Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Якби Гаррі Поттер був латиноамериканським серіалом

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Короткий гумористичний анотаційний опис. Не сприймати всерйоз

Несміливий  Енріке живе у багатій сім’ї Дуріслес. Одного разу хлопчик випадково зустрічається з дивним міцним чоловіком на ім’я Рубі, котрий розповідає йому про те, що його холодні і жорстокі батьки – насправді прийомні. Рубі – дворецький ексцентричного старого дона Альбіно, котрий являється директором престижної приватної школи. Енріке вступає в цю школу (після того як Рубі підлаштував автокатастрофу родині Дуріслес) з метою дізнатися більше про своє минуле – оскільки від батьків у нього тільки медальйончик і зовнішність. Ну і з метою отримати достойну освіту, скільки йому натякнули, що його батьки – не бідні фермери.

В школі Енріке знайомиться з Рональдо Веласкесом – простим, але хорошим хлопцем, з котрим вони разом потрапляють в різні пригоди. Енріке стає солістом шкільного ансамблю і в нього закохуються відразу три дівчини – розумниця Ґабріелла, спортсменка Марія-Єухенія Веласкес і дивакувата Луїса. Але сам Енріке зустрічається з китаяночкою Чо – дівчина влаштовує йому сцени ревності, оскільки її колишній хлопець Серхіо загинув в перестрілці з доном Вальдемаро – серйозним злочинцем, котрий, на думку Енріке, винний в смерті його батьків, оскільки ті належали до італійської мафії, а дон Вальдемаро – справжній латиноамериканський бандит, котрий глибоко цінує рідні традиції. Енріке був таємно закоханий у Серхіо і допомагав тому в планах проти банди Вальдемаро, але на жаль…..Щоб заглушити біль, Енріке крутить роман з прекрасною, але немолодою викладачкою – сеньйоритою Маргаритою, яка багато знає про дона Вальдемаро і його минулі кримінальні справи та навіть навчалася в тому ж католицькому ліцеї, в котрому навчався цей мерзенний злочинець . Також Енріке зустрічає свого хрещеного батька – автогонщика Сіґфрідо “Сіґі” Негро, який відсидів за злочини, котрі він не скоїв (і тут теж винен дон Вальдемаро) і знаходить підтримку в спілкуванні з добродушним падре Ромео Лопесом, який був найкращим другом та навіть коханцем Сіґі.

У школі Енріке надзвичайно дружелюбний і реально ненавидить тільки двох – багатого і високомірного Даріо – сина колишнього бандита Лусіо Мелькіадеса (тільки економ Дієґо наважився розповісти Енріке про колишні зв’язки господаря і темні таємниці вілли Мелькіадесів) і вчителя хімії дона Северіно, котрий відрізняється своїм злісним та прискіпливим характером. Але дон Северіно таємно любив прекрасну Ліліану-Марію де ла Лус – матір Енріке і був таємним шпигуном дона Альбіно, який мріяв знищити злочинну діяльність дона Вальдемаро. А краще його самого.

Шляхом підкупу та шантажу дон Вальдемаро стає управителем провінції, але Енріке не хоче терпіти це свавілля. Хлопцеві приходить лист із чорною трояндою (це чорна мітка, яку дон Вальдемаро традиційно використовував для недругів) від донни Марії де Лос Мілагрос Ісабель, більш відомої як Белла. Донна Белла (права рука та коханка дона Вальдемаро (а також кузина Сіґі) запрошує його на віллу дона Вальдемаро для розмови, гарантуючи безпеку у разі чесного приходу без зброї. Дон Вальдемаро розповів йому, що молодий поліцейський Хайме, якого вважали батьком Енріке, насправді не є кровно спорідненим з хлопцем. Прекрасна Ліліана-Марія де ла Лус вийшла за нього заміж лише за наполяганням батьків, а наступного дня втекла з доном Вальдемаро, якого таємно любила (насправді його звати Томазо Фернандес). Сім’я Хайме, яка дуже пишалася єдиним сином, не витримала ганьби і мовчала про невістку, що втекла. Хайме загинув під час затримання злочинців, а прекрасна Ліліана-Марія де ла Лус загинула під час шторму в морі, встигнувши народити сина від дона Вальдемаро. До речі, від іншої коханки у дона Вальдемаро є ще й дочка – і це та сама розумниця Габріелла, тому Енріке молодець, що не завів з нею стосунки. Дон Вальдемаро під тиском сина кається у злочинах, йде на пенсію, а Енріке одружується з Марією-Єухенією Веласкес.

 

 

https://t.me/fanficsdeclaudette – тут анотації фанфіків, картинки та фото

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь