Форум
Шукаю бету для перекладу.
Quote from diastala11@gmail.com on 14.07.2022, 21:30Доброго вечора, шановні!
Шукаю бету та\або співавтора для перекладу двох робіт власного авторства з рос. м. на українську мову.
Фандом - Гаррі ПоттерПерший фанфік - міді, гет, NC-17, завершений. Пейрінг: Сіріус Блек/Герміона Грейнджер
Другий - максі, гет, NC-17, у процесі. Пейрінг: Сіріус Блек/Герміона Грейнджер/СкабіорЗакохана в переклад канону видавництва Абабагаламага, ввжаю дуже важливим усіляко збагачувати україномовний контент і зміцнювати вітчизняні фандоми.
Буду рада будь-якій підтримці!
Доброго вечора, шановні!
Шукаю бету та\або співавтора для перекладу двох робіт власного авторства з рос. м. на українську мову.
Фандом - Гаррі Поттер
Перший фанфік - міді, гет, NC-17, завершений. Пейрінг: Сіріус Блек/Герміона Грейнджер
Другий - максі, гет, NC-17, у процесі. Пейрінг: Сіріус Блек/Герміона Грейнджер/Скабіор
Закохана в переклад канону видавництва Абабагаламага, ввжаю дуже важливим усіляко збагачувати україномовний контент і зміцнювати вітчизняні фандоми.
Буду рада будь-якій підтримці!
Quote from Вероніка Барвисток on 14.07.2022, 23:35Привітик) Тільки-но створила аккаунт на цьому сайті і одразу побачила ваш пост. З радістю допоможу вам з перекладом,якщо ви ще не знайшли собі перекладача)
Тільки от не знаю як ми будемо спілкуватись,бо я зовсім не розумію як на цьому сайті можна листуватися 😅Якщо ви не проти і вам це буде зручно ми можемо перейти у Телеграм?Якщо так,мій нік: @Fan_of_SPN
Буду чекати на вашу відповідь)
Привітик) Тільки-но створила аккаунт на цьому сайті і одразу побачила ваш пост. З радістю допоможу вам з перекладом,якщо ви ще не знайшли собі перекладача)
Тільки от не знаю як ми будемо спілкуватись,бо я зовсім не розумію як на цьому сайті можна листуватися 😅Якщо ви не проти і вам це буде зручно ми можемо перейти у Телеграм?Якщо так,мій нік: @Fan_of_SPN
Буду чекати на вашу відповідь)
Quote from diastala11@gmail.com on 15.07.2022, 20:36Вероніка Барвисток, дякую за відповідь, вже тупочу до телеграму!)
Другий фанфік все ще у розробці, важкий довгострой, який потребує детального вивчання канону і матчасті. Вакансія співавтора завжди актуальна. Тож якщо когось ще зацікавила ця ініціатива - буду рада будь-якій допомозі))
Вероніка Барвисток, дякую за відповідь, вже тупочу до телеграму!)
Другий фанфік все ще у розробці, важкий довгострой, який потребує детального вивчання канону і матчасті. Вакансія співавтора завжди актуальна. Тож якщо когось ще зацікавила ця ініціатива - буду рада будь-якій допомозі))