Фанфіки українською мовою

Форум

Forum Navigation
    You need to log in to create posts and topics.

Шукаю бету для перекладу.

Доброго вечора, шановні!
    Шукаю бету та\або співавтора для перекладу двох робіт власного авторства з рос. м. на українську мову.
    Фандом - Гаррі Поттер

Перший фанфік - міді, гет, NC-17, завершений. Пейрінг: Сіріус Блек/Герміона Грейнджер
    Другий - максі, гет, NC-17, у процесі. Пейрінг: Сіріус Блек/Герміона Грейнджер/Скабіор

Закохана в переклад канону видавництва Абабагаламага, ввжаю дуже важливим усіляко збагачувати україномовний контент і зміцнювати вітчизняні фандоми.
    Буду рада будь-якій підтримці!

Вероніка Барвисток has reacted to this post.
    Вероніка Барвисток

Привітик) Тільки-но створила аккаунт на цьому сайті і одразу побачила ваш пост. З радістю допоможу вам з перекладом,якщо ви ще не знайшли собі перекладача)

Тільки от не знаю як ми будемо спілкуватись,бо я зовсім не розумію як на цьому сайті можна листуватися 😅Якщо ви не проти і вам це буде зручно ми можемо перейти у Телеграм?Якщо так,мій нік: @Fan_of_SPN

Буду чекати на вашу відповідь)

diastala11@gmail.com has reacted to this post.
    diastala11@gmail.com

Вероніка Барвисток, дякую за відповідь, вже тупочу до телеграму!)

Другий фанфік все ще у розробці, важкий довгострой, який потребує детального вивчання канону і матчасті. Вакансія співавтора завжди актуальна. Тож якщо когось ще зацікавила ця ініціатива - буду рада будь-якій допомозі))

Note