Фанфіки українською мовою

    Слова автора(Clarissa) це останній фанфік у даній збірці, котра була написана разом з чудовою Valerika. У кінці кожного фанфіка написано хто є автором, щоб ви не плуталися. Дякую за те, що читаєте нас!

     

     

     

    Коли він закохався і чому? Спартак питає це в себе, дивлячись на те, як потягується Женя, сидячи за ноутбуком на кухні. Мабуть, справа була в тому, як він курив, примружуючи очі. Чи то в самих очах? В каро-зелених островах архіпелагах надії. А може, в його посмішці? У тому, як іронічно кидає він якийсь жарт, очікуючи підтримки з боку свого коханця. Хоча ні! Вся справа була у тому, як Женя мило спав! Риси його обличчя м’якшали, ставали такими дитячими і невинними, що проходячи повз Спартак ледь стримував себе, щоб не провести великим пальцем по м’якому обличчю. Ніколи раніше у нього не було такого дурного фетішу – спостерігати за сплячими людьми, які ще й пирхають від якихось снів прямо уві сні.

    Женя сонно позіхає, розминає шию.  Навіть шия видається естетичною, хоча, здавалося б, що в ній такого? Біла футболка обліплює спину, Спартак спускається поглядом нижче, поки Женя наливає собі каву. Та-а-ак, Жені явно на користь їхні походи до спортзалу. Він киває, наче погоджуючись з цим, хоча всього лиш куштує на смак міцну каву. Женя повертається спиною до кавоварки. Промінь сонця на мить падає йому у волоссяя, підсвічуючи темні кучері. Ті наче сяють. Можливо, саме в ці кучері і їх запах Спартак закохався? Женя слідкує певний час за поглядом чоловіка, а потім видає:

    – Що ти оце мене з самого ранку роздивляєшься?

    – Милуюся, – з посмішкою відповідає Спартак, відводячи на мить погляд у журнал з статтею про когось з убивць.

    – Ну, є чим, – Женя вигинається у відвертій позі з чашкою кави. В очах – іскри, у жесті – хтивість. Він прострелює йому серце, наче професіональний кіллер цими іскрами, убиваючи останню надію на порятунок. Архіпелаги каро-зеленого забарвлення назавжди його затягують до себе.

     

    Мабуть, все-таки справа в його харизмі. Тепер киває вже Спартак, закриваючи недбалим жестом журнал. Убивці почекають. Його смерть через передозування дофаміном важливіша.

     

     

     

    Valerika

     

    2 Коментаря

    1. Jan 4, '23 at 20:27

      Господи автор ви просто геній ,я тільки подивилася ї
      підкаст і тут це. Ще не читала але вже в за
      ваті .

       
      1. @golden_witchJan 5, '23 at 20:02

        Дякуємо величезне! Стараємось з усі
        сил)
        Чекайте наступні драббли у нашій збірці)