Фанфіки українською мовою

    Вони лежали у спальні. Тихо, темно й затишно. Мілан вже спить у своїй кімнаті, а Костя тільки примостився в ніжних обіймах.

    Після довгих посиденьок за обговоренням глобальних тем і плейстейшном, Міша все частіше став залишатись ночувати у гостинного друга. Хлопець зробив глибокий вдих, зануривши обличчя у роскішне волосся Трембовецького, воно мало запах звичайного чоловічного гелю для душу, змішаного з таким рідним і приємним ароматом тіла.

    — Чуєш? — обережним шепотінням розірвав тягнучу у сон тишу Михайло, легко проводячи долонею по стегну до талії Кості. Той стверджувально мугикнув.

    — Я довго думав про наші з тобою відносини, — Рудь продовжував, і ця розмова вже більше зацікавила і трохи налякала хлопця поруч. Минуло декілька місяців з того моменту, як вони викрили взаємну закоханість, але розвивати відносини не поспішали, і стали друзями, які періодично мастурбують одне одному.

    — Так от, — він знову тягне паузу, через хвилювання і сором’язливість, — я готовий.

    — Що? Ой, тобто. До чого? — Трембовецький перевернувся і щиро здивованими очима дивився нього. Міші стало ще важче, його лице вкрилося легким рум’янцем.

    — Ну, той во. Ми вже стільки часу разом. Я хочу запропонувати тобі. Не хотів би ти… секс?

    Костя з початку розумів, як важко взагалі скромному і тихому Михайлу дадутся такі стосунки. Він ніколи його не схиляв навіть до поцілунків і боявся починати першим ніжности, не хотів налякати. Він тільки підтримував і розвивав ініціативи і був несказанно радий такій пропозиції.

    Тепер Трембовецький мав зелене світло на такий потрібний, але недосяжний контакт. Замість відповіді він залишив невагомі цілунки спочатку на носі, вустах. Спускаючись до шиї, він збільшував площу контакту шкіри долонями, запустивши їх під білу оверсайз футболку. Приголомшений Рудь потроху відходив від дій неочікувано пожвавленого товариша і почав відповідати на приємности.

    — Зачекай. Ти дійсно хочеш сьогодні? — Він мав переконатися у намірах партнера, дати йому невеличку паузу роздумів та останній шанс на втечу.

    Цього не сталося і після стверджувального кивка, блондин кинув коротке, — зараз повернусь.

    Він, як порядний батько, обережно зазирнув до кімнати малого — спить, поправив ковдру, швидко вийшов і прикрив двері. Далі тихими кроками прослідував до ванної. Лубрикант, який не завадило б знайти, певно мав бути в одному з небагатьох шухлядок. Презервативи були у спальні в тумбочці.

    Зайшовши до кімнати, він ввімкнув тепле тьмяне слітло, що дозволяло бачити більше рис, рухів, почуттів, але залишало інтимну таємність. За секунди вони вже сиділи на ліжку і пристрасно цілувались, запускаючи руки під вільний спальний одяг. Позбуваючись його, Костя перейшов до шиї коханця, що викликало у другого ледве чутний стон і хвильку сорому.

    Чоловічі долоні все охочіше досліджували вигини тіл. Дихання ставало різкішим, губи залишали вологі й, іноді, яскравіші сліди. Костянтин провів долонями по тулубу чоловіка, стягуючи труси і зачіпляючи вже збудженого члена. Він повторив декілька разів впевнений рух вздовж органу. Реакція Михайла не змусила чекати — він закусив долоню, стримуючи стогін задоволення: їм не слід шуміти.

    — Почнімо… — дещо протяжно промовив Костянтин і жестом попросив Мішу лягти на спину та підклав невелику подушку йому під поперек. Супроводжував все це ніжними поцілунками й відвертим лапанням тіла. Партнер також не залишав за собою боргу і торкався губами у всі доступні місця.

    Костя на хвильку відсторонився. Він дістав презерватив, розкатав по двом пальцям. Різко затягнув у поцілунок хлопця і обережно почав протискатися в тісні м‘язи, одночасно з цим іншою рукою торкався члена. Трембовецький обачно глушив своїм ротом пристрасні звуки. Такий різкий спектр відчуттів вибив з колії Михайла, поки він прийшов до тями, три пальці вже розробляли прохід. Його коханець відсторонився, взяв інший контрацептив й змазку, надів на прутня і повернувся.

    Перше повільне проникнення, Костя з останніх сил стримується заради взаємної насолоди. Майже повністю вийшов, і знов ввійшов під трохи іншим нахилом — нарешті, стогін задоволення злетів з Мішиних вуст. Тепер він прискорював темп, приділяв увагу тілу партнера. За короткий час вони вже були на грані, Костя мастурбував Михайлу у ритм рухам і той завершив першим. Згодом, зробивши декілька глубоких поштовхи, він і сам з’єакулював. Вийшов, ліг поруч.

    — Все окей?

    У відповідь почув тихе «угу».

    — Люблю тебе.

    Дихання у обох заспокоювалось, вони лягли ближче і, нарешті, заснули в обіймах одне одного.

     

    0 Коментарів