Форум
Пропозиції щодо розвитку проєкта
Quote from SPACE_DOKTOR on 01.06.2022, 14:26Цитувати Lucky _9 від 27.05.2022, 19:46Цитувати Майк Штеккєр від 27.05.2022, 18:58Цитувати SPACE_DOKTOR від 25.05.2022, 03:26Я помітив таку проблему, що коли оновлюєшь сторінку, твій перегляд глави дублюється. Таким чином при багаторазовому оновлені сторінки можна "фармити" перегляди тайтлу
цікаво... і що це дасть?
Я думаю, малося на увазі, що кожного разу, коли автор переглядає чи оновлює сторінку свого фанфіку, його перегляди додається до списку загальних. І виходить що автор як би сам собі збільшує кількість переглядів
Це я і мав на увазі, дякую
Цитувати Lucky _9 від 27.05.2022, 19:46Цитувати Майк Штеккєр від 27.05.2022, 18:58Цитувати SPACE_DOKTOR від 25.05.2022, 03:26Я помітив таку проблему, що коли оновлюєшь сторінку, твій перегляд глави дублюється. Таким чином при багаторазовому оновлені сторінки можна "фармити" перегляди тайтлу
цікаво... і що це дасть?
Я думаю, малося на увазі, що кожного разу, коли автор переглядає чи оновлює сторінку свого фанфіку, його перегляди додається до списку загальних. І виходить що автор як би сам собі збільшує кількість переглядів
Це я і мав на увазі, дякую
Quote from YayaTyts on 02.06.2022, 22:34Цитувати StCollector від 30.05.2022, 20:19Цитувати YayaTyts від 30.05.2022, 17:23Цитувати StCollector від 29.05.2022, 21:09Добрий день, сьогодні я вперше завітав на цей сайт і як тільки я його знайшов відразу ж зрадів думав почну писати свою роботу на Українській але як тільки трішки поплутав по ресурсу сильно розчарувався. В стрічці пошуку досить неприємно висвітлюється роботи, в великій рамці великим шрифтом пише Сюжет нижче автор і вже під ним назва твору. Така форма надзвичайно незручна і якщо честно інтуїтивно не зрозуміла. Окрамо розчарував мене перехід між розділами тобто він зверху і якщо дочитав один розділ потрібно повертатись на верх. Немає сторінки твору де можна ознайомитись з описом тегами і іншою інформацією і де можна вибріти розділ який можна почитати.
Уже ці недоліки відштовхують і роблять ресурс не привабливим. Скажу честно я пишу фф на фикбуке да да на москальскій мові тим не менш сайт в них набагато красивіший. Якщо запитуєте мене як виправити ситуацию то банально скопіювати загальну структуру ффікбука його пактичні застосунки і зробити свій стіль. Не зрозумійте мене неправельно я не намагаюся дискридитувати ресурс просто розповів про свої відчуття.
Люблю чесність...
Підозрюю, що багато хто з цим в думках погодиться, але не кожен зізнається (плюс не знаю чи то так просто все злизати, та й чи законно чесно кажучи). Тяжко звикати до чогось нового, особливо якщо це нове не на тому ж рівні, що й старе та звичне. Але, власне кажучи, велика подяка за те, що є, бо й цього могло не бути. Радує, що сайт постійно оновлюється, щось виправляють, щось підправляють, тому я особисто тепер просто в режимі очікування (та й часто доповнюю свої хочучки тут)))
Тут ви праві те що є український сайт надзвичайно радую так і те що він не мертвий також обнадіює. Мої пошуки показали що це єдиний ресурс де дійсно є активність. Але як я вже зазначив маса недоліків і просто незручних речей відштовхує як читачів так і письменників ( ну якщо можна автора який пише фф назвати таким гордим словом). На рахунок злизати це погано, не згідний, досвід фікбука близько 10 років постійних змін, адаптацій і вдосконалень як на мене можна дещо підгледіти і запозичити. Неприємна правда но краще чим заново будувати велосипед.
На мою думку зараз такі умови що Українці будут раді найти щось своє. Звісно Українська аудиторія буде меншою але щоб її активізувати, привернути потрібен приємний ресурс. В цього сайду є перспектива зібрати під своїм крилом усіх Українців які хочуть писати рідною мовою і в багатьох це бажання є, але є пласт людей, до якого відношусь і я, які побачуть сирий продукт і виберуть комфорт.
Як уже писала, люблю чесність.
А також розумію, що таки маю інші критерії для комфорту.
Цитувати StCollector від 30.05.2022, 20:19Цитувати YayaTyts від 30.05.2022, 17:23Цитувати StCollector від 29.05.2022, 21:09Добрий день, сьогодні я вперше завітав на цей сайт і як тільки я його знайшов відразу ж зрадів думав почну писати свою роботу на Українській але як тільки трішки поплутав по ресурсу сильно розчарувався. В стрічці пошуку досить неприємно висвітлюється роботи, в великій рамці великим шрифтом пише Сюжет нижче автор і вже під ним назва твору. Така форма надзвичайно незручна і якщо честно інтуїтивно не зрозуміла. Окрамо розчарував мене перехід між розділами тобто він зверху і якщо дочитав один розділ потрібно повертатись на верх. Немає сторінки твору де можна ознайомитись з описом тегами і іншою інформацією і де можна вибріти розділ який можна почитати.
