Фанфіки українською мовою
    Фандом: .Оріджинал
    Мітки: Underage
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Янович не встиг оговтатися як був повалений на ліжко та ледь не придушений своїм коханцем, якій прийнявся його палко цілувати. Він точно не очікував що цими своїми трохи імпульсивними словами перемикне якийсь важіль усередині Спартака, який уже зовсім забув про стриманість. Він хотів його усього і одразу і Женя лише міг безпорадно відповідати на його запаморочливі поцілунки та чуттєві доторки.  Лише на мить Суббота відсторонився аби понишпорити у тумбочці коло ліжка а згодом він клацнув чимось і над ними замиготіла гірлянда. Та сама на батарейках яку Женя купив ще бозна коли для нього і Спартак крутив носом що йому вона не потрібна бо не вписується у дизайн інтер’єра.

    -Чого ти так дивно усміхаєшся? здивувався його друг. Тепер Женя міг нормально його роздивитися, трохи розпатланого, повністю забитого чорно-сірими татуюваннями і такого привабливого.

    -Ти – сексуальний. Янович подарував йому ще одну ідіотську посмішку і Спартак несхвально похитав головою.

    -Ти не уявляєш собі наскільки я тебе хочу,” прошепотів він, пристрасно цілуючи Женю.  Женя міг доволі буквально уявити наскільки, це “настільки” упиралося йому в живіт та було великим, твердим та гарячим. Він ніколи не думав собі що йому сподобається тримати чужий член в руках, пестити його та бачити схвальну реакцію від його партнера, але от зараз Женя не міг намилуватися чуттєвим виразом обличчя Спартака, його жарким поглядом, його напіввідкритими обцілованими губами.

    -Вирішив не дати мені можливості тебе таки трахнути? хмикнув Спартак. Янович зрозумів що таки приречений, коли помітив ємність із змаскою в руках психолога, той підставив йому подушку під його сідниці для кращого доступу.

    -У тебе все ще є час передумати поки не пізно. Сказав він і Женя закотив очі на це.

    -Ти так це кажеш ніби збираєшся мені велике ділдо в дупу запихнути, це ж всього-навсього паль… ах… ці. Янович вибрав невдалий час для жарту, бо саме тоді один із цих пальців проштовнувся досередини.

    -Ну як, окей? стурбовано спитав Спартак, заспокійливо гладячи його бедро.  Женя щось нерозбірливо промовив і старався призвичаїтися, до цього абсолютно дивного досвіду. Трохи згодом уже два пальця повільно рухалися вперед і назад, зводячи його з розуму цим трохи незручним відчуттям, аж поки щось незвідане сталося. Спартакові вдалося торкнутися місця від якого вся ця процедура почала ставати набагато приємнішою, ще кілька разів і Женя сам почав допомагати йому, намагаючись прийняти його пальці глибше аби знову відчути те, що й до цього.

    -Молодець, Женька, витримав. Похвалив його Спартак.

    -Ти мусиш бути зверху, так тобі буде легше.

    -Звідки це ти все знаєш? Огризнувся до нього Янович. Де вже він встиг переспати із якимось мужиком?

    -Гравітація, вона так працює. Ти хіба із дівчатами ніколи цим не займався? здивовано глянув на нього Суббота.

    -Не часто. Збрехав Женя,йому траплялися в основному занадто консервативні жінки, які до такого виду сексу відносилися з відразою, тому він і справді відчував себе якимось недосвідченим юнаком у порівнянні із психологом.

    -Я не хотів тебе образити, Жень.лагідно промовив Суббота.

    -Просто… я не хочу аби тобі було неприємно.

    -Мені… я не знаю, це якось. Проборкотів у відповідь Женя, залившись густим рум’янцем.

    -Соромно?

    -Добре. Шумно видихнув Спартак.

    -Терпи тоді, повертайся до мене задом. І Женя не міг не послухатися, він чемно уткнувся носом в подушку, трохи припіднімаючи сідниці і уже потім подумав, що насправді соромно було просто усе життя вважати себе гетеро а тепер любісінько підставляти свою дупу для свого найкращого друга. Але його роздуми перервало те на що він абсолютно не очікував. Замість болісного проникнення від відчув гарячий вологий язик Спартака прямо біля його ануса.

    -Спартак! Що ти, що ти витворяєш? тремтячим голосом промовив Женя, але психолог і не мав наміру зупинятися. Господи. Він вирішив його засоромити досмерті.

    -Ти ж..навіщо… ах… ти махнутий на всю голову. Та це напевно сам Янович міг повністю попрощатися зі здоровим глуздом, бо йому це здавалося не огидним, а навпаки приємним.

    -Що далі соромно? подражнив його Спартак, нарешті припинивши.
    -Жень, не думай про це занадто багато. Женя не міг зрозуміти чи йому страшенно пощастило із коханцем чи навпаки, проте коли його друг таки повільно увійшов у нього, це не те щоб було боляче, просто страшенно незвично. Він же думав, що це буде просто нестерпно. Спартак намагався бути обережним, але напевно це коштувало йому значних зусиль, Женя міг чути його важке дихання та відчувати як міцно він впився своїми пальцями у Женін поперек.
    -Господи… ти надзвичайний.прошепотів Спартак, трохи пришвидшуючись. Дуже скоро вони обоє віднайшли свій ритм, і Жені почало навіть подобатися. Це досі було найдивніше відчуття у світі, проте час від часу Спартак зачіпав щось, що змушувало задоволення розходитися по його тілу тисячами гарячих іскор. Він знав що швидше за все довго не витримає, його тіло було занадто збуджене від цього незвичного поєднання болю та задоволення.
    – Ах..Спарта… я вже не… можу… Простонав Женя, але його друг не зупинявся, продовжуючи у тому самому неспішному темпі.
    -Ще трохи… Жень, ще трошечки. Благально промовив психолог і Янович був готовий продовжувати хоч усю ніч, аби тільки відчувати його дуже тіло на собі та чути його тихі зойки.  Оргазм накрив Женю так несподівано, наче раптова кучугура снігу як впала з даху, він був настільки сильним, що йому на мить запаморочилася голова. Спартак скрикнув від цього спазму м’язів та після кількох останніх конвульсивних поштовхів теж кінчив, безсило лягши з боку втомленого Женю.
    -Ну, що непогано… для першого разу?
    -Не впевнений чи зможу я нормально сидіти після цього, але так… жити можна. Пожартував Женя.Засміявся Спартак.
    -Це була найкращий секс в моєму житті.
     

    0 Коментарів