Фанфіки українською мовою

    Глава 9

    Поглянувши їй в очі, Спартак однією рукою взяв її за потилицю та притягнув до своїх губ, ніжно поцілувавши.

    Для початку.

    Вона здається була не здивована, а тому відразу відповіла йому взаємністю. Її руки лягли йому на шию. А його – попрямували на талію дівчини. Поцілунки ставали гарячішими, а руки все розпустніше.

    Припіднявши дівчину за талію, він посадив її на кухонну поверхню, не відриваючись від її губ. Сильні руки ковзнули по внутрішній стороні її бедра. Вона трішки прикусила його губу від неочікуваного жесту.

    «Тільки не кажи що ти цього не хотіла» – в голову лізли думки, але Соня їх швидко відігнала.

    Поцілунки перейшли нижче, до шиї. Він зоставляв на її шкірі помітні сліди, проводив язиком та інколи прикушував, попутно розстібаючи її блузку. Доріжка червоних засосів вела до грудей.

    Її блузка дуже швидко полетіла кудись в сторону. Як незабаром і брюки. Натомість Соня швидко справилась з ґудзиками на чорній рубашці блондина та пустила свої долоні по його торсу, грудях. Вона цілувала його шию,  ключиці. Її руки, спустившись нижче, намацали ремінь та розтебнули його, а за ним і штани. Вона ще раз поцілувала його вологі губи та зісковзнула зі столу. Руки Софії тим часом лягли на твердий член. Подивившись в його очі, в яких було зараз лише бажання, вона спустилась перед ним на коліна, приспустивши штани.

    Чомусь його здивував такий розвиток сценарію цієї безстрашної дівчинки: «Хоч капля вагань повинна ж бути..? Чи як? Ооо господи…окей, вагань непотрібно, лише не зупиняйся» – його мозок ще міг думати, навідміну від неї. Навіть коли на його члені вже були її губи.

    Не так часто чоловіку робили мінет, враховуючи те, що дівчини в нього давно вже немає. Тому відмовлятися він не став. Він її не змушував, це цілком її ініціатива.

    Її ротик вбирав все більшу і більшу довжину, та ковзав по стволу достатньо легко. Було помітно, що вона вже навчена. З такою можна було вести себе розкутіше, вона нічого не зможе йому заборонити, з нею можна робити все що заманеться. Однією рукою Спартак тримався за стіл, іншу занурив в її темне волосся, набираючи темп та трахаючи її рот. Але кінчати зараз не хотілось. Він ще не зробив те, що хотів.

    -Встань. – наказав Суббота, взявши її під лікоть, допомагаючи підвестись. Вона відпрянула від ерегованого члену та знову  глянула йому в очі, з певним питанням.

    Він розвернув її до себе спиною та спер на стіл, майже положивши дівчину на холодну поверхню світлого мрамору кухні.

    Іще через мить вона вже відчула в собі гарячий член.

    «Невже для неї це нормально? Нічого не вигукує совість? Серйозно? Як такого як Женя взагалі можна було зрадити? І чому я зараз за нього взагалі думаю?.. Але я зроблю так, що ти, дівчинко, не зможеш йому більше в очі дивитись.»

    Тримаючи її за талію, він входив в неї вже не дуже ніжно. В нього не було злості чи агресивності, але насаджувати цю дівчину на свій член та володіти її тілом приносило йому задоволення. Спартак взяв її руки та склав за спиною, тримаючи своєю сильною долонею, та трахаючи немов з новою силою. Так, що з її уст почали вириватися стони. Довга відсутність сексу у чоловіка давала про себе знати. Був ризик, що ця дівчинка завтра не зможе встати з ліжка. «Та й добре.» – подумав психотерапевт, і добавив: – «Зробимо для цього все можливе»

    Він вийшов з неї та піднявши зі столу, повернув до себе і, притягнувши пальцями за підборіддя, поцілував в губи. Потім взяв міцно за руку та повів за собою до спальні. Увійшовши до кімнати з гарним чималим ліжком, дівчина занадто різко була усаджена на край постілі.

    -Що ти робиш?..Спартак… Може досить..? – подивилась вона на чоловіка знизу вверх. Боже, як він любив такі погляди. Як його збуджувало відчуття власної домінантності. Йому здалось, чи вона його почала трохи боятися?

    «Мені здалося. Але ми це виправимо» – ця гра думок вже викликала усмішку на його вустах та чортів в очах.

    -Ага. Лягай. – він указав їй на ліжко.

    Він приблизився до Соні та навис над нею, цілуючи в губи, спускаючись до ключиць, до грудей… сосків… Вона закусила губу, руки зжимали простирадло, а її дихання сбилося та гарно було чутно.

