Частина 1: Життя крізь бурю

Поміж загублених у розпачі та болі війни днів, деколи, якщо зосередитися на промінцях сонця, що пробиваються крізь дерева, здавалося, що світ перебуває в суцільній гармонії. Легкий вітерець пестить обличчя, в…

🔞Коли ти домінуєш у ліжку 🔞

Тут хлопчіки які люблять підкорятися, а бо ті кого слід покарати. Шисуї Учіха,Мадара Учіха , Хідан Мацурасі,Наруто Узумакі. Шисуї Учіха -Хороший хлопчик,-шепочеш ти просто в уста Учіхи. Повільно опускаєшся на…

Заспокоюють від панічної атаки

Наруто Ти стояла перед телевізором, міцно стиснувши пульт від нього. Твоє тіло закам'яніло від страху... -Кицю, я нам рамен заварив...Кицю? -Наруто вивернув із кухні .-Ти знову дивилася новини?-Яким би дурненьким…

Пролог

Я геній, ви вважаєте мене впевненим в свойому привосходстві? Да ви вірно підмітили но не спішіть робити про мене виводи, я зможу розказати вам свою історію. Хочете прочитати заходьте і…

Новий світ

Наруто вийшов з ванної кімнати. Його голова боліла дуже м'язи та кістки ломило від болю але зібравшись з силами Наруто йшов та був напоготові до всього що його чекає. В…

Прощання

Темнота лише темна темнота ще все що зараз оточувало Наруто. Він левітував в темноті не взмозі поворушити навіть пальцем руки. Наруто не знав скільки він так левітував. Неначе сам час…

Реакція на те, що до Т/І хтось чіпляється ( Обіто, Какаші, Шікамару)

Какаші: Черговий день після завершення Четвертої Світової Війни Шинобі. Всі жителі поселення помалу повертаються до звичного їм життя, розбавляючи відновленням недавно зруйнованих вулиць, а у вечері можна й відпочити з…

Страх смерті, том 1, частина 1

*** Війна... Це слово — завжди означає біль, кров, сльози... І так можна перераховувати вічно. *** На полі бою панував хаос і безлад, всюди були мертві тіла. Але люди продовжували…

Ненавиджу

День, котрий пішов не за планом з самого ранку, просто зобов'язаний був закінчитися саме так. Мадара, хитаючись, йшов вулицею, сичав крізь зуби на перехожих і ненавидів увесь світ. Він збирався…