One of them

Скрип гальм сповіщає про прибуття нового гостя. Звук, що дає знак швейцарам, щоб впустити молодого чоловіка всередину великого палацу. Виходячи зі свого дорого авто, у його поле зору потрапляє доглянута…

Об’єднання

Наближення ночі давало добрий знак того, що нарешті робота закінчилася. Техьон швидко збирався додому, закриваючи приміщення. Сьогодні вдалося підзаробити багато грошенят. Тепер можна й добряче відпочити. Завтра буде вихідний, на…

1 частина. Твій друг – мій.

20.05.14   Здавалося їх вже нічого не врятує. Дах шкільного будинку заполонило багацько підлітків в яких відображалась лише злість. Прояв агресії був не за те, що хтось вирішив зробити, щось…

Ти мій раб

Анотація: Він продав своє тіло в обмін на життя матері. Його історія була сумною і сповнена жахливих подій. Спочатку в автомобільній аварії помер батько, потім захворіла мати, якій потрібна була…

Субота

Залишок дня для вчителя пройшов відносно спокійно, зберігаючи піднесений настрій. Омега, за звичкою провівши вечір із рідними, пішов спати, бо хотів рано прокинутися. Може, це передчуття, може, нетерпіння, але Кіму…

Той перший чортовий раз…

Для Юнгі це все почалося того дня, коли він хотів зрозуміти чи підійде ця юбка його старшій сестрі. Бачте, вони з Мінджи були одного зросту, та й ширина тазу не…

Рішення прийнято

Техьон здався. Він погодився на провожатого в особі Чон Чонгука, і не пошкодував. З голови омеги не йшли думки про пару альф-колег, а весела балаканина Чона непогано так відволікала. Звично…

Promise

Наполегливо прошу читати під цю пісню: https://youtu.be/z5wDaklQNBU?si=4D7vQzhLTFNzKQbU     Здавалося, що моє життя закінчилося у відділення травматології.  Я сидів, задоволений виступом і тим, як добре і довго я тримався, а…

Терапія має продовжуватись

Чонгук довго думав над тим, чи йти йому до Лі, чи ні. Та постійно бачачи, що тільки внутрішній омега Техьона його сприймаєповністю, а не сам Те, змушувалось задуматись над цим.…

Неочікувана терапія

Повною неочікуваністю для Лі Ена стала поява на порозі магазину Чон Чонгука власною персоною. І ні, бачити цього малолітнього альфу-альфачовича було не дивно, адже він іноді заходив, супроводжуючи Техьона. Дивно…