Задоволення за задоволенням

Він увійшов до кінця, одразу без заминки. Шень відчував кожну вену, яка виступала. Він міг би по відчуттях описати член Бінхе, який був в середині нього. Якби захотів міг би…

Подаруй мені тепло

Спочатку Цінхуа відчув обпікаючий холод, вдихнути, здавалося, неможливо. А при спробі все зсередини роз'їдало безжальним морозом, одяг став як кайдани, що не дає поворухнутися. Зараз мороз замінила приємна прохолодна свіжість.…

Щось буває, піде не так

Трапилося це все опівдні, робити справ було безліч, обов'язків не навперейми у Шан Цінхуа. Ну взагалі то, нічого незвичного, зайнят був він завжди вкрай важливими і невідкладними задачами. А конкретно…

Бажання більшого

-Вчи-теллюю, що тут кої-ться? - він заїкався. Його учень, котрий завжди старався поводитися трохи нахабно коли між нами був секс, був занепокоєний. -Бінхе, — ім’я учня прозвучало так солодко з…

Зустріч

- Дорогий покупцю, вам допомогти? - мило промовив консультант. Я побачив у його очах вогники, вони ні до чого доброго не привели б. - Дякую за допомогу, але я приблизно…

Завдання

"Це було значно легше ніж я думав. Варто було лише побажати вийти". - Що ж я тепер маю робити? Підказка від старого дідугана мені показала напрямок, але застосовувати його я…

Давній знайомий

"Неприємний тип. Аж мурашки по тілу пробігли. Треба швидше свого чоловіка знайти, і забиратися звідсіля". Сон абсолютно не мінявся. Це і далі продовжував бути темний "світ", а інтер'єру я не…

Порада

Розділ 2 "Чесно кажучи літати на мечі так довго, так ще й до того не знати свого кінцевого пункту важко. Треба буде десь переночувати, а то я вже не маю…

Зник

Розділ 1 Мені почало не вистачити фізичного контакту між мною і Бінхе. Цей майстер минулого разу поранився під час сексу, а учень не зміг цього пробачити та втік. Не зразу…

Вдома

Сонце вже давно сховалось за горизонтом, а на небі нескінченною кількісттю розкинулись зорі. У бамбуковій хатинці стояла тиша. Сьогодні був один з вечорів, коли Цінцю залишався наодинці, через відлучення Біньхе…