Анемони і аерохокей

AU:Укрреал. Йеннефер не мала пари на День закоханих. Вона запросила Трісс, щоб використати парні ваучери в МакДональдз. Йеннефер не мала пари на День закоханих. Так вже сталось, що саме в…

3

Прокинувшись десь по обіді, й озирнувшись навколо Ґеральт не знайшов Любистка. Хвилюючись за барда він почав вдягатися.Та коли почав одягатися, він помітив лютню, та заспокоївся.Але питання про те, де ж…

2

Прокинувшись та зібравши свої речі, Ґеральт розповів власнику таверні про виконану роботу, власник не довго думаючи простягнув йому мішечок з оплатою та подякував за виконану працю, запропонував їжу.  Вже снідаючи…

Початок пригод

Любисток співав нові балади в таверні якій зупинився на ночівлю.Люди пританцьовуючи підспівували , весело сміючись , поряд сиділи дівчата за келихом вина, хтиво споглядаючи за бардом. – Де ти живеш…

— Від’їбись! Все його спілкування з шумним і настирним бардом можна було звести до цієї фрази. Принаймні, дуже б хотілося. Але ні. Не існує такої сили, ні божественної, ні демонічної,…

1.2

Ґеральт мружився, невдоволено вдивляючись в екран смартфона, і спостерігав, як там, змінюючи одне одного, з’явилося ще чотири повідомлення. За цю ніч їх прийшло так багато, що їхній постійний дзвін таки…

1.1

Яскір пах дивним поєднанням терпких трав, кмина та чимось своїм, особливим, чому навіть назви не було. Його тепла, рожева шкіра так і манила, і Ґеральт під жодними тортурами не зізнався…

дон жуан і тисяча лазурових блискіток

— мені подобається, як ти елегантно сидиш у кутку і мислиш. ґеральт втомлено підвів очі. юнак, що постав перед ним у тусклому світлі вечірнього сонця, яке ледве сягало столику в…

Пів життя про тебе мріяв

Візьми мене, закрий мене, І викинь геть ключі… Від нудьги, та щоб дістати мерзотного охоронця, Любисток повторював цю пісеньку вже вшосте. А що, все ж розвага, ничім не гірше, ніж…

Мені тебе подарували

— Заплатіть відьмакові карбованим сріблом…