Зустріч знову

Як сильно б хотів, або не хотів Етер забути Тейват — йому аж ніяк це не вдавалося. Навіть після того, як виконав свою найголовнішу місію — знайшов свою дорогоцінну сестру.…

Розділ 2

Прірва Золотоволосий хлопець лежав над прірвою. Він був нею.   Прокинувшись, Ітер відчував, як кожна кісточка в його тілі відзивалася болем. Здається, він відключився одразу, щойно імʼя його сестри гострим…

Розділ 1

Камені розлому Камені розлому холодні і чорні, а пейзаж — настільки одноманітний, що здавалося: він не підвладний часу чи відстані. Краплі води монотонно стукотіли каменями, даючи знати, що десь поруч…

предісторія

Раз у сто років боги вибирали достойне новонароджене диття,яке наділяють одразу чьотирьма стихіями.Гідро,Гео,Піро і Анемо. Велику роль грав рід дитини. Якщо в сім‘я повністтю походить від племені Гео ,то найсильнішу…

Ревність

 Лі Ює поринув у шумний вечір.  Темні вулиці освітлюють незлічувані фонарі, під якими розташувались прилавки, де закуплялись місцяни. Вуличками, по яких гуляли люди, можна почути з різних боків музику та…

глава нульова пояснення

Він ніколи не міг подумати що його друзі та його сестра почнут його шукати. А тепер він сидить десь на Селестії та п'є чай з Дікастіс (с греческого судья). Колись…

З днем народженням, Венті!!

Сьогодні день народження Венті. Цей особливий день люди проводять у кругу родичів та близьких друзів. Ні одного з цих пунктів у Венті не було. Так звісно у нього є багато…

Сила тяжіння. Другий

Примітка:  На даний момент це всі частини. Люмін вимкнула камеру, потім глибоко зітхнувши, кинула свій погляд убік. Паймон показала їй "клас", а Люмін нарешті дозволила собі впасти на ліжко, зариваючись…

Сила тяжіння. Перший

ОПИС Чайлду все рівно на нових моделей. Вони всі аматори порівняно з ним, але щось у цій дівчині змушує прикувати його погляд до неї. Примітка:  ПЕРЕКЛАД! Автор: allechant (тик), оригінал:…

Ліра у штормі

Опис: мандрівка з Венті у день його народження та пошук пісні для цього;)