Фанфіки українською мовою

    Ранок. Женя ненавидів прокидатися з похміллям і кожного разу обіцяв собі, що більше не буде так багато пити. Ну, можливо не буде.

    Стан, коли ти спав напевно десять годин і мав виспатися, але єдине що відчуваєш це нудота та головний біль, жахливий.

    Янович все ж таки вийшов із кімнати та попрямував до кухні, на якій з самого ранку трудився його найкращий друг Спартак.

    Дружба Жені та Спартака дивувала усіх. Вони здавалися повними протилежностями, які, швидше за все, повбивали б одне одного, ніж стали би друзями. Проте життя є дуже цікаве, тому через декілька місяців після знайомства вони вирішили жити разом. Це рішення було не складно прийняти, бо хлопці бачились майже кожен день, багато переписувалися й постійно виходили у прямі етери. Їм дійсно було комфортно один з одним, і навіть спільне мовчання приносило задоволення.

    Спочатку Женя побоювався, що порушить особисті кордони друга та той відмовиться від цієї ідеї, але все вийшло навпаки. Спартак все ближче і ближче підпускав до себе Яновича: часто вони їли з однієї тарілки, обіймалися й сам Спартак іноді просто так торкався Жені, коли була можливість. Субота не міг пояснити чому спокійно дозволяє усі ці віроломства, хоч усе життя ніколи не підпускав інших людей так близько до себе.

    А може просто не хотів замислюватися над цим…

    – Господи, де клята вода та спазмалгон?! – перше, що сказав Янович, коли зайшов на кухню та побачив працюючого за ноутбуком Спартака. –  А ти що тут робиш?

    – Тобі теж доброго ранку. Я тут, взагалі-то, працюю, бо сьогодні у мене немає прийомів. Здається, я вчора про це говорив… Вибач, ти ж знов випив забагато і майже нічого не пам’ятаєш.

    – От тільки не треба читати мені лекцію! Краще б поспівчував, а то голова і так тріщить…

    – Не треба було стільки пити, тоді нічого б не боліло, – промовив саркастично Субота і втупився у написання нової статті.

    Женя не хотів погоджуватися зі Спартаком, але той знову мав рацію. Він його не один раз просив менше пити або взагалі не ходити на ті зустрічі. Янович і сам не завжди хотів на них йти, проте відмовитися теж було складно.

    – Ну, він же мій друг! Як я можу сказати «ні»? Тим паче не бачилися майже два роки…

    – По-перше, він скоріше за все не друг, а просто знайомий. По-друге, я же не кажу тобі не бачитися з людьми, а прошу менше вживати алкоголю на таких зустрічах, щоб потім тебе не нудило і голова не боліла. Здоровіше будеш.

    Субота дійсно дуже хвилювався за друга, бо добре знав до чого доводить велика кількість алкоголю і сам мав неприємний досвід. Він не зміг би себе пробачити, якщо не допоміг би найближчій у цьому світі людині.

    Так, Женя дійсно був найріднішим створінням у житті Спартака. Цей вражаючий факт він усвідомив давно, прийнявши це абсолютно спокійно. Можливо, спочатку психіатр здивувався цьому, але відчуття комфорту поряд з другом було набагато сильніше за будь-який подив.

    – Хочеш я зроблю тобі каву? Ти присядь, ледве на ногах стоїш.

    Спартак закрив ноутбук та почав возитися с кавоваркою. Йому подобалось іноді дбати про Женю: це створювало відчуття затишку. Хлопці часто турбувалися один про одного, щоб кожному було комфортно і спокійно по максимуму. Це вже стало звичкою особливо з моменту, коли вони почали жити разом.

    – Було б дуже добре, дякую. До речі, може ввечері сходимо до ресторану? Я тут знайшов одне цікаве місце, думаю, що тобі точно сподобається, –  Женя дуже двозначно посміхнувся.

    – Буду тільки за, бо написання цієї статті мені вже набридло… – відповів Субота, готуючи сніданок для Яновича. – Ти не будеш проти бутербродів? Вони будуть корисні при похміллі, і я щось перекушу.

    Женя лише кивнув і раптом запитав:

    – А про що ти пишеш статтю, м?

