Форум
Стан після травми – ніч не сплю, дратуюсь, втома
Quote from Andreas Andreas on 08.05.2025, 15:57Після автомобільної аварії вже пройшов 4 місяці, а я не можу “включитись” у життя. Постійно пригнічений, не сплю, роздратований. Думав, що мине саме, але стає тільки гірше. З ким порадитись – не знаю.
Після автомобільної аварії вже пройшов 4 місяці, а я не можу “включитись” у життя. Постійно пригнічений, не сплю, роздратований. Думав, що мине саме, але стає тільки гірше. З ким порадитись – не знаю.
Quote from Dominator Jay on 08.05.2025, 16:07Quote from Andreas Andreas on 08.05.2025, 15:57Після автомобільної аварії вже пройшов 4 місяці, а я не можу “включитись” у життя. Постійно пригнічений, не сплю, роздратований. Думав, що мине саме, але стає тільки гірше. З ким порадитись – не знаю.
Дуже схожий стан був у мого знайомого після контузії. Йому реально підійшла допомога при ПТСР, яку він проходив у центрі Алтімед. Суть у тому, що мозок після травми “застрягає” в режимі напруги, і магнітна стимуляція допомагає вивести його звідти. Все проходить в спеціальному кріслі – сідаєш, під’єднують датчики, і через 20-30 хвилин запускається терапевтична програма. Уже після третього сеансу він сказав, що вперше за місяці заснув без просинання. Після курсу став спокійнішим, зникли напади злості й тривоги. Метод на 100% фізичний, без таблеток і “лікування словами”.
Quote from Andreas Andreas on 08.05.2025, 15:57Після автомобільної аварії вже пройшов 4 місяці, а я не можу “включитись” у життя. Постійно пригнічений, не сплю, роздратований. Думав, що мине саме, але стає тільки гірше. З ким порадитись – не знаю.
Дуже схожий стан був у мого знайомого після контузії. Йому реально підійшла допомога при ПТСР, яку він проходив у центрі Алтімед. Суть у тому, що мозок після травми “застрягає” в режимі напруги, і магнітна стимуляція допомагає вивести його звідти. Все проходить в спеціальному кріслі – сідаєш, під’єднують датчики, і через 20-30 хвилин запускається терапевтична програма. Уже після третього сеансу він сказав, що вперше за місяці заснув без просинання. Після курсу став спокійнішим, зникли напади злості й тривоги. Метод на 100% фізичний, без таблеток і “лікування словами”.
Quote from Andreas Andreas on 08.05.2025, 16:20Це як раз те, що я шукаю. Ненавиджу говорити про свої переживання – а тут просто сісти і дати мозку зробити своє. Дякую за наводку, дуже цінно.
Це як раз те, що я шукаю. Ненавиджу говорити про свої переживання – а тут просто сісти і дати мозку зробити своє. Дякую за наводку, дуже цінно.