Фанфіки українською мовою

    Він стогне, мружачись і міцніше стискаючи зуби, сильніше втягуючи щоки. В нього паморочиться в голові від того, яка приємна на смак чужа шкіра; від того, що на цій шкірі він залишить такий впевнений, помітний слід, який протримається щонайменше десь із тиждень. Який всім-всім-всім буде показувати, що ця людина — його і крапка. Забито, зайнято, зваліть геть усі. Міша належить лише йому.

    Він відхиляється на мить, оцінюючи результат своєї роботи, і з вдоволеним прицмокуванням впивається в кохане горло новим укусом. Стогне, урчить голодно, жадібно. Гаряче. Дуже.

    — Гей, гей, гей, пригальмуй, — ніяково сміється Рудь, притримуючи його за плечі і трохи відсторонюючись. — Чого так присмоктався?

    Костя моргає розгублено — в нього погляд вже пливе, йому дихати важко, та все ж він видихає важко, зісковзуючи долонею по чужому торсу:

    — Хочу тебе.

    — Що, прям зараз?

    Костя так втомився від цього, якщо чесно. Якщо попередні кілька разів він сприймав це за відмову і стримано давав задніх, збивав власне збудження, то цього разу просто сердито тисне двома руками на тверді груди. Практично змушуючи Мішу лягти на спинку канапи. Нависаючи над ним. Всередині надто пече — бажання навпіл з образою.

    — Чому я завжди маю якісь аргументи вигадувати, щоб зайнятись коханням з коханою людиною, а, Рудь? — цікавиться майже відстороненим, холодним і неймовірно нервовим тоном. — Доводити тобі, що дійсно тебе хочу? Саме тут і саме зараз? Пояснювати, сваритись, маніпулювати? Я вже не розумію, що коїться. Якщо ти не хочеш — скажи прямо. Якщо тобі щось не подобається, якщо тобі не подобаюсь я, якщо тебе перестав цікавити секс чи секс саме зі мною — вперед, давай. Мені набридло гадати. Ну?

    — Кость, ну чого ти…

    — Ти ще кохаєш мене?

    — Так… так! — чужий погляд настільки схвильований, що не повірити йому неможливо, і Костю відпускає трохи. — Господи, як тобі взагалі таке в голову прийшло?

    — Тоді що? Я тебе не збуджую? — Костя спокійно веде долонею нижче, стискає наочний доказ протилежного пальцями. Він любить Мішин член, любить навіть просто те, як він відчувається у руці, нехай і крізь піжаму. — Анітрохи, так?

    — Що ти… бляха, — той, не витримуючи, закидає голову на спинку канапи і трохи просуває стегна уперед, — що ти робиш?

    — Дрочу? — нахабно пропонує варіант відповіді Костя, знов притираючись долонею до бугра під чужими штанами. — Тобі. Так само, як був змушений дрочити собі в ванні після того, як ти мене динамив весь останній тиждень! Що, подобається? Хочеш так? Гаразд, давай так. Хоч якесь розмаїття.

    — Ні, стій, господи… стій вже, — Міша все ж таки перехоплює його руку. Важко ковтає слину — Костя стежить, як бігає кадик на його горлі, і відчуває, як під ширінкою просто каменіє.

    Сірий погляд свердлить його наскрізь, невпевнено, але… майже благаюче.

    — Кажи вже, — Костя закочує очі, штовхаючи його в плече. Міша ще раз облизує губи. Сука.

    Міша закриває очі і бурмоче ледве чутно:

    — А можна цього разу… навпаки?

    … І все? Серйозно?

    Бляха, Костя любить його так сильно, але дуже сильно хоче просто придушити зараз.

    — То ти через це мені нерви мотав цілий тиждень? — він шипить, майже боляче втискаючись-вгризаючись поцілунком в напіввідкриті від раптовості губи.

    … Коли він скидає шорти і сідлає коліна, з яких вже встиг трохи стягнути піжамні штани, коли качає стегнами кілька разів, дражнячись, і тримається за чужі плечі, щоб втримати рівновагу, коли звично впивається укусом в замічену засосами вздовж і впоперек шию, при цьому незвично, повільно і схвильовано опускаючись на такий улюблений Мішин член — він відчуває всередині (власне член) щось, дуже схоже на щастя.

    Це має бути нагорода за тиждень страждань і спермотоксикозу, не інакше.

     

    0 Коментарів