N

    Натаніель вже довго скитався світом після смерті матері, його до сих пір переслідують люди батька, але все таки щось змінилося в його житті, щось таке, що буває тільки…

Пролог

  -Ні! Я не буду його бити. -в голосі було чутно нотки страху та відчаю. Різка біль пройшла по щоці дівчинки. Краплі сліз текли по щоках, як би вона не…

Прокинутись

Жан вже давно звик до жахів, що сняться йому майже щоночі. Нажаль чи на щастя, його сусід по кімнаті, вічно сяюче сонце Джеремі Нокс, намагається щось змінити.  Другий тиждень Жана…

Початок навчального року

Початком навчального року в розкладі значився четвер, двадцять четверте серпня, тому вечірнє тренування в середу вийшло трохи зім'ятим. Ніл зовсім забув, що перед початком семестру Лиси повинні відвідати університетського психотерапевта…

Пожираючи думки

Різнокольорові вічі Грива кольору вогню Мани-людоньки в мені Оглядай шаблю… *** Компанія Міньярда нарешті втратила інтерес до Нілу. На полі вони воліли його ігнорувати. Кевін припинив коментувати його, пускаючи тепер…

Відверто, і по душам.

Вбивай, але не мене   Моє серце битиметься в такт з твоїм до самого кінця  Падати з ніг і здійматися Нелегко, але так вчила в дитинстві мати. Після вчорашнього пробудження у…

Про що говорив Джек.

Дисклеймер! Авторка в жодному разі не намагається образити будь-яку релігію і зачепити чиїсь почуття у висловленнях Нілу. Не забуваймо, що він все ж таки демонічна істота і такі слова йому…

Бал Сатани

Бал завжди був улюбленою розвагою публіки. Він був дуже дорогим задоволенням, яке дозволити собі могли тільки люди при грошах. Але навіщо нам вдаватися у фінансові подробиці? Краще говорити про те,…

Крекерний пил

Ніл бездумно витріщався в стелю вже хвилин двадцять. Цигарка в його долоні спритно маневрувала з пальця на палець і хоч якось відволікала від безперервних думок. Скоро бал, а він так…

Непередбачувана істота

Тікати. Тікати. Тікати.   Не зупиняйся. Не можна. Вони вже йдуть. Ідуть за тобою. Біжи… Ноги ледве пересувалися після прискореного бігу. Хоч Ніл і любив бігати, сьогодні це здавалося неможливим. Ноги…