2. Така мила дівчинка на ім’я Олег

Розплющивши очі, я зрозумів: все, що сталося, — страшний сон після випускного. Слід було все-таки менше зловживати алкоголем... І не переоцінювати свої можливості. Голова боліла сильно… Точно похмілля. Не намацавши…

1. Вітаємо! Ви померли! :)

Це що…? Що це…? ЩО ЦЕ, МАТИ ВАШУ, ЗА Х…!Я був у глибокому шоці. Точніше було б використати інше слово, але повторювати себе не хотілося. У даний момент мій словниковий…

Близнюки

Частіше дивись вгору - там зірки. — Твою ж ліворуч, Хайтані, — Ізана та інші вже захекалися під час бігу, але у голови Піднебесся вистачає сил на те, щоб обуритися…

Чому це сталося зі мною?

     Трішки про головних героїв. Головна героїня її звати Тацу Міхо. Їй 17 років( це 2 рік старшої школи) Зріст-166, вага-56кг Зовнішність: волосся у дівчини було темно-червоне, та довге,…

Так вийшло, що

Обираючи між власним життям і життями сотні незнайомців Кейске неодмінно обрав би сотню. Хіба люди, що не винайшли ліки від раку заслуговують на життя? Кожного разу, коли Кейске переглядав фільми…

Непорозуміння з усім

-Це так круто, бути вільною, жити як ти хочеш, бути ким ти хочеш, любити того, кого хочеш, - це були її останні слова. І ось вже вона лежить мертва, не…

Т/і та І/п дивляться horror film

Ран Хайтані ♡ • Обере найстрашніший фільм жахів, але фільм не викличе інтересу. • Намагався відволікти від моментів у фільмі,які можуть злякати. • Після кінцівки почне розпитувати, чи не було…

Т/і заснула на плечі І/п 1/2

Манджіро Сано (Майкі) • Він не заперечував. Тому, коли ти заснула на плечі, Майкі не став тебе турбувати. • Манджіро вирішив покласти свою голівку на твою. Та випадково заснув. •…