Принцеса для Артура ,або Мерлін у біді

Зимній день продовжувався. Принц стояв надворі ,незадоволений. А яким би йому ще бути, коли його найзухваліший, найдурніший (і звісно найулюбленіший) слуга запізнюється. Його щоки і ніс почервонілі від морозу, а…

Моє кохання і твоя любов

  Я знову дивлюся на нього, Чаклую для нього одного, Захищаю, кохаю, дарую, Я розумію, що сам себе катую.   Він - коронний принц, а я лиш слуга, Я думав…

i’m a winged insect, you’re a funeral pyre

світ закінчується під скляний акомпанемент пляшки дешевого вина, яку хтось випадково випускає з рук у сусідньому ряді. але поки Мерліну відомо тільки про один з цих двох фактів. він зайнятий…

Колодки,зима та цукор

А що якби кожна людина починала свій ранок не з метушні та прокльонів сонця,яке чомусь ,до біса,все ще світить? Хоча це єдине,що стале в цьому королівстві,та і це не факт.…

Пролог

Мерлін обіймав Алісу за талію, притискаючи її ближче до себе. Він нарешті цілував її. Цілував вибагливо, зминаючи ніжні дівочі губи та вкрадаючи з них тихі стогони. Серце шалено калатало, він…

До чого призведе відпочинок з принцом?

Знову, який вже раз, Артур вирішує вибратися на полювання один. Хоча, не сказати, що зовсім один, бо свого найвідданішого слугу той би нізащо не залишив в замку отак цілими днями…

Щирість

— Господи, Мерлін, ти ні на що не здатний телепень, мій сніданок більш подібний до корму для свиней!! Може віднесеш це до стаєнь, бо схоже ти часто там трапезуєш, якщо…

Боротьба

— Біжи. Артур витріщився на Мерліна, не розуміючи, що відбувається. Він навіть не знав, як саме тут опинився, та ще й гадки не мав, де це "тут" знаходиться. Галявина..якась? Це…

~⚔️ PG-13 ~ Попав, так попав ~

Вступ: "Я ж нічого крім коноплі не вживав", — був твердо переконаний Реймонд. *** Щастя у повітрі не в’ється, а руками дістається. ***    Найперше, що врізалось в мозок —…