьона. Він уже насолоджується, але бажання ще невдоволене. Потім Чонгук вводить три пальці і просто вже мучить Техьона в передчутті.

    – Ну що, малюк, готовий до прірви?

    – Не знущайся, шоколадку. А то я кусатимуся.

    Вони вже готові віддатися повністю. Такі мммм.Гаряча головка проникає усередину, і починається не просто пожежа, а ціла вогненна катастрофа. Так голосно і потужно Чонгук вбивається в Техьона. Такі ляпаси стегон, що просто неможливо уявити, як добре. Омега, притиснутий до стіни, насолоджується поштовхами. І так розривно скиглить від насолоди та скороминущого блаженства. Всі думки тільки про цього гарячого альфу і як він торкається до нього. Лікер і шоколад огорнули весь простір і темними патьоками залишилися на всьому — у будівлі та в душі.

    Чонгук не може стриматися поряд із омегою. Настільки ідеально все проходило, що навіть страшно. Червоні губи отримують масу кохання, укусів і звуків безперервного дихання, що стогне. Тічка дуже допомагає. Поки Альфа на піку, втовкмачується до оргазму в цього розніженого хлопця.

    – Так, Чон. Ось так…

    -Все для тебе, дитинко.

    Ейфорія після такого сексу поступово минає, і ці голубки намагаються трохи відпочити, не помічаючи, що Альфа не вийшов до зчіпки. Вони лежать обійнявшись. І просто не про що не думають. Як раптом Чонгуку дзвонить телефон, і в слухавці чути голосні вигуки. Батьки Чонгука (Намджини) розповідають, як вони раді чути його і вже збираються до нього в гості. Щоб заразом і відвідати його сестру Лісу в лікарні.

    – Так, тато. Я буду вас чекати. Звичайно, Ліса буде рада. Так і я дуже скучив. Вибачте, рідні, мені зараз важко говорити.

    – А чим ти зараз займаєшься? Складний проект?

    – Так, дуже. Яяяя. (тремтячи від знемоги). – Я потім передзвоню! Багато роботи навалилося і цей останній звіт дається мені вкрай складно.

    Поки Чонгук говорив, його шия була окутана омегою та його ніжними поцілунками. Він так ніжно робив свої маніпуляції, що Чонгук ледве стримував, щоб не кінчити знову. І не крикнути в слухавку ім’я Техьона, що лежав поряд на його стегнах під час розмови з батьками. Так соромно та приємно одночасно.Але, на жаль, треба підніматися та йти на мітинг по роботі. Він зупиняє Омегу своїми сильними руками і напівшепоче в губи.

    – Вибач. Мені потрібно йти. Справ багато. Перший раз і не хочу туди йти, але треба. Ще побачимось, малюку. Не забувай сьогоднішній момент. (цілує ніжно, але з натиском і намагається зібратися швиденько і поки що вийти, в компанії без нього не настав повний хаос). Ти тільки мій і твоя душа моя.

    – Так, мій світ, — сумно відповідає омега, але виду не подає. Адже вони лише партнери по роботі та сексу. Про стосунки вони не говорили, а про кохання… тим більше. Природньо, істинність додає почуттів, але по суті про їхні стосунки вони ще не говорили серйозно. Омега боїться навіть замислюватися, що Чонгук скаже йому, якщо на 100% переконається, що Техьон був незайманим до нього і що він істинний.

    Звісно, ​​Альфа має багато переваг. Він ще й начальник. Тому Омезі те й залишається, що тільки підкорятися, мовчати і придушувати свої почуття, поки це не набуло сильного глобального характеру і його не поранило ще більше. Але він обіцяє, що він обов’язково з’ясує і поставить все на свої місця, головне треба набратися сміливості та дожити до цього моменту.

    Техьон одягається і виходить уже у напівтемний хол. Адже вже всі пішли. Чонгук пішов до зали для засідань. А він забирає сумку зі столу та збирається поїхати додому.

    Чонгук без задньої думки виходить з кабінету з телефоном, вирішивши всі свої справи, і розуміє, що попрощався з Омегою він легковажно і неоднозначно. Вони ж були разом. І як він віддавався йому у тому кабінеті. Таких стогонів та такої ніжності в очах він ні в кого не бачив. Це просто неймовірне видовище.

     

    Але Чонгук його не так довго знає, а відчуття, що він просто створений для нього. Йому дуже лестить те, що омега реагує на нього дуже інтенсивно. Це ж істинність. Правильно. Тому вирішено, що він тепер хоче з Техьоном стосунки раз і назавжди.

    Тим часом Техьон повернувся додому о пів на одинадцяту вечора. Зітхнувши, зачинивши двері на ключ, зняв сумку, пішов у душ, потім перебрався на кухню, випив склянку води. І, сівши зручніше, увімкнув телевізор. Раптом у темряві пролунав голос:

    – Ну що, нагулявся? Де мої гроші?

    Техон здригнувся і відскочив від дивана.

    – Я нічого тобі не винен. Ти й так живеш у мене. Та й жереш, і п’єш за мій рахунок.

    -Ах ти, падла, взагалі страх загубив?! Я тобі зараз покажу, як треба розмовляти зі старшими.

    Наблизившись близько до Омеги, його брат Юнгі б’ є своєю сильною рукою по голові Техьону, нахиляє і б’є в живіт, шию, і плює йому в обличчя.

    – Ну що, сміливість пішла?

    Техьон нічого не відповідає, тільки схлипує і відповзає в свою кімнату, корчучись від болю, і намагається зупинити кров з носа і прикласти щось холодне до голови, що розколюється.

     

    0 Коментарів