Запах білого бузку

Діне, ти зав'язав білу мереживну стрічку на моїх очах. Ти сказав не дивитись.   А тепер твої губи на моїх колинах, і як я маю втриматися?   Ти завжди просиш…

Переплетіння

If he said help me kill the presidentI'd say he needs medicineSick of screaming let us inThe wires got the best of himAll that he invested in goes Straight to…

Нове життя

So just close your eyesOh, honey, here comes a lullabyYour very own lullaby - Не підходь до нього! - її очі швидко стають синіми і Кастіель відлітає назад разом із…

Кам’яний місяць

I won't let you fall tonight... Fallen angel Тепер вона точно занепалий янгол. Крила вже її не вкривають від холоду, та й курточка мало чим допомагає. Чистилище. Місце, де кожна…

Незалежна

I torture you Take my hand through the flamesI torture you I'm a slave to your gamesI'm just a sucker for painI wanna chain you up, I wanna tie you…

Весняні польоти

Опис: Настав перший день весни, а це означає, що настав час шлюбних польотів. Цього року Кастіеля переслідує подружжя - Михаїл і Люцифер. Примітка автора: я використала терміни "домінант" для альфа-янголів…

ти–моє щастя

Моє щастя це просто бути, Моє щастя побачити ще раз, Ті вуста, що казали до мене, Любо й м'яко, Мов остання хвилина. Твою усмішку, щиру та ніжну; Очі твої, блискучі…

знову з тобою

уявимо зустріч Діна і Кастіеля після 15 сезону 20 серії у раю. вірш від Діна до Кастіеля.     теплом свого тіла розтопиш ти лід, що зібрався між нами, але…

Крила за спиною

Disclaimer: на написання фанфіку надихнула ця фотографія. У президента Зеленського задзвонив офісний телефон, і він поглянув на номер абонента. «Джо Байден». В кутику його губ з’явилася доброзичлива посмішка. «Джо, друже!…

Гренландія

Бенні показує світлину у перші дні експедиції. Океан ще не вкрився кригою, вони не так далеко відійшли від корабля, проте мають багато сили та ентузіазму. – Знайшов в трюмі, певно…