Я кохаю тебе…

Уночі було так багато митей разом, що наступний ранок слугував прокляттям. Ніхто не міг втішити Блека. Взагалі. І якось, у вечері, чарівник сидів на лавці подвір'я Гоґвортсу і рахував секунди…

Кохання бешкетників

Блек пізно повернувся до своєї кімнати до цього пообіцявши, що вони разом підуть до молодої лікарки Помфрі. Цього разу, Поттер і Петіґру були в ліжках поки Сіріус усміхнено впав на…

Солодка правда

Через години, Сіріус таки наважився на... Неоднозначний вчинок і відправився до Дамблдора при цьому попросивши в професори Макґонаґел до нього. Але Мінерва лише сказала, що передасть повідомлення Блека але таке…

Закохані друзі

Коли Гультяй повернувся до Гоґвортсу то без задніх ніг впав у ліжко навіть не звернувши уваги на те, що Джеймс солодко спав не сам... Зрештою, коли сонце прокинулося, з ним…

Розмова для душі

До речі про Джеймса. Він якраз сидів з Лілі за одним столом. Дівчина тримала його за руку і спиралася щокою до долоні та мрійливо дивилася на хлопця лю́бому серцю, що…

Невинна витівка

Ремус: Я б не був настільки впевненим, щодо цієї ідеї... Люпин постійно озирався назад очікуючи, що ось-ось з-за кута коридору вистрибне дементор чи вічно невдоволений Северус. Сіріус: Муні! Не будь…

Глава 31

Глава 31 31.1 Барті не поспішав повертатись в свою кімнату, намагаючись переварити те, що почув. «Вона навіть не до кінця розуміла, хто перед нею стоїть. Чи може вона мала щось…

Якби Гаррі Поттер був латиноамериканським серіалом

Короткий гумористичний анотаційний опис. Не сприймати всерйоз Несміливий  Енріке живе у багатій сім’ї Дуріслес. Одного разу хлопчик випадково зустрічається з дивним міцним чоловіком на ім’я Рубі, котрий розповідає йому про…

Реальнiсть

Це історія про двадцяти двох річну дівчину, яка через жорстокість долі залишилася сиротою. І ось, коли здавалося, що в житті більше немає сенсу, темні хмари згущувалися і дійсність продовжувала приносити…