Правда (вся) про підозрілого типа

Мій липень був завалений проектами і я так подумала, що я б сама себе прибила за таку затримку розділа. Тому я знову розбила його на два 🙂👍 Приємного прочитання 😘 P.S.…

Повне затемнення

Before we get this party started, ремарка від автора. У другому розділі я сказав, що Феліксу 22, але далі (спойлер) буде сказано, що Чан вже знає весь альбом "on the…

Запах

Він бачив чудовий сон. Але гучний будильник та крикливий голос вириває його із королівства сну.  — Мінхо, вставай, у тебе вже десятий будильник грає, — і відлунням почулося в іншій…

тепер ти щасливий чи нещасний?

-Ти точно впевнений, що не хочеш сказати навіть Феліксу? - запитує мама з невдоволенням на обличчі. -Так, нехай це буде сюрпризом. Квітневий вечір, теплий та комфортний. Джісона нарешті виписали з…

щастя любить тишу, а нещастя крик

Біль підступається з різних боків. Через постійні хвороби Джісон повинен постійно бути в лікарні. Але ось він, шанс вийти з лікарні та повернутись до звичного життя! Нарешті відчути свободу. Він…

Ой ну я забув

Хен… Прошу.ммм… — Хан пхикає, йому зараз потрібно якомога більше дотиків, поцілунків та ніжності. Своїм гарячим язиком Мінхо вилизує соски, що затверділи. Він спускається вниз, обдаровуючи животик Хана поцілунками та…

Давай я заберу тебе з цього дивану

Хан відключається від болі Мінхо чудово пам'ятає як зустрів його вперше в університеті, і як батьки його забрали щоб він правив компанією. Ще тоді він вперше почув цей запах. -Білочка…

Знайомство

Джисон не пам'ятав як він опинився у ліжку в незнайомому домі , він лише пам'ятав що випив дуже багато. Флешбек Джисон омега, йому 23 роки . Він приперся до клубу…

Щоб тебе кляті двері

-Знаєш поїхали до мене -альфі аж і хотілося прижати цього малюка і заспокоїти. Мабуть через то що Джисон багато випив він погодився. Кінець флешбеку Джисон сонно потер очі⁵ Мінхо зайшов…

Правда (майже вся) про підозрілого типа

Guess who's back, як то кажуть) Наперед вибачаюсь, бо розділ вийшов набагато довшим. Наступний ранок Банчан сміливо заніс до списку найгірших у його житті на рівні із прослуховуванням і прем'єрою.…