    – Про те, як розпізнати у себе шизофренію та куди звертатися при її симптомах. Нудотина, яку вже багато хто до мене писав, але інститут, у якому я працюю так не вважає, – монотонно пробубнів психіатр та сперся на стільницю, поки кавоварка журчала, готуючи каву.

    Женя став з задоволенням розглядати свого друга. Спартак дійсно був привабливим і це був беззаперечний факт, але Янович, який раніше ніколи не задумувався про чоловіків у романтичному плані, неочікувано почав думати про свого Спартака не тільки у контексті дружби…

    Все починалось зі звичайних жартів, яких ставало все більше з кожним випуском подкаста. В якийсь момент ці жарти стали можливістю висловити свої потаємні бажання. Чоловік сподівався, що це, можливо, тимчасове помутніння мозку чи надмірна зацікавленість у другові, проте потяг до психіатра не зменшувався.

     

    – Готово, приємного апетиту, – з цими словами Субота поставив тарілку та каву прямо перед Женею, сів поряд. – Ти чого? Про щось задумався чи просто погано?

    Спартак бачив, що останнім часом Янович багато про щось думав  особливо у його присутності. Проте він знав, що так просто йому нічого не розкажуть. Тому залишалось лише уважно спостерігати за поведінкою друга. Перші припущення вже почали з’являтися.

    – Нічого важливого, дякую, – відповів Женя та взявся смакувати щойно приготований сніданок.

    Хлопці обожнювали разом снідати або вечеряти. У цей момент вони мали можливість відпочити та ні про що не хвилюватися. Це відбувалося доволі часто і скоро перетворилося на звичку. По-іншому сніданки та вечері ніхто з них і уявити не зміг.

    – Ти вже доїв? Я посуд хочу помити. Знаю, що ти порядок та чистоту любиш, – бадьоро промовив Женя, як тільки вони закінчили снідання.

    Потім він взявся все прибирати, щоб хоч якось віддячити Спартакові, який і так постійно турбувався про нього. Миючи посуд Женя думав, що Субота повернувся до написання статті. Через це він не хотів відволікати його балачками, але замість очікуванної тиші відчув тепло чужого тіла за своєю спиною.

    – Тільки спробуй про це пожартувати на подкасті, – Спартак несподівано ще міцніше обійняв його за талію, притискаючись тілом до спини, а голову поклав на плече, що ледь не сіпнулося від цієї несподіванки.

    – Обов’язково спробую, ти ж мене знаєш, – відповів Янович, посміхаючись кутиком вуст, а потім повернувся до Спартака обличчям.

    Відстань між їх обличчями була несуттєвою і вони відчували обпікаюче дихання на губах один одного. Вони завжди підпускали один одного близько, але щоб настільки… Це було вперше.

    Женя розумів, що прямо зараз може зробити велику помилку, бо, можливо, прийняв усе не так як є насправді і після цього назавжди втратить найкращого друга. Проте не спробуєш – не дізнаєшся, так же кажуть?

    Спартак же майже не хвилювався: він точно для себе зрозумів, що дуже подобається Яновичу та просто дочекався зручного моменту, щоб показати тому взаємність.

    Закінчивши відтягувати час, Женя відчайдушно поцілував Спартака і одразу ж отримав таку ж палку відповідь.

    Цей поцілунок не був про хіть чи вульгарність. Він був про недовимовленні почуття та бажання стати ще ближче наскільки це можливо взагалі.

    –Трясця, мені зараз складно щось сказати, але ось… – перше, що протараторив актор, коли закінчив такий бажаний та довгоочікуванний поцілунок.

    – Жень, все ж нормально, ти чого? – Спартак ніжно торкнувся губами шиї Жені, щоб заспокоїти.

    Ще декілька хвилин після чоловіки щиро посміхались один одному та дарували швидкі поцілунки навіть забувши про охоловшу каву Яновича.

    – Здається, треба зробити тобі ще одну чашку кави… – промовив Спартак, притуляючись до Жені усім тілом.

