Нова жертва

Чорний туман зник так само раптово, як і з'явився. Ірина Шевченко, двадцятирічна студентка-історик, побачила, що стоїть в залі великого маєтку, оздобленого мармуром і позолотою. Вона кинула швидкий погляд на оздоблені…

Пролог.

Очі ледь відкриваються, змушуючи повіки пекти чи то від недостатньої кількості сну, чи то просто від вчорашнього.. Вчорашнього.. А що вчора сталося? — "А, точно. Я знову не спав через…

3

В той день я був на своїй новій роботі. Платили мені непогано, хоча можна було б і більше. Я вже звик до того, що я співробітник дуже секретної організації. Я…

2

Як вчора пам’ятаю цей день. Вранці я встав, покурив, випив кави, намагаючись зібратися з думками, я ходив по квартирі. Потім співбесіда. Чергове: «Ми Вам передзвонимо». В той день я безцільно…

1

Чи реальний наш світ? Ніхто точно цього не скаже. Своїм одним оком я бачу, що ні. А ви відповісте мені зворотнє. Але чому? Бо я мислю, а значить існую. Дурна…

Дівчино, вам потрібне таксі?

Вітер сипнув жменю піску в обличчя, щойно дівчина вийшла з автобуса. Вона стояла і крутила в руках червоний пластмасовий прямокутник із виведеною на ньому чорним маркером цифрою 13. Водій неспішно…

амігдала

Мені подобається цей запах крові в носі.   Хосок був завжди. І, на відміну від усього живого, він розумів. Він розумів будь-яке почуття, що відчував Намджун. Не засуджував, але й…

Жахіття.

Даний фанфік являється вигадкою авторки та має на меті тільки розважальний характер. Написано спеціально для автора каналу  “WELL MOVIE”. Гра про Слендера була трохи заплутаною, та відступати вже було нікуди,…

Хто ти?

Це був звичайний день, я так само вставав о сьомій  ранку , вдягався , чистив зуби ,а після того вже ішов до школи . Та чомусь цей день був не…

Розділ 8: Ніч страждань

Ця відповідь неабияк розвеселила духа в середині. За мить сміх знову відбився від порожньої кімнати та розлетівся по всьому палацу: - Аха-ха-ха! Мій любий Романе... - проникаючи все глибше пальчиками,…