Уже ці недоліки відштовхують і роблять ресурс не привабливим. Скажу честно я пишу фф на фикбуке да да на москальскій мові тим не менш сайт в них набагато красивіший. Якщо запитуєте мене як виправити ситуацию то банально скопіювати загальну структуру ффікбука його пактичні застосунки і зробити свій стіль. Не зрозумійте мене неправельно я не намагаюся дискридитувати ресурс просто розповів про свої відчуття.
Люблю чесність...
Підозрюю, що багато хто з цим в думках погодиться, але не кожен зізнається (плюс не знаю чи то так просто все злизати, та й чи законно чесно кажучи). Тяжко звикати до чогось нового, особливо якщо це нове не на тому ж рівні, що й старе та звичне. Але, власне кажучи, велика подяка за те, що є, бо й цього могло не бути. Радує, що сайт постійно оновлюється, щось виправляють, щось підправляють, тому я особисто тепер просто в режимі очікування (та й часто доповнюю свої хочучки тут)))
Тут ви праві те що є український сайт надзвичайно радую так і те що він не мертвий також обнадіює. Мої пошуки показали що це єдиний ресурс де дійсно є активність. Але як я вже зазначив маса недоліків і просто незручних речей відштовхує як читачів так і письменників ( ну якщо можна автора який пише фф назвати таким гордим словом). На рахунок злизати це погано, не згідний, досвід фікбука близько 10 років постійних змін, адаптацій і вдосконалень як на мене можна дещо підгледіти і запозичити. Неприємна правда но краще чим заново будувати велосипед.
На мою думку зараз такі умови що Українці будут раді найти щось своє. Звісно Українська аудиторія буде меншою але щоб її активізувати, привернути потрібен приємний ресурс. В цього сайду є перспектива зібрати під своїм крилом усіх Українців які хочуть писати рідною мовою і в багатьох це бажання є, але є пласт людей, до якого відношусь і я, які побачуть сирий продукт і виберуть комфорт.
Як уже писала, люблю чесність.
А також розумію, що таки маю інші критерії для комфорту.
Quote from Сонячне проміння у твоїх очах on 03.06.2022, 20:19Помітила іконку сповіщень, до якої є пропозиція: зробити архів сповіщень
І до речі як працюють ці сповіщення? Напевно, повинні приходити повідомлення про обнови фф, які додані до улюблених, але мені прийшло сповіщення взагалі про обнову фф, який я не знаю (і автора теж)
Помітила іконку сповіщень, до якої є пропозиція: зробити архів сповіщень
І до речі як працюють ці сповіщення? Напевно, повинні приходити повідомлення про обнови фф, які додані до улюблених, але мені прийшло сповіщення взагалі про обнову фф, який я не знаю (і автора теж)
Quote from pluginmike on 03.06.2022, 20:43Цитувати Сонячне проміння у твоїх очах від 03.06.2022, 20:19Помітила іконку сповіщень, до якої є пропозиція: зробити архів сповіщень
спокійно)
тільки додав, тестуємо. зараз сповіщення тільки про коментарі, але це не точно)))
архів сповіщень - то є круто) але пізніше)
Цитувати Сонячне проміння у твоїх очах від 03.06.2022, 20:19Помітила іконку сповіщень, до якої є пропозиція: зробити архів сповіщень
спокійно)
тільки додав, тестуємо. зараз сповіщення тільки про коментарі, але це не точно)))
архів сповіщень - то є круто) але пізніше)
Quote from StCollector on 04.06.2022, 22:10Добрий день недавно прочитав фанфік та залишив коментар але він відійшов на перевірку, а сьогодні його взагалі немає. І тепер гадай це фільтр видилив, модератор чи автору не понравилось?
Ну хотілось б щоб було якесь сповіщення, про порушення правил, а то наступного разу коли захочеться залишити коментар згадаєш що його можуть просто видалити і все перехотілось.
Добрий день недавно прочитав фанфік та залишив коментар але він відійшов на перевірку, а сьогодні його взагалі немає. І тепер гадай це фільтр видилив, модератор чи автору не понравилось?
Ну хотілось б щоб було якесь сповіщення, про порушення правил, а то наступного разу коли захочеться залишити коментар згадаєш що його можуть просто видалити і все перехотілось.
Quote from JustUart on 10.06.2022, 13:17Доброго всім для. Я про розділ Популярні фф, він взагалі оновлюється? Можливо краще формувати його не з загальної кількості вподобайок, а скажімо з кількості таких позитивних відгуків за останній тиждень. Тоді більша ймовірність побачити щось цікаве новіше, бо ж в нового фф шансів перегнати скажімо 200з лишнім відгуків які вже має старіший фанфік майже немає, тому що в нових роботах він висить не довго, а вірогідність, що його випадково віднайдуть сортуючи по фандому достатньо низька.
