Фанфіки українською мовою

Форум

Forum Navigation
    You need to log in to create posts and topics.

Пропозиції щодо розвитку проєкта

PreviousPage 10 of 14Next

привіт усім, окрім москалів. я тут нещодавно, але в мене є деякі пропозиції:

1. дуже важлива шняга - пошук на видному місці. його можна пересунути десь ближче до початку і щоб він не займав багато простору
    2. можливість самостійно закидувати мітки в спойлер
    3. також на мітки рейтингу нц-17 ставити 18+
    4. можливість шукати роботи по потрібному жанру або мітці натиском на нього/неї
    5. опис роботи, який буде видно в шапці фанфіку
    6. не дуже важливо, але можна додати можливість додавати власну шапку (зображення) на фанфік задля привертання уваги читачів
    7. можливість окремо оформити шапку фанфіку і окремо написати роботу
    8. напрямок окремо від жанру
    9. персонажі після додання фандому висвічуються лише ті, які є в цьому фандомі, бо коли пишеш фанфік про поні і тобі дає чонгука, то дуже лол

поки все, удачі в розвитку проекту!!

Багата Бабця, Nadia and 14 other users have reacted to this post.
    Багата БабцяNadiarey_Valt.Devoted to MorpheusparasolyaTulluanDensewoodЧаїнки-сторінкиАннаAfarranStCollectorvidmaГірка ПолинСерпнева КатряEnitrasweetest_caramel

Є одна пропозиція з приводу коментарів: додати можливість іх редагування.

+ було б добре змінити місцями лайк і дизлайк під коментарем на форумі (особисто я постійно їх плутаю, бо звикла, що лайк зазвичай перший)

Дякую!

Весняна кульбабка, rey_Valt. and 6 other users have reacted to this post.
    Весняна кульбабкаrey_Valt.parasolyaАннаvidmaГірка ПолинСерпнева КатряFira_Firekoi

Останеім часом трошки муляє око мітка ОМП. Все ж таки, можливо, краще ОЧП? У нас, як не як, чоловіки, а не якісь там мужчінкі

Весняна кульбабка, parasolya and 6 other users have reacted to this post.
    Весняна кульбабкаparasolyaIceFloeheyshiSilver_Mginger offysweetest_caramelFira_Firekoi
    Щиро ваша Лакі_9
    Цитувати Lucky _9 від 16.06.2022, 00:42

Останеім часом трошки муляє око мітка ОМП. Все ж таки, можливо, краще ОЧП? У нас, як не як, чоловіки, а не якісь там мужчінкі

Справедливости ради, в українській мові все ж таки існує слово «мужчина», але використовується воно рідше, здебільшого бачу його в наших славнозвісних класиків. Тому не знаю, наскільки доречною буде ця зміна, але все одно схвалик вам залишила.

parasolya and Fira_Firekoi have reacted to this post.
    parasolyaFira_Firekoi
    Мистецтво — це бавовна.
    Цитувати heyshi від 16.06.2022, 02:02
    Цитувати Lucky _9 від 16.06.2022, 00:42

Справедливости ради, в українській мові все ж таки існує слово «мужчина», але використовується воно рідше, здебільшого бачу його в наших славнозвісних класиків. Тому не знаю, наскільки доречною буде ця зміна, але все одно схвалик вам залишила.

Прокунсультувалася з академічним тлумачним словником. Дійсно є таке слово. Але воно характерно суто розмовній мові і використовується рідко. А якщо враховувати, що зустрічається переважно у класиків, то виходить, що ще й застаріле. В сучасній українській літературі та перекладах українською такого вживання я не пригадаю.

parasolya and Fira_Firekoi have reacted to this post.
    parasolyaFira_Firekoi
    Щиро ваша Лакі_9

Доброї ночі, хотіла б попитати, чи буде можливість продивитись статистику на власній роботі? Бо для того, щоб побачити хоча б кількість переглядів потрібно відкривати роботу, де відкриття роботи вже рахується так, ніби це перегляд роботи. Для мене, як для автора, дуже незручно це, бо треба ще пам'тати скільки разів ти відкривав власну роботу, щоб взагалі розуміти чи є перегляди.

Весняна кульбабка, rey_Valt. and 13 other users have reacted to this post.
    Весняна кульбабкаrey_Valt.parasolyaLucky _9IceFloeАннаheyshiSilver_MПані_ЕдельвейсГірка ПолинRoyasunbeamsraceHelenchai_z_chebretsemFira_Firekoi

Заради бога додайте функцію приховування деяких тегів, бо я хочу написати роботу, але там треба буде ставити попередження які будуть ДУЖЕ великим спойлером😭

rey_Valt., parasolya and 5 other users have reacted to this post.
    rey_Valt.parasolyaheyshiYayaTytsginger offyГірка Полинsunbeamsrace

Привіт)
    Чи можливо зробити цей проект open source? Або чи можливо приєднатися до команди розробки, бо я б міг створити більш менш удобніший фронтенд. Наскільки я поняв це все wordpress? В плані адмінки або CMS або форуму ну ок, але думаю для користувачів буде краще мати швидший клієнт (я вже помітив що сайт працює ну дуже повільно)

calvaria, Анна and 5 other users have reacted to this post.
    calvariaАннаheyshiГірка ПолинEnitrasunbeamsraceHelen

є пропозиція щоб фанфіки виділялись кольором напрямку, а також щоб в жанрах фф писалось їх значення, бо я іноді забуваю що тот або інший жанр означає, було б дуже зручно якби вони були б зі своїм значенням та це буде корисно для новачків

parasolya, heyshi and 5 other users have reacted to this post.
    parasolyaheyshiГірка ПолинAnastasiissEnitrasunbeamsraceFira_Firekoi

Доброго дня! А можна якось додавати фандоми якщо їх немає? Якщо можна, то як?

PreviousPage 10 of 14Next
    Note