— Анатолій Остапенко, я прошу твоєї допомоги.

POV Аліна: Дівчина повільно під'їжджала до офісу Телебачення Торонто, на жаль їй не пощастило жити поруч з роботою, втім півроку тому її дуже сильно накрило, бо вона не могла відпустити…

Пошуки рідної людини..

 Це тобі за те, що казав яка я погана і що я не та за кого себе видаю — сказала дівчина, після того як Остапенко поглянув їй в вічі: —…

Її намальований портрет

                 POV Лада: Я просиділа на підвіконні всю ніч і навіть не помітила як настав ранок, це був певно найгірший ранок у моєму…

Видіння мають властивість збуватись

  Кімната Остапенка: С: — І це ті люди які влаштували аварію Саші! Сука! — Чирков вдарив кулаком по стіні, після того як той заспокоївся, Толя сказав: Т: — І…

Я не можу її забути..

                РOV Лада: Прокинувшись в якомусь закинутому приміщенні, зв'язана з заклеєним ротом, я абсолютно нічого не пам'ятала, лише останню розмову з Остапенком, втім…

Одна аварія змінила все..

  POV Марта: За ці дні ми зблизились з Максом, незважаючи на те що було, зараз ми можемо спокійно пити чай і говорити про щось буденне, а звела нас Лада…

Спільні сни

Сьогодні це був найжахливіший ранок у моєму житті, бо мені приснився сон про смерть батька Остапенка, що це може означати я не знаю, якщо спробую то згадаю все у деталях,…

Любов з минулого життя чи обійми під студією

Ранок був прекрасним, особливо після того як я помстилася своєму колезі, ну насправді ми ніхто одне одному, однак не буду брехати, він добіса гарний, але все таки ми ніхто одне…