     

     

     

     

     

     

    Дуже довго збиралася писати фанфік по цим двом, сподіваюсь, що вийшло непогано:) Також дякую Valerika, за те що допомогла написати цю роботу, без неї я б писала ще довше пххп

    Дві доби пішло на написання, але воно того варте!

    Обов’язково будуть ще фанфіки по Жені та Спартаку, навіть всіякі АУ)

     

    25 Коментарів

    1. Mar 28, '23 at 04:12

      Дуже мило, мені дуже сподобалася ваша робота))

       
    2. Feb 27, '23 at 10:57

      Це нереально круто !!!

       
    3. Jan 27, '23 at 21:48

      Затишно, дякую за фанфік)

       
      1. @КрістінаJun 8, '23 at 22:12

        Цікаво)

         
    4. Jan 10, '23 at 15:45

      Це все таке затишне і спокійне що коли ці неймовірні рядочки скінчились мені за
      отілось пустити слізку й випити самотньої кави (⁠ ⁠≧⁠Д⁠≦⁠)

       
    5. Jan 5, '23 at 01:31

      Це не то шо прекрасний фанфік він просто нереально фантастичний 🤭❤️‍🔥

       
    6. Jan 2, '23 at 07:44

      Дякую вам за прекрасну роботу! Сподіваюся, що ви продовжите писати про цю пару! Дуже рада, що по цим двом почали з’являтися такі чудові фанфіки.
      Ї
      взаємодія — це комфорт і затишок в чистому вигляді.

       
    7. Dec 27, '22 at 14:19

      ДЕМНН, прекрасний фанфік, чекаю більше ваши
      робіт!

       
    8. Dec 19, '22 at 01:25

      Дуже затишний фанфік, було приємно та легко читати) Дякую за пророблену вами роботу^^

       
    9. Dec 17, '22 at 10:20

      Це прекрасно!!! Дякую автору(ці) за роботу.

       
    10. Nov 19, '22 at 01:36

      Це дуже затишно. Чудовий фанфік))

       
    11. Nov 12, '22 at 22:15

      Дуже класний фанфік. Дякую вам за таку чудову роботу🥰

       
      1. @Раткова АнастасіяDec 6, '22 at 18:51

        Вам також дякую, що прочитали))

         
    12. Nov 8, '22 at 15:55

      Стілець до землі? Мило на мотузці? Все свідчить про при
      ід Ріни Лімонов. Чи то від
      ід?
      Стан, коли ти спав, а не виспався то не про смерть, тож я воскресаю. На по
      мілля ведусь так само легко, як ліжко до Жені — перпендикулярно. Бо ж перетинається він тільки зі Спартаком.
      Наполегливо прошу надіслати посилання на статтю про шизофренію. Хочу дізнатись яка в мене ступінь-степінь-стопа-ступа. Може пора орендувати квартиру Авраменка і його літаючу заметіль.
      Думаю, ви зрозуміли, обожнюю каламбури. І каву. І пси
      іатра. Чорт, пора до енерготерапевта.
      Суслик, давай по темі! А тема у нас сьогодні краща, ніж завтра, післязавтра. Відразу скажу, цитату «не треба було стільки пити, тоді нічого б не боліло» приклеїла на рамочку і лінолеум. Сама я написала її б так: «не треба було б стільки пити б, тобі б нічого б не боліло». (Я від Марини, не Марії, не Марусі, Марини, все в порядку). Ну ж вам ж це ж подобається?
      На цій прекрасній ор
      ідейній нотці закінчую. Бачу по вашим ву
      ам, ви чекали цього моменту, але я, як Кличко в пісні ХЗВ: боксер. В житті ж він політик від Адама до Адама.
      Всім життя, воно у нас дев’яте (привіт від лк))

       
      1. @Ріна ЛімоновNov 11, '22 at 20:02

        Які в мене цікаві коментарі)

         
    13. Nov 8, '22 at 15:51

      Катафалки своїми фарами засліплюють мої очі, я знову мчусь до вас із рубрикою “топ єден дьєті”. Нумеро кватро🎉🎊 — сайт фанфіки українською.

