Гра в асоціації

— Граєм в асоціації!- Тену стало дуже нудно в автобусі. — Граєм. - Хансоль підтримав. — Супер! Я починаю. М... Автобус. — Ага, м... — О, я з вами!- Джехьону…

Тен образився

Тен образився. Сильно так. Дуже образився. Тому, що ввечері, коли всі сиділи разом, Джонні, несподівано для себе, розійшовся не на жарт і вдягнув на нього шапочку з рюшками, вліпив йому…

Бантик

-- Нус, готовий? -- Фак ю! -- Та йоооооооо, в тебе нема виииборуууууу. Ваша команда програла. -- Ти ще 5 разів нагадай, попередніх 5 мало! -- А Тен мовчки все…

Груповий чатик

Від автора: написано в часи, коли я думала, що лідером буде Джонні * * * В чатику: Джонні: Всі вже готові? Через 10 хвилин виходимо. Тен: Єс! (◕‿◕ ) ♡…

Тену не спиться

Тену не спиться. Дивно, звичайно, адже в них репетиція на репетиції, репетицією поганяє.. І все ж, сьогодні не спиться. І всьо. Він крутиться, слухає музику, але нічого не допомагає. Через…

Прянички

— Це що за армагедон? — Джонні дивився на кухонний куточок, який весь був в муці. — Тен вирішив спекти прАААників, - відповів Дойон, не відриваючись від планшета. — Оу.…

Про котусіка

Тен любить котиків, котики люблять Тена — ідеально)))) Але в СМ нема котиків і тому він завжди затримується на хвилинку-другу, якщо десь бачить пухнасту моську. Так і цього ранку він…