Частина 3. Відділок

На щастя, за те що вони посадили Ромеро їм нічого не було. Ніл перший місяць ще був трохи знервований, але потім все таки зітхнув. Справа розкрита, Ромеро покараний.   В…

Частина 2. Маньяки і красуня

— Наші обидві жертви працювали над науковим проєктом, що нібито мав допомогти людям з раком. Але натомість їх експерименти лиш пришвидшили смерть деяких хворих, — сказала Ден, протягуючи звіти, що…

Частина 1. Перша справа Ніла Джостена

Почати працювати Нілу вдалось вже в перший день. Метт оголосив, що знайшли тіло і вони, взявши Ден, виїхали на місце злочину. Поки дівчина оглядала труп, Джостен вирішив трохи розпитати напарника…

N

    Натаніель вже довго скитався світом після смерті матері, його до сих пір переслідують люди батька, але все таки щось змінилося в його житті, щось таке, що буває тільки…

Find a correct way in your mind

Як вони опинилися в одній кімнаті, не пам'ятав ніхто. Але те, як швидко вони продовжували цілуватися, було, безперечно, бажанням двох. - Так чи ні, Ніле? - сказав Ендрю, задихаючись від…

Перший потяг

Боже, я тільки випустився з університету, а відчуття ніби я відкрив двері в ту саму кімнату з голодними левами. Доросле життя? Господи, що це таке? В житті стільки не використовув…

Початок навчального року

Початком навчального року в розкладі значився четвер, двадцять четверте серпня, тому вечірнє тренування в середу вийшло трохи зім'ятим. Ніл зовсім забув, що перед початком семестру Лиси повинні відвідати університетського психотерапевта…

Пожираючи думки

Різнокольорові вічі Грива кольору вогню Мани-людоньки в мені Оглядай шаблю… *** Компанія Міньярда нарешті втратила інтерес до Нілу. На полі вони воліли його ігнорувати. Кевін припинив коментувати його, пускаючи тепер…

Частина 2

Весь наступний день думки про Ендрю не покидали Ніла. Він все не міг вирішити чи варто йому йти, незважаючи на не, що добре знав, що якщо цього не зробить, Ден…

Частина 1

Пейринг: Ніл Джостен/ Ендрю Міньярд Анотація: Колись Ніл та Ендрю мали чудові стосунки, однак одна помилка перетворила їх на купу попелу з розчарування, болі та ненависті. Що станеться, коли одного…