Я кохаю тебе…

Уночі було так багато митей разом, що наступний ранок слугував прокляттям. Ніхто не міг втішити Блека. Взагалі. І якось, у вечері, чарівник сидів на лавці подвір'я Гоґвортсу і рахував секунди…

Кохання бешкетників

Блек пізно повернувся до своєї кімнати до цього пообіцявши, що вони разом підуть до молодої лікарки Помфрі. Цього разу, Поттер і Петіґру були в ліжках поки Сіріус усміхнено впав на…

Солодка правда

Через години, Сіріус таки наважився на... Неоднозначний вчинок і відправився до Дамблдора при цьому попросивши в професори Макґонаґел до нього. Але Мінерва лише сказала, що передасть повідомлення Блека але таке…

Можна я тебе поцілую?..

Годинами потому, ніч огорнула Гоґвортс кажучи, що юним чарівникам час завітати до ліжок. Джеймс не прийшов до Ґрифіндорської кімнати де четверо друзів спали. Та й Петіґру не прийшов... Поттер, можливо,…

Розмова для душі

До речі про Джеймса. Він якраз сидів з Лілі за одним столом. Дівчина тримала його за руку і спиралася щокою до долоні та мрійливо дивилася на хлопця лю́бому серцю, що…

Невинна витівка

Ремус: Я б не був настільки впевненим, щодо цієї ідеї... Люпин постійно озирався назад очікуючи, що ось-ось з-за кута коридору вистрибне дементор чи вічно невдоволений Северус. Сіріус: Муні! Не будь…

Після

Ранок починається не з кави, ранок починається з того, що голова шалено болить. Буквально розколюється на дрібні шматочки. Ну звісно, якби він не пив, як свиня в останній день перед…

Нові відчуття

— Сьогодні ми йдемо в Хоксмід!— бігав по кімнаті щасливий Джеймс. Сьогодні була чудова нагода для нього, щоб запросити на побачення Лілі. Він про це вже третій день без перестану…

Непередбачені зміни

Пробудження було не з приємних. Ще не встигли повіки очей розплющитися, а зіниці побачити світло, як Люпин відчув, що на нього вилилося майже повне відро води і почулося співоче: —…

В думках лише зірка

Перший вечір в Гоґвортсі проходив, як зазвичай, традиційно. Почалося все з перепалки зі слизерином. Голосні крики, нецензурні вирази, яскраві порівняння, мальовничі прокльони та багатообіцяючі погрози. Дякуючи Мерліну, вони не дійшли…