випадкове кохання

РОЗДІЛ ПЕРШИЙ: ВИПАДКОВЕ КОХАННЯ ОДЖЕ ЦЯ ІСТОРІЯ ПРО ДІВЧИНУ НА ІМ`Я ХРИСТЯ. ЇЇ ЖИТТЯ БУЛО РІЗНОМАНІТНИМ ДО ПОКИ ВОНА НЕ ПЕРЕЇХАЛА В СЕУЛ(ПІВДЕННА КОРЕЯ) БАТЬКО ПРАЦЮВАВ ТАМ А МАТИ НЕ…

Десятки, сотні років тому наш світ втратив свою магію. Що крилась в таємничому голосі і чарівній пісні природи, у вірі один в одного та в себе, невинному здивуванні, блиску в…

low low

Останнім часом, щоб зв'язатися з Теном Яняну доводиться заздалегідь резервувати місце. Він дійсно вимушений писати йому за тиждень до, якщо хоче поговорити. І це навіть не зустріч. Це відеодзвінок. Прорватися…

Гра в асоціації

— Граєм в асоціації!- Тену стало дуже нудно в автобусі. — Граєм. - Хансоль підтримав. — Супер! Я починаю. М... Автобус. — Ага, м... — О, я з вами!- Джехьону…

Бантик

-- Нус, готовий? -- Фак ю! -- Та йоооооооо, в тебе нема виииборуууууу. Ваша команда програла. -- Ти ще 5 разів нагадай, попередніх 5 мало! -- А Тен мовчки все…

Чупа-чупс

Хансоль сидить на диванчику. Він читає якусь книжку. А мініРукіси слухають Джонні. Джонні говорить щось толкове. Те, що їм треба знати. Щось там про поведінку айдолів. Точніше, вони мали б…

Груповий чатик

Від автора: написано в часи, коли я думала, що лідером буде Джонні * * * В чатику: Джонні: Всі вже готові? Через 10 хвилин виходимо. Тен: Єс! (◕‿◕ ) ♡…

Макне

– Я майже макне, – заявляє Тен Джонні. – Е.... – Кажу ж, майже. В принципі, в Джехьона ріст не макнячий. – Аааа, вау, але все ж він молодший. –…

Листи до Санти

ПОПЕРЕДЖЕННЯ - фанфік з тих часів, коли я думала, що саме Джонні буде лідером НСТ))) * * * Джонні вирішив, що як майбутній лідер, він має зробити щось для своєї…

Звичайний тихий ранок. Чи не дуже тихий

Звичайний ранок. Звичайний тихий ранок. Теіль вже не спить, він встає одним із перших, спокійно робить собі чай, сідає біля вікна і може провести багато часу ось так, нікого не…