Відлік почався

Наступного ранку, коли лише сонце почало підніматися над горизонтом, Ніл прокинулась. Занурившись у свої думки, він знав, що прийшов час прийняти рішення. Ніл дістав телефон і набрав номер Косач. Телефон…

Підводний світ твоїх страхів

Глава 4: "Підводний світ твоїх страхів" Майже чотири дні Ніл лежав у лікарні, яку заполонила нудьга. Після випадку з монстром він почав багато думати, годинами занурювався в потік думок. Це…

Це всього-на-всього сон!

Глава 2: "Це всього-на-всього сон!" Шок на обличчі Ніла був очевидним. Він не міг повірити, що спричинив стільки проблем для своєї команди. Але з часом його погляд ставав все тьмянішим;…

Обов’язок і брехня

Це був важкий період у житті Джостена, але одночасно один із найкращих.   Спочатку колеги ставилися до нього з підозрою, але згодом, після кількох справ, де він рятував життя працівників…

Біль в шоколадних очах

Глава 2: "Біль в шоколадних очах" Товстий шар тиші огортав Ніла, він відчув полегшення. Його тіло кудись падало, чи то тонуло, він довго не міг зрозуміти. Тільки промінь сонця, який…

Він живий

Глава 1: "ВІН ЖИВИЙ" Цигарка дотліла до тла. Ніл не зробив жодної тяги насиченої та важкої цигарки, смак якої тягнув до тяжкого минулого і не давав спокою йому. Дим, який…

Неочікуваний дзвінок.

Після подій в трилогії * Здавалося, що це звичайний день для Лисів після перемоги над Воронами та смерті Ріко і Натана. Ніл, як завжди, вийшов з гуртожитку на пробіжку. Ендрю…

Частина 4. Звичайний день Аарона Міньярда

Аарон прокинувся в гарному настрої, що було чимось нереальним. По перше, бо він ненавидів прокидатися від будильника. Пе друге, бо вчора він пив алкоголь. Але він прокинувся швидше за будильник…

Частина 3. Відділок

На щастя, за те що вони посадили Ромеро їм нічого не було. Ніл перший місяць ще був трохи знервований, але потім все таки зітхнув. Справа розкрита, Ромеро покараний.   В…

N

    Натаніель вже довго скитався світом після смерті матері, його до сих пір переслідують люди батька, але все таки щось змінилося в його житті, щось таке, що буває тільки…