Чому це сталося зі мною?

     Трішки про головних героїв. Головна героїня її звати Тацу Міхо. Їй 17 років( це 2 рік старшої школи) Зріст-166, вага-56кг Зовнішність: волосся у дівчини було темно-червоне, та довге,…

Глава 1

Юзуха збиралася довше ніж зазвичай. Дивно було усвідомлювати, що тепер весь дім у їх з Хаккаєм розпорядженні. Що у неї є час зайнятися собою, не боючись кожного шурхоту, не очікуючи…

Пролог

Гаряча вода стікала по тілу і Юзуха відсторонено спостерігала за тоненькими струмочками, що збігали її шкірою. Її тіло виглядало так само, як і завжди. Всі шрами на своїх місцях, такі…

~

По- Тайджу.. я не впевнена, що Хаккай повинен знати про те, що я тепер у «Чорних Драконах» – Якщо ти вважаєш це за потрібне. - Дякую… - не встигла договорити…

Т/і та І/п дивляться horror film

Ран Хайтані ♡ • Обере найстрашніший фільм жахів, але фільм не викличе інтересу. • Намагався відволікти від моментів у фільмі,які можуть злякати. • Після кінцівки почне розпитувати, чи не було…

Т/і заснула на плечі І/п 1/2

Манджіро Сано (Майкі) • Він не заперечував. Тому, коли ти заснула на плечі, Майкі не став тебе турбувати. • Манджіро вирішив покласти свою голівку на твою. Та випадково заснув. •…

1 розділ

1 частина - тобі я теж не довіряю, ти вже не вперше у мене їх крадеш. я хочу щоб ти віддав мені на деякий час ключики від бази де збирається…

Вибачення Хаітані

Після удару циглиною по голові у Міцуї в житті з’явилося, не тільки відсутність колись здорової голови, але й нові почуття до людини, яка вирішила йому нашкодити.  І в принципі, по…