Фанфіки українською мовою
    Обкладинка Зроби це
    .ОріджиналРомантикаОЖП

    Зроби це

    від Booblick

    Темне волосся павутиною  розповзлося  по білих подушках, на яких запах її тіла ще довго буде  відкликатися  мені солодкою пульсацією внизу живота. Вона стійко намагається тримати зоровий контакт зі мною, та все ж  збудження,   здається,  перемагає, прикриваючи її зелені очі. Тендітна грудна клітина підіймається так високо та повільно, що  здається,  ще один такий глибокий  вдих,  і вона просто втратить свідомість, або це раніше за неї зроблю я, тому що від одного вигляду її оголеного тіла моя білизна стає мокрою. Я сиджу у неї між ніг, погладжую живіт, а далі обома руками ніжно  стискаю  боки. Мої руки гуляють її тілом, іноді більш агресивно проводячи нігтями по шкірі, що змушує її таз трохи підійнятися.  

    – Будь ласка, зроби  це,  – низьким  хрипким  голосом говорить моя кохана.

    – Візьми себе за груди, — моя дівчинка широко розплющила очі та ще більше  залилася  фарбою, – обома руками.

    Трохи  сором’язливо  вона тягнеться руками до своїх грудей під моїм пильним поглядом, легко накриває їх долонями, збудження знову бере верх та прикриває оченята.  

    – Дивись на мене, – тихо говорю я, – тепер постав руки збоку та зведи їх разом.

    Вона голосно  вдихнувши,  робить  те,  про що я її прошу. Вигляд переді мною змушує мене ахнути, вона вся така ніжна, така моя, лежить у нашому ліжку, покірно роблячи те, про що я  прошу.   Це  змушує мене покрутити тазом, щоб хоч трохи скинути напругу, яка налила  кров’ю  мій клітор. Нахиляюсь до неї, легко проводжу язиком по її привідкритих вустах, а  потім,  спускаючись  вниз,  цілую шию, ключиці, груди, які вона все ще трохи  сором’язливо  тримає  зведеними.   Молодець,  моя слухняна дівчинка. Наближаюсь до тонкої щілини, яка утворилась від грудей, які звели разом, проводжу між ними носом, вдихаю її, а потім повторюю рух, тільки вже  язиком.   Вона  видає тихий стогін. Поцілунком накриваю її сосок, втягую його, пещу, інший стискаю пальцями, різко припиняю і повертаюсь на своє місце. Її блискучі очі видають  питання,  змішані з бажанням.

    – Тепер одну руку  нижче,     вона повільно тягнеться до живота, – ще нижче.

      Слухаюсь,     ледь чутно каже моя  дівчинка,  доходячи вже до лобка однією рукою, а іншою  стискаючи  свій сосок.  

    – Чорт, це так збуджує, – видихом проговорила я, – тепер легко проведи пальчиком по зовнішніх губах.  

    Вона робить  все,  що я кажу, що змушує нас голосно видихнути. Я доєднуюсь, погладжую майже невагомо лобок та стегна, які вона широко розвела. Нахиляюсь знову поцілувати її, вона ніжно  ставить  руку мені на потилицю, знову повертаюсь на місце.  

    – Тепер збери вологу пальцем,    спостерігаю,  як з бажанням проникнути, щоб хоч трохи вивільнити  збудження,  вона слухняно виконує мій наказ.

    Охоплюю ніжно її  зап’ястя  і підношу руку до свого обличчя, вона в питанні дивиться на мене, а  я,   ж  продовжуючи  дивитися  їй в  очі,  облизую  палець,  на якому виблискує та тягнеться її змазка.

    – Ааах, будь ласка, зроби вже хоч щось, – тепер я  підкоряюся  їй, цілуючи живіт та спускаючись вниз, – так!

    Мій язик виводить хаотичні рухи на її животі,  спускаюся  до лобка, цілую його, облизую зовнішні губи, від чого вона починає вже стогнати, припадаю до клітора. Руки моєї коханої опиняються на моїй голові, притискають мене ближче, я проникаю пальцем, вона рухає тазом на зустріч моїм рухам.  

    – Так, так, блять, так! Швидше, – просить моя дівчина, я ж слухаюсь.

    Якби я була автомобілем, то стрілка спідометра  прокрутилася  на 360° настільки  швидко,   як  я  рухалася.  В мить її тіло пробрало струмом, тремтячи та протягуючи моє імʼя, я  сповільнилася,  коли вона обмʼякла, а потім зовсім  зупинилася,  діставши пальці зі своєї коханої та дивлячись їй в  очі,  обливала їх, від чого  вона,   збентежившись,  кинула у мене подушку, а  я,   сміючись,  лягла до неї в обійми.

    – Кохаю тебе, – я отримала поцілунок у голову.  

    – Кохаю тебе теж, – ластячись до  неї,  промуркотіла  я.

    – Це було щось абсолютно нове і незвичне.  

    – Тобі сподобалось?

    – Так, – знову поцілунок в скроню, – моє ж ти домінантне щастя.

    1. Ще не опубліковано розділів.