Форум
Шукаю співавтора
Quote from Anastasia on 26.12.2022, 21:26Привіт,
я шукаю співавтора.
Основні жанри: фентезі, комендія, романтика, гет, слеш, фемслеш, але я можу підлаштовуватися і під ваші вподобання. Приблизно рівень NC-17, або як піде.
У мене є свої напрацювання, але інколи мені важко самій розкрутити сюжет чи вслідкувати за логікою в деяких моментах повіствування. Також мені незвично писати українською, бо довгий час писала іншою мовою. Буду вдячна, за розуміння.
Можливо також йти шляхом рольового відігрування play-by-post, а після редагування викладати як оріджинал.
Привіт,
я шукаю співавтора.
Основні жанри: фентезі, комендія, романтика, гет, слеш, фемслеш, але я можу підлаштовуватися і під ваші вподобання. Приблизно рівень NC-17, або як піде.
У мене є свої напрацювання, але інколи мені важко самій розкрутити сюжет чи вслідкувати за логікою в деяких моментах повіствування. Також мені незвично писати українською, бо довгий час писала іншою мовою. Буду вдячна, за розуміння.
Можливо також йти шляхом рольового відігрування play-by-post, а після редагування викладати як оріджинал.
Quote from Відьмочка on 18.05.2023, 20:53Цитувати Anastasia від 26.12.2022, 21:26Привіт,
я шукаю співавтора.
Привітик, ще шукаєш? Тому що я також шукаю співавтора)
Цитувати Anastasia від 26.12.2022, 21:26Привіт,
я шукаю співавтора.
Привітик, ще шукаєш? Тому що я також шукаю співавтора)

Quote from Lexie Fisher on 15.08.2025, 13:27Мрієш знайти нові знайомства та цікаві спілкування з дівчатами з усього світу? Міжнародний КуМіт Чат https://coomeet.chat/uk пропонує унікальний формат онлайн знайомств через відеочат рулетку. Одне натискання — і ти вже розмовляєш з новою незнайомкою. Це швидко, безпечно і безкоштовно. Тут ти можеш фліртувати, сміятися, заводити дружні стосунки або навіть зустріти свою половинку. Приєднуйся сьогодні та відкрий світ випадкових, захопливих знайомств, де кожна розмова приносить нові емоції та незабутні враження.
Мрієш знайти нові знайомства та цікаві спілкування з дівчатами з усього світу? Міжнародний КуМіт Чат https://coomeet.chat/uk пропонує унікальний формат онлайн знайомств через відеочат рулетку. Одне натискання — і ти вже розмовляєш з новою незнайомкою. Це швидко, безпечно і безкоштовно. Тут ти можеш фліртувати, сміятися, заводити дружні стосунки або навіть зустріти свою половинку. Приєднуйся сьогодні та відкрий світ випадкових, захопливих знайомств, де кожна розмова приносить нові емоції та незабутні враження.