Між сьогодні та завтра

День видався звичним, а тому й приємним певною мірою. Без пригод, він був спокійним, продуктивним й зрозумілим, як кожен наступний, позбавлений місій. Неджі та Рок Лі знайшли заняття в одному…

Завдання для Нейджі

Першим слово взяв Какаші, біловолосий джонін у масці, яка прикривала половину його обличчя, одне око в нього було перекрите банданою. Він мав як зазвичай знуджений вигляд людини, яка прийшла сюди…

Достроковий випуск з академії

Сонце нещадно припікало маківки майбутніх шинобі, які заледве влізли в задушливу аудиторію. Вчитель Ірука намагався домогтися хоч відносної тиші серед знуджених і здивованих учнів. Воно й не дивно що клас…

Між сьогодні та завтра

«Неджі, Неджі, Неджі» безперервно повторювала вона щоразу, коли він божевільно штовхався. Він дивився у її місячні сльозливі очі й тамував збитий подих, викарбовуючи побачене аж у підсвідомості. Перед ним лежала…

Прощання

Темнота лише темна темнота ще все що зараз оточувало Наруто. Він левітував в темноті не взмозі поворушити навіть пальцем руки. Наруто не знав скільки він так левітував. Неначе сам час…

Після Війни

Пройшла кровопролитна війна яка забрала безліч життів. Не було в світі Шинобі тих людей які когось не втратили через цю війну. Мадара був переможений як і Кагуя Оуцуцукі. Здавалося світ…

Розділ 2: Друзі, сім’я і навчання

СПРАВЖНІЙ ПОТЕНЦІАЛ Опис: Одна розмова в Академії знайомить Наруто з його першими справжніми друзями та назавжди змінює його життя. Разом вони наполегливо працюватимуть, підштовхуватимуть один одного і розкриватимуть свій справжній…

Розділ 1: Пролог: Народжується легенда

СПРАВЖНІЙ ПОТЕНЦІАЛ Опис: Одна розмова в Академії знайомить Наруто з його першими справжніми друзями та назавжди змінює його життя. Разом вони наполегливо працюватимуть, підштовхуватимуть один одного і розкриватимуть свій справжній…

Наруто

Наруто і Т/і вже давно любили один одного, але тільки після війни, коли дівчину мало не вбили, хлопець зважився і розповів їй про свої почуття, обіцяючи, що по закінченні війни…