Перша скрипка – біла лебідка, друга скрипка – вечірній сум

Ранішні Чернівці неспішно вливалися в новий день. Разом з дзенькотом тролейбусів, з повільними пішоходами, котрі мружилися до сонця, з сонними котами та вайлуватими Запорожцями і Жигулями. Тільки в місцевій телестудії…

Правда (вся) про підозрілого типа

Мій липень був завалений проектами і я так подумала, що я б сама себе прибила за таку затримку розділа. Тому я знову розбила його на два 🙂👍 Приємного прочитання 😘 P.S.…

І октави загули

Ця робота є продовженням, тому спочатку раджу прочитати "Від кларнетів до розмов". Чомусь мені здалося зараз, що я і свій щоденник записую не так, як думаю. Ніби для когось другого.…

Перший розділ, знайомство з головним героєм – Юрою

Невеликий відступ Це моя перша робота, і вона планується масштабною, зовсім недавно я зрозуміла що мені справді подобається писати. Добре сприймаю критику, тому профі, давайте поради як стати кращою в…

Від кларнетів до розмов

–Одягайсь на розстріл! – Крикнув хтось і постукав у двері. Я прокинувся. Вітер розчинив вікно. Зеленіло й добрішало небо. А над усім містом величезний рояль грав... І зрозумів я -…

Зустріч з подругою

Літо розпочалося тепло і лагідно, наповнюючи мої дні світлом і можливостями. Сьогодні я прокинувся рано, насолоджуючись сонячними променями, що лагідно проникали крізь штори. Я лежав у ліжку, розтягуючися, та відчував,…

Перший розділ

Темна магія не шкодує нікого. Кожен може стати її жертвою. Адже легенда каже: «Темна магія обирає слабких. Їй не потрібні ті, хто осилить її вплив на чарівника. Їй потрібні ті,…

Бортова троянда

Тілль Ліндеманн втомлений після недавнього концерту ввійшов до свого номера. З ним в номері був Шнайдер. Барабанщик був сонним, їв свою вечерю. Там був овочевий салат та качка по-пекінськи.  …

Звичайна нічна прогулянка

Ніч – час для сну, але не для одного хлопця. Останні декілька місяців він не можу спати в ночі. Комп’ютерні ігри набридли, аніме вже не цікавить як і фільми з…

Перший стрибок і виняток, який ніколи не повториться

Темрява, свист у вухах і щось холодне впивається у руку. А через мить – яскраве світло, запах риби і тепло навколо, щось дуже знайоме. Привиди цього відчути не можуть. Та…