І ще одне, можливо варто зробити топ популярних окремо по гет, слеш і т.п.?
Доброго всім для. Я про розділ Популярні фф, він взагалі оновлюється? Можливо краще формувати його не з загальної кількості вподобайок, а скажімо з кількості таких позитивних відгуків за останній тиждень. Тоді більша ймовірність побачити щось цікаве новіше, бо ж в нового фф шансів перегнати скажімо 200з лишнім відгуків які вже має старіший фанфік майже немає, тому що в нових роботах він висить не довго, а вірогідність, що його випадково віднайдуть сортуючи по фандому достатньо низька.
Quote from pluginmike on 10.06.2022, 20:36Цитувати JustUart від 10.06.2022, 13:17Доброго всім для. Я про розділ Популярні фф, він взагалі оновлюється? Можливо краще формувати його не з загальної кількості вподобайок, а скажімо з кількості таких позитивних відгуків за останній тиждень. Тоді більша ймовірність побачити щось цікаве новіше, бо ж в нового фф шансів перегнати скажімо 200з лишнім відгуків які вже має старіший фанфік майже немає, тому що в нових роботах він висить не довго, а вірогідність, що його випадково віднайдуть сортуючи по фандому достатньо низька.
можливо щось по топ фф зроблю, самому не дуже подобається таке. навіть іншим чином зробив би - топ вподобайок за останні 7 або 30 днів. але не зараз)
Цитувати JustUart від 10.06.2022, 13:17Доброго всім для. Я про розділ Популярні фф, він взагалі оновлюється? Можливо краще формувати його не з загальної кількості вподобайок, а скажімо з кількості таких позитивних відгуків за останній тиждень. Тоді більша ймовірність побачити щось цікаве новіше, бо ж в нового фф шансів перегнати скажімо 200з лишнім відгуків які вже має старіший фанфік майже немає, тому що в нових роботах він висить не довго, а вірогідність, що його випадково віднайдуть сортуючи по фандому достатньо низька.
можливо щось по топ фф зроблю, самому не дуже подобається таке. навіть іншим чином зробив би - топ вподобайок за останні 7 або 30 днів. але не зараз)
Quote from Done J on 11.06.2022, 16:56Дякуємо за відмову від русні і фб.
Кажете, вони грають брудно. Так.
Але і вони вам не платили за кліки по посиланнях, які тут лишали пєрєводчікі. 😏 Не лишати на них лінки – море причин.
РОЗВИТКУ! Слава Україні!
Дякуємо за відмову від русні і фб.
Кажете, вони грають брудно. Так.
Але і вони вам не платили за кліки по посиланнях, які тут лишали пєрєводчікі. 😏 Не лишати на них лінки – море причин.
РОЗВИТКУ! Слава Україні!
Quote from Elliebluedress on 12.06.2022, 15:32Добрий день. Хотіла б поцікавитися - а буде у майбутньому можливість міняти тему сайту? В сенсі щоб було краще і комфортніше читати. Наприклад: яскравість фону/тексту, може темний сайт або світлий (можливість вибирати це) і інше?
І ще питання, на рахунок додатку: у вас є программа, пов'язана із цим сайтом? Щоб постійно не заходити через браузер, було б дуже зручно. Я не раз бачила можливість адаптувати текст по яскравості та кольору на більш комфортний та здоровий для очей у більшості гарних додатків для читання.
Добрий день. Хотіла б поцікавитися - а буде у майбутньому можливість міняти тему сайту? В сенсі щоб було краще і комфортніше читати. Наприклад: яскравість фону/тексту, може темний сайт або світлий (можливість вибирати це) і інше?
І ще питання, на рахунок додатку: у вас є программа, пов'язана із цим сайтом? Щоб постійно не заходити через браузер, було б дуже зручно. Я не раз бачила можливість адаптувати текст по яскравості та кольору на більш комфортний та здоровий для очей у більшості гарних додатків для читання.
Quote from pluginmike on 12.06.2022, 20:51Цитувати Elliebluedress від 12.06.2022, 15:32Добрий день. Хотіла б поцікавитися - а буде у майбутньому можливість міняти тему сайту? В сенсі щоб було краще і комфортніше читати. Наприклад: яскравість фону/тексту, може темний сайт або світлий (можливість вибирати це) і інше?
привіт) це дуже багато для нашого маленького сайта - теми та додаток))
можливо дійдемо до цього)
Цитувати Elliebluedress від 12.06.2022, 15:32Добрий день. Хотіла б поцікавитися - а буде у майбутньому можливість міняти тему сайту? В сенсі щоб було краще і комфортніше читати. Наприклад: яскравість фону/тексту, може темний сайт або світлий (можливість вибирати це) і інше?
привіт) це дуже багато для нашого маленького сайта - теми та додаток))
можливо дійдемо до цього)