Між сьогодні та завтра

День видався звичним, а тому й приємним певною мірою. Без пригод, він був спокійним, продуктивним й зрозумілим, як кожен наступний, позбавлений місій. Неджі та Рок Лі знайшли заняття в одному…

Завдання для Нейджі

Першим слово взяв Какаші, біловолосий джонін у масці, яка прикривала половину його обличчя, одне око в нього було перекрите банданою. Він мав як зазвичай знуджений вигляд людини, яка прийшла сюди…

Між сьогодні та завтра

«Неджі, Неджі, Неджі» безперервно повторювала вона щоразу, коли він божевільно штовхався. Він дивився у її місячні сльозливі очі й тамував збитий подих, викарбовуючи побачене аж у підсвідомості. Перед ним лежала…

Ураганні Хроніки. ГЛАВА 30 [Глава 7 в Книзі Другій]

Глава тридцята Спадкоємці Волі Вогню. Містить хедканони щодо мами Ґая та батьків Конохомару, і наявні адаптовані епізоди з життя твіКонохи. «Дощ заливає зупинки і дороги, Хай будуть із тобою всі…

Реакція на те, що до Т/І хтось чіпляється ( Обіто, Какаші, Шікамару)

Какаші: Черговий день після завершення Четвертої Світової Війни Шинобі. Всі жителі поселення помалу повертаються до звичного їм життя, розбавляючи відновленням недавно зруйнованих вулиць, а у вечері можна й відпочити з…

Ураганні Хроніки. ГЛАВА 26 [Глава 3 в Книзі Другій]

Це філлерна глава, із важливого тут лише початок із Неджі, все інше можете сміливо свайпати або подивитися, наскільки в Кішімото проблеми з хронологією. І так, далі багацько глав будуть подібного…

Ураганні Хроніки. ГЛАВА 25 [Глава 2 в Книзі Другій]

Summary: Що ж, та почнеться з цієї глави обіцяний суцільний, безсюжетний флафф! Я вас попередила, тому звинувачуйте лише себе) І так, довелося змінити обкладинку. Ця мені в рази менше подобається,…