1 розділ

Тепло. І це тепло не від обігрівача посередині кухні, це тепло від однієї ранкової цигарки на двох із Шоко, коли весь технікум ще спить, тепло від походів у магазин за…

Я вбив тебе

Я давно убив тебе. Я зробив це власними руками. Я... Багато чого зробив, але також багато НЕ зробив. Наприклад не помітив що твоїх страждань. Як я міг?.. Забагато я... Так…

Chapter 1: Смерть

Цей фанфік є перекладом оригінальної роботи, розташованої на AO3 авторкою CharmPoint Тіло Сатору охололо до того, як Суґуру дістався його. Воно лежало посеред подвір'я... подвір'я, де Суґуру залишив Сатору, бо…

Звичайне читання

•Розліл 2 Літній день. На вулиці тепло але віє легенький вітерець. Гето з Годжо сидять дома. Гето читає, а Годжо грає на компі. -Зроби тихіше! я не можу сконцентруватись на…

Якось в кафе

•Розділ 1 Був світлий ранок, за вікном співали пташки, гавкали собаки.. у вікно пробилось яскраве проміння сонця. Гето відчув теплий промінь у себе на обличчі, відкрив свої темні, як беззодня,…

6 днів

день перший Пекучі, яскраві сонячні промені жорстоко різали очі, намагаючись засліпити водія чорного мінібуса. Кондиціонер у старенькому авто зламався ще на півдорозі, через що запаси води наскільки нагрілися, що можна…

надія згасає

-Меґумі-тян!Хахаха! -Хахаха!Наоко! Зачекай, я ще не зробив замовлення!  -Може частіше ходитимемо сюди?  -Можливо.. Наоко і Меґумі сиділи в тому ж кафе.  Сиділи разом, мирно.  -То це що, називати побаченням?  -Нііі!…

вбивство моралі

Життя Наоко змінилося. точніше, поки вона змінювалася, всі її старання стали непотрібними. Одного разу вона побачила Юту і Макі разом. це було трохи боляче оскільки вона довго і тяжко старалася…

Я змінюся.

передмова: Тян- най пестливіше звертання в японській мові. -Чому ви почали вживати ці пігулки? -Ах? Що?-підвела голову на продавця з аптеки Наоко. -Щось трапилося, і ви почали вживати антидепресанти?-промовив продавець.…

маска щастя. темне минуле

Розташувавшись в гуртожитку після уроків Наоко вийшла прогулятися. був лише початок осені і пташки ще співали, а надворі було тепло. Наоко вийшла за межі школи і пройшла по вулиці. так…