5.Кевін Трен

Хлопець несміливо розглядав мене. Напевно чекав, що я накинуся на нього з сіллю чи залізом. Але я спокійно стояла роздивляючись його стомлене напівпрозоре обличчя. Видно, що він багато працював і…

4.Лебанон

Їхати всю ніч до Лебанона виявилося тою ще пригодою. Не знаю, яким дивом я витримала всі ці години без сну, але, відчуваю, організм мені ще помститься за це. Головне, я…

3.Неочікуваний дзвінок

У бункері стали відбуватися дуже дивні речі після смерті Кевіна Трена. Це Вінчестери помітили не одразу. Брати не звернули уваги на перебої світла, які зрідка траплялися. Мовляв, будівля стара, лампочки…

2.Пошуки

Дін та Сем Вінчестери. Два імені, а скільки проблем. Цих братів, серед мисливців та їм подібних, не знав лише лінивий. А хто не знав, тому все докладно з описом розжовували,…

1.Звістка про проблеми

Сидіти в придорожньому кафе Ньюпорта в штаті Мен ще задоволення. У цей час року температура не перевищувала 41 градус (5 градусів Цельсія), тому мені, як уродженці південних штатів було некомфортно,…

Пролог

14 квітня 1994, Ардмор, Оклахома Маленька п'ятирічна дівчинка гуляла на своєму подвір'ї. Вона б і хотіла вийти на вулицю і пройтися парком свого міста, але батьки не дозволили цього, боячись,…

Олені

9 сезон, 6 серія. Поки Дін поїхав допомагати Касу, Сем і Джеймс намагаються змусити Кроулі перекласти клинопис, аби зрозуміти, чи можна повернути янголів назад на небеса. Джеймс влетів до бункера,…

Куди подівся пиріг?

Написано для Осіннього фікрайтерського з'їзду 2021 за ключем "Безсонна ніч". У Діна зник пиріг і він проводить допит підозрюваних - Сема, Кроулі й Кастіеля. *** - Давайте повторимо ще раз,…