    Суббота припідняв її бедра та знову направив член в дівчину. Спочатку неспішний темп, який змусив Софію вигинати спину та подаватись вперед назустріч повштохам. Відчуття заповнення нутра гарячим стояком Спартака, зводило з розуму та змушувало закривати очі. Чоловік робив те, що йому хотілось. В один момент йому набридло гратися, і, закинувши її ноги собі на талію для зручності, він збільшив темп. Її стони вже чули напевно навіть за стіною. Але блондин навіть не думав зупинятися. Він взяв її за зап’ястя та тримав їх перед собою, притягуючи для кращого проникнення. Трахаючи це тіло, здавалося він би не зупинився навіть якщо вона втратить свідомість.

    «Хах, витрахати з неї свідомість – не погано» – пронеслась думка.

    Потягнувши за руки, він змусив її піднятися. Обезсиленну.

    «Не надійся, дівчинко. Сьогодні веду я»

    -Вставай.

    Він допоміг їй підвестися. Але повернувши до себе спиною, поставив в колінно-ліктьову на краю ліжка. Сам стоячи на підлозі, знову увійшов в неї. Вона видала легкий стогін.

    Але він трахав її неначе це останній його секс в житті, тримаючи її міцно за бедра сильними руками, поштовхи ставали все швидше та різкіше. Чоловік відчував як її ноги почали тремтіти. Зараз кінчить. І кінчає з гучним вигуком. Але він не зупиняється. Нехай тремтить. До зірочок в очах. Вона вже перейшла крик.

    -С-Спартак… Досить… будь ласка…

    Він дістав член, потягнув її за руку до себе, підводячи з ліжка на тремтячих ногах, які не слухались, і поставив перед собою на коліна. Він теж хоче кінчити.

    Вона сама все зрозуміла. І одразу взяла член в рот, сосала та проводила по ньому гарячим язиком, вбирала його повністю, достаючи до горла.

    Рука чоловіка занурилась в її каштанове волосся, направляючи та задаючи темп. Через мить вона відчула як головка почала пульсувати. І ще через мить, – її голову притягнули до члену сильніше і відчулася тепла рідина на язиці, що одразу стікала по горлу.

    Психолог допоміг їй підвестися та дійти до душу. А за нею і сам його відвідав. По дорозі до ванної кімнати, глянув на годинник. 23:53

    Все, що обом зараз хотілося, – це лягти та заснути. Що вони й зробили. На тому ж ліжку, де декілька хвилин назад, чоловік буквально «вибивав з неї свідомість».

    ***

    Спартак не любив прокидатися в чужій постілі. Він завжди ночував вдома. І дівчат водив тільки до себе додому. Хоча це було й давно. Він зразу зрозумів, що в ліжку один.

    Дівчини не було вдома. Та й добре. Хоча сьогодні вихідний. Тоді де вона? Неважливо.

    Чоловік підвівся, сходив в душ, знайшов свій одяг, ледь не наступив на того бісового кота.

    «А щоб тебе чорти побрали»

    Натягнув футболку та штани. Знайшов стакан аби випити води. Почувся шорох. У вхідних дверях повернувся ключ.

    «Ну добре. Зараз поговоримо» – подумав психолог і направився в коридор. Але було несподівано коли замість Софії , Спартак побачив Яновича. І відразу отримав від нього запитання:

    -Непоняв. А ти що тут робиш?

     

     

     

     

    продовження буде. Не забувайте про коменти будь ласка. Мені приємно)

     

    5 Коментарів

    1. Jan 1, '23 at 12:43

      АААА неймовірно, це перша робота яку я читаю з таким за
      опленням. Дякую автору!

       
    2. Dec 30, '22 at 10:10

      Блін, ну Спартак тупо як покидьок себе повів (((Але робота дуже цікава!

       
    3. Dec 30, '22 at 01:57

      оні, я два рази випадково надіслала повідомлення… вибачте!

       
    4. Dec 30, '22 at 01:56

      Вітаю!
      Я була дуже рада, коли Ви виклали ще одну главу за сьогодні. Дякую за Вашу працю!! Хотіла запитати.. а Ви ще будете писати роботи по цьому фандомі?? ну дуууже сподобався Ваш стиль написання і
      отілось бачити більше робіт)
      З наступаючим Вас!⛄✨

       
    5. Dec 30, '22 at 01:54

      ВАУ ЩЕ ОДНА ГЛАВА. ЯКА Я РАДАААА!! Мені дуже подобається Ваш стиль написання! до речі, можна запитатись? а Ви будете ще писати роботи по Спартаку і Яновичу?? я б дуууже
      отіла побачити✨
      З наступаючим ^^⛄