Емілю!

- А цю? Цю ти читав? Відколи ми заниділися в бібліотеці (через те, що інших розваг у крихітному містечку на спекотному півдні не було), я встиг дізнатись про Ґайю дві прецікавезні речі.…

Бортова троянда

Тілль Ліндеманн втомлений після недавнього концерту ввійшов до свого номера. З ним в номері був Шнайдер. Барабанщик був сонним, їв свою вечерю. Там був овочевий салат та качка по-пекінськи.  …

Покарання для Мей

Коли Лейтенант приніс Мей до човнів, Прайс не став випитувати у дівчини інформацію, як вона постраждала її потрібно було швидко рятувати. Мію привезли непритомну в мед пункт бази, дівчина втратила…

Палке свято

- Ти цілими днями вилежуватимеш боки?- кинув Хван залітаючи у кімнату Фелікса, та стрибаючи до нього на ліжко, що просіло від його ваги, а пружини проскрипіли. старе напевно. та відповіді…

1

Пізній вечір тридцять першого грудня. Брок досі в покемон центрі допомагає медсестрі Джой із роботою. Багато покемонів взимку недужають чи то від застуди, чи то на льоду підслизнулись. Все було…

Солодка перемога

— Ах! До біса! — Хлопець з темно-синім кольором волосся, безжально скрипнув зубами, а після почав збирати картки зі стола у свою долоню. — Я пропоную реванш!   — Може…

Макаров

Після розмови Мія пішла збиратися. У літаку обговорили ще раз план дій. - Привид, Соуп і я підемо на штурм, Мей і Гас будете прикривати. Якщо хтось побачить Макарова вбити…

Важке дитинство

Привид не знав що сказати дівчині щоб її не образити. - ти зараз дуже п'яна і не розумієш що кажеш - сказав Саймон - ні, я все розумію. - добре,…