Фанфіки українською мовою
    Фандом: Stray Kids
    Попередження щодо вмісту: Ч/Ч

    синмін гордо йшов до мінхо з пачкою кольорової крейди. це було його нагородою за виграш у тупому спортивному змаганні від університету. можливо цей приз був не таким великим та вагомим, але синмін був рад повернути момент дитинства і помалювати на асфальті милі малюнки з мінхо, бо усім треба давати свободу своїй «внутрішній дитині».

     

    мінхо стояв біля входу у парк, де вони домовилися зустрітися, та уважно роздивлявся людей. у момент коли погляди хлопців перетнулися «кицькохлопчик», як його досі називав синмін, засяяв. синміну навіть здалося, що це сяйво затуляє сонце. він був дійсно закоханий.

     

    синмін підійшов до хлопця простягаючи коробку з кольоровою крейдою:

    —сьогодні ми будемо малювати і це не обговорюється.

    —тебе на асфальті як труп обвести чи квіточками обійдемося?

    —лі мінхо, сьогодні ви дуже смішно жартуєте але я серйозно. це моя нагорода за виграш і я збираюся нею скористатися, а ви можете просто спостерігати якщо ви настільки погано малюєте,—синмін із викликом подивився на свого хлопця.

    —о ні, мене намагаються взяти на слабко, я буду з тобою малювати, і не тому що ти підірвав моє самолюбство, а тому що я тебе кохаю.

    —от і добре, давай лапку,—синмін простягнув руку, яку мінхо взяв з надзвичайною ніжністю, і повів того у середину парка.

     

    вже через три хвилини вони стояли біля лави, на яку швидко поклади свої речі і взялися за малювання.

    у синміна була мета намалювати велику хеллоу кітті, бо вона здавалася йому дуже милою. а мінхо дійсно малював квіти, багато різнокольорових квітів красувалося на асфальті. коло хлопців вже зібралася маленька купка дітей, які спостерігали за хлопцями.

    —ви також хочете помалювати?,—спитав синмін у малечі, яка одразу радісно закивала головою.

    —може тоді віддамо їм крейду і підемо їсти морозиво та цукрову вату?

    —цукрова вата звучить чудово, —хлопець поклав крейду на лаву,—тримайте, діти, це ваше. тільки, будь ласка, будьте чемними і діліться один з одним.

    хлопці пішли, а через п’ять хвилин на асфальті було багато кішок, райдуг, сердечок та квіточок намальованих виграною крейдою.

     

     

    0 Коментарів