2. Така мила дівчинка на ім’я Олег

Розплющивши очі, я зрозумів: все, що сталося, — страшний сон після випускного. Слід було все-таки менше зловживати алкоголем... І не переоцінювати свої можливості. Голова боліла сильно… Точно похмілля. Не намацавши…

1. Вітаємо! Ви померли! :)

Це що…? Що це…? ЩО ЦЕ, МАТИ ВАШУ, ЗА Х…!Я був у глибокому шоці. Точніше було б використати інше слово, але повторювати себе не хотілося. У даний момент мій словниковий…

Чому це сталося зі мною?

     Трішки про головних героїв. Головна героїня її звати Тацу Міхо. Їй 17 років( це 2 рік старшої школи) Зріст-166, вага-56кг Зовнішність: волосся у дівчини було темно-червоне, та довге,…

Від автора

Події відбуваються за кінцевої світової лінії. (Відразу вибачте, хто не читав мангу) Відрізняється лише тим, що Дракен не з Еммою. Не сприймайте «Рюсея», як одного зі свастонів. Я просто взяла…

Т/і заснула на плечі І/п 1/2

Манджіро Сано (Майкі) • Він не заперечував. Тому, коли ти заснула на плечі, Майкі не став тебе турбувати. • Манджіро вирішив покласти свою голівку на твою. Та випадково заснув. •…

1 розділ

1 частина - тобі я теж не довіряю, ти вже не вперше у мене їх крадеш. я хочу щоб ти віддав мені на деякий час ключики від бази де збирається…

Все по “ханемії”

Дисклеймер Цей розділ містить сцени, що можуть бути психологічно напруженими для деяких читачів. Рекомендуємо бути обережними при читанні. Будь ласка, зважайте на свої особисті межі та емоційний стан перед тим,…

Повернення

[Дисклеймер: Містить спойлери! Якщо ви не хочете зловити купу спойлерів, то краще спочатку прочитайте манґу оригіналу. Якщо ви не знайомі з тайтлом, або не плануєте дочитувати манґу, то можете не…