Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    -Чого ти доб’єшся в своєму житті?

    Мінхо не витримав встав зібрав речі та пішов зі школи, йдучи він не знав що йому робити він не знає де може бути Джисон, він не розумів чому він не приходить до школи вже цілу неділю, і тут коли він завертає в якийсь не знайомий провулок як тут заді до нього підбігає Джисон, він це зрозумів по його запаху, він пахнув ніжними квітами, він пахнув весною а на смак був як карамель.

    -Джисон де ти пропадав, чому ти не приходив до школи?

    Серце Мінхо так швидко билося що Хан не міг його заспокоїти своїми обіймами, витираючи сльози котика(так називав його Хан) він ніс котика додому.

    Дома у Джисона:

    -Котику прокидайся ми вже дома.-Пошепки сказав Хан Мінхо.

    -Ханні ми в тебе?-Коли Хан почув цю форму його імені то навіть не те що поцілував котика, він його вилизував всередині так начебто шукав ще більше секретів Но, начебто хотів його всього. А Мінхо навіть сподобалось він хотів щоб Ханні залишився з ним поряд і керував ним. Через деякий час Джисон як завжди лежав на полу з відкритим ротом а Мінхо пробував попасти шприцем собі в вену щоб зловити кайф, кривлячи посмішку на обличчі коли той попав собі в вену він відчув як тепло наповнює його кров як йому добре як хочеться йому щоб його поцілував Хан. Спустившись на підлогу до Джисона той аби як повернув свою голову до нього взявши руками його не волосся а солому прижимав до себе для поцілунку, перший раз коли вони нормально поцілувались і Но це настільки сподобалось що він начебто хотів залізти йому в горло до нього в середину щоб захист від інших отримати і бути тільки з Ханом.

    На наступний день:

    Мінхо прокинувся у себе в котеджі де не було ні вбивці тата, ні його сестри, ні брата, ні несправжньої мами коли той хотів написати Хану він помітив що його не було в мережі, а самому на душі так вільно, легко що хочеться всім подарувати цю радість бери скільки хочеш але все-одно не закінчиться але на душі було якесь переживання якась тривога начебто він про щось забув або про когось. Так і минуло з моменту дня коли Мінхо був радий життю, коли він зостався один без нікого, він кожного дня як бездомний сидів бід магазином йому купували їжу давали трохи грошей яку він тратив на облаштування котеджа щоб було не так холодно не вдома а на душі але його не покидало відчуття того що з його Ханні щось трапилось тоді він вирішив поїхати до його будинку зайшовши до квартири він помітив сліди від вечірки а коли зайшов до кімнати Ханні побачив його лежачим на полу він сприйняв це добре але серце знає краще, пізніше коли котик побачив 3 шприці під ліжком то тоді він зрозумів, він зразу повернувся до Ханні т о поміряв його тиск 1 2 3 секунди але нічого він схватив його голову та почав його цілувати та зрозумів що той вже мертвий.

    Всі дні що він перебував у Ханні він тільки й коловся, нюхав доріжки з білого порошку, та сидів на підвіконні повторюючи:

    -Котик, котик, котик, котик, котик, котик, котик.

    так і залишив його Джисон на самоті зі своїми думками. не витримавши смерті коханого той так і випав із вікна з 10 поверху. Коли поліція знайла їх тіла і тим чим вони займались їх було відправлено на дослід щоб встановити причину смерті.

    Але напевне в тому світі їм разом краще. Тому друзі не потрібно вживати наркотики, курити чи дуже багато пити. Краще трішки випити за щастя і з’їсти шматок торта або м’яса чи сала і запити компотом який приготувала вам мама.

     

    1 Коментар

    1. Jun 30, '23 at 19:39

      автор геній