      Католикам шалом, всім решті співчуваю, я Людське Щурятко і в мене горить-палає пердак. І знаєте, вперше за усе життя мені це просто не нравиця.. Це не платформа, а мєм якийсь. Через віконце пошуку можна знайти лише неіснуючу сторінку, і то якщо ти знайдеш віконце пошуку. Мій нік, який я використовував навіть при отриманні повістки в суд, чомусь був позначений як недобрий через заборонені символи. Цікаво які із символів виявились забороненими.. “ч”? “л”? “е”? “н”? Але усі ці проблеми здаються і не проблемами взагалі, коли згадуєш про ✨систему публікування коментарів✨. Минулий мій відгук перед публікацією був на перевірці 2 доби, 2 к*рво ДОБИ. За цей час люди встигають народитися, жити, померти, людина, а воно все шукає пропаганду якоїсь наркоти в мої
      комма
      . Що там шукати, я ж відкрито рекламую солі й сніги.

      Кава, кава, кава, пси
      іатр. Світ с
      лопнеться коли
      тось напише фф про ци
      дво
      і не використає у назві слово “кава”.
      Знаєте, я тро
      и розумію Женю. Мені також усі гадалки й енерготерапевти пророчили долю бу
      аріка. Але я маю Бога в серці, душі і ванній, тому став фанатом Спарта.. ой, тобто наркошею.
      А ви знали, що протилежні заряди притягуються? Так от. Саме цим я пояснюю стосунки Жені та Спартака.

      Про мою любов до розтягнути
      відгуків, щітпостингу і лиття води ви вже дізналися, що ж, настав час дізнатися і про мою любов до вашої роботи, шановний авторе. (і тут я зависла на пів дня).
      Вийшло максимально мило насправді. Особливо мені сподобались моменти, де Спартак розкривається наче з іншої сторони та робить щось таке, чого від нього, стриманого та
      олодного, взагалі не очікуєш. Просто супер к’ют. Хотілось би, звичайно, тро
      и повільнішого розвитку подій, але це все вкусовщина-суб’єктивщина.

      Все ж я дуже радий тому, що цей фд починає чи то відроджуватись, чи то народжуватись, і на нього звертають увагу все більше чудови
      людей і *контентмейкерів*, авторів фф зокрема.

      Дуже чекаю ви
      оду ваши
      нови
      робіт. Нат
      нення вам, голубого чаю, нови
      випусків подкаст терапії і пси
      ічного здоров’я. На цьому моменті обертання я відлітаю у теплі краї на кутовій швидкості 31 мінус Альфа. Дякую за вашу працю~

       
      1. @human_typeoffratNov 11, '22 at 20:00

        Я коли спочатку читала, то взагалі не зрозуміла що відбувається п
        п

        Але дякую за коментар, було цікаво почитати)

        Я про інші роботи не знала та і ідея ця була ще давно) Тому чому б каві не бути якимось атрибутом💁🏻‍♀️

         
        1. @Clarissa CampbellNov 15, '22 at 08:12

          Я коли писав теж не зрозумів шо відбувається. це окей

           
    14. Nov 6, '22 at 21:44

      Дякую за чудову історію)
      Хто знає по ним ще щось є?

       
      1. @Ꮆ𝓸𝔻 𝐮ˢO𝐩ⓅNov 7, '22 at 11:05

        Я знаю тільки про “Тютюнову каву” на цьому ж сайті

         
    15. Nov 6, '22 at 04:12

      Дякую за чудовий фанфік і за те, що не забули тегнути в тік тоці, коли виклали його. Буду чекати ваши
      наступни
      робіт<3<3

       
      1. @СкатNov 6, '22 at 20:26

        Вам теж дякую за те що прочитали)
        Нові роботи обов’язково скоро будуть

         
    16. Nov 6, '22 at 02:07

      Як це мило ☺️☺️☺️☺️
      Гарний фанфік,мені дуже-дуже сподобалось!!

       
      1. @Мария СавицкаяNov 6, '22 at 20:26

        Дякую!

         
    17. Nov 5, '22 at 18:18

      Редактор на місці і дуже радий, що нарешті по цим двом стали з’являтися такі прекрасні роботи, як ця! Сподіваюсь, що у подальшому ми напишемо ї
      ще більше. Ти сонечко)