Фанфіки українською мовою
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    Кесін завжди показує свою любов. Він просто не може по іншому, це частина нього. Навіть не дивлячись на те, що Цзишу знає про це, він просто не може не нагадувати. Але особливо м’яким він стає коли напивається. Чжоу Цзишу по своєму це ненавидить і іноді виказується про це самому Веню, на що той лише сміється:  
     
    — А-Сюй лише заздрить.  
     
    Вони обидва знають, що це не правда, навіть не дивлячись на те, що Цзишу все ще іноді сумує по тім дням, коли міг відчувати смак алкоголю. Вони позбавилися від цвяхів в його груді, але він все ще нічого не відчуває.  
     
    Часами Цзишу все ж таки здається, що він може відчути смак вина на губах свого чоловіка, коли той затягує його у п’яні поцілунки.  
     
    Лорд Чжоу все ще п’є вино, звісно, але для нього це більше як звичка. Він потребує цього так само як ранкових поцілунків з Вень Кесіном. Хоча, скоріш за все, сам Вень потребує цього більше. В ранці він може годинами не відпускати його виціловуючи незрозумілі візерунки на його обличчі, шиї та навіть грудях, обережно торкаючись губами шрамів.  
     
    Вень Кесін іноді буває доволі ревнивим, тому такі дії з його сторони це скоріше можна назвати нагадуванням того, що Чжоу Цзишу все ще його і належить тільки йому.  
     
    Цзишу на це лише тяжко зітхає, нагадуючи йому про те, переживати нема за що, але Кесін не може нічого з собою поробить і весь час продовжує згадувати Хелянь І. І навіть по при тім, що він вже давно мертвий, Кесін ніколи не забуде той страх, який відчував думаючи, що І забере в нього Цзишу.  
     
    — Ти моя споріднена душа. Такий казковий і ніжний, тільки для мене, мій Чжоу Цзишу.  

     

    0 Коментарів