Шедеврогеншин

Ітер, простий подорожник по Тейвату, вирішив зайти в таверну ♂діклюка♂, або як її називають місцеві - ♂данжн у біллі♂. І одного дня, він замітив гарячого мексиканського ♂мастер♂. Це був просто…

Розділ

Небо перестало світити денним світлом. Замість нього прийшла глибока ніч, в якій єдиним джерелом світла був місяць і деякі промені з вікон і нічних ліхтарів. В лице юного чоловіка світив…

.

його тіло вкрите старими і свіжими шрамами, десь видно давні сліди від швів. руки, навіть бувши у рукавицях, стали мозолистими, грубими. медового кольору очі потемніли і тепер нагадували два камені-бурштину.…

Розділ 2

Прірва Золотоволосий хлопець лежав над прірвою. Він був нею.   Прокинувшись, Ітер відчував, як кожна кісточка в його тілі відзивалася болем. Здається, він відключився одразу, щойно імʼя його сестри гострим…

Розділ 1

Камені розлому Камені розлому холодні і чорні, а пейзаж — настільки одноманітний, що здавалося: він не підвладний часу чи відстані. Краплі води монотонно стукотіли каменями, даючи знати, що десь поруч…

Глава 2: Обитель пам’яті

Бета: Ніка   Звичайно ж Чжун Лі мав свій власний чайник. Вірніше, не чайник, а сулія з під вина. Щоб її знайти, вони за допомогою Сяо перемістилися на захмарну височину…

Глава 1: Сенс

Бета: Ніка Він хотів гніватися. Хотів навмисно стати злодієм, показати що це – повстання використаного героя, як це – викривити, віддзеркалити прохання цих немічних на них самих. Бажання палало рівно…

Акваріум (Пролог)

Бета: Ніка «Пам'ятайте, для вас завжди знайдеться місце серед зірок у нічному небі Тейвату». Певно, спусковим гачком стала Паймон. Ітер хотів би казати собі «зрада Паймон», якби не розумів –…

1. Твій голос переслідував мене

Напевно, це було досягнення. Ітер гордився собою. З невеличкого храма в кінці забутого міста, він один із перших зміг потрапити в найголовнішу церкву їхньої країни. Потрібно здати багато екзаменів, провести…

Різки

Кейя заходить в майстерню, вже як до себе додому, яка безпосередність, така безпосередність, яка може належати тільки Кейї, або посередність, посередність, посередник, а посередник чого? Нових дурних страхів та переживань,…