Вечір перед Різдвом

Фабула практично канонічна, тільки події перенесені рівно на 40 років вперед   Лілі та Джеймс вперше залишилися в Гогвортсі, щоб відсвяткувати Різдво разом. Наступав Святвечір і ніщо не могло зіпсувати…

Ти ж можеш краще

-Ого, Белло, покажи ще щось, давай, ти ж можеш краще! – маленький чорнявий хлопчик аж підстрибував від нетерпіння, шарпаючи за долоню невдоволену матір. Сьогодні Оріон та Вальбурга в якості учасників…

Зірки та прикмети

Березень 1959 року Прохолодний березневий ранок приніс в дім на площі Гримо, 12 приємний гармидер. Ще б пак – єдина дочка Поллукса та Ірми нарешті виходила заміж! По будинку снували…

Розділ шостий. Будні.

Салют! Цього разу розділ більший. (П.с. наступний буде трохи більший ніж цей) Доречі, ви писали радіодиктант? Як вам враження? Поділіться :) ________________________________   Живучи з Блеками, Гаррі вже звикав до…

Розділ п’ятий. Гаррієт Грей.

Знаю, сьогодні частина менша, ніж зазвичай. Але в мене не було настрою на більше. Вибачте. Напишіть хтось якийсь коментар щодо цього. Бо я втрачаю впевненість в тому, що мені варто…

Розділ четвертий. Поллукс Блек.

Салют! В мене вже є плани на найближчі чотири частини. В ближчих двох або трьох буде описано життя Гаррі в новому часі. (П.с. дуже хочу подякувати всім тим хто цей…

Розділ третій. Зламаний часоворот.

Салют! Ось і третя частина. В мене вже є нарис для четвертої і п'ятої, тому сьогодні я можливо опублікую щей четверту. Можливо! Не точно.  ________________________________ Похід в Гоґсмід був для…

Розділ другий. Триклятий часоворот.

Примітки від автора: Я вирішила, що буду позначати в розділах тільки тих персонажів, що будуть присутні, або хоча б згадуватися в конкретному розділі. Бо в першому розділі я вже позначила…

Розділ Перший. Бібліотека Блеків.

Вітаю, Мушу попередити читачів, що це моя АУ, і щось може бути не по канону. Ще хочу зазначити, що деякі описи я беру з оригінальних книг Дж. Роулінг, але трохи…