Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

schön

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

На вулиці йде маленький дощик, з листя дерев повільно стікає вода. По всій Йокогамі тепер безліч калюж. Люди, які не встигли сховатися від погоди, роздратовані шли додому. На вулиці стояв приємний запах, який не описати словами. Запах, коли після дощу восени, навесні, влітку, відчувається такий, що очі закочуються назад. Хочеться залишитися там назавжди, і просто нюхати його. Не повірю, якщо скажите що не любите його.

 

Двоє хлопців не збиралися виходити назовні, тому їм пощастило не потрапити під дощ. Блондин ще до початку зміни в погоді приготував собі кави, ліг на ліжко, взяв книжку [яку не встиг дочитати вчора] і планував читати далі. За ним ув’язався його хлопець, дивний шатеник. Йому було нічого робити, взягалі нічого, тому було взято рішення – “піти до Доппо з навушниками”. Думаю вам знайомо відчуття коли ви тупо сидите і не можете знайти собі заняття. Для Дазая це дуже знайомо, і в такі моменти він бере навушники, йде до хлопця, лягає до [навіть на] нього та обіймає. Протягує йому один навушник, вмикає музику і просто насолоджується.

 

(Кунікіда сидить спершись на узголів’я – Дазай лежить головою на його животі, обвиваючи спину руками.)

 

Кунікіда перебирає волосся Осаму, поки той мурликає ві сні.

 

І починається дощ.

 

***

 

— Тобі зробити?

 

— … м?

 

Доппо, як тільки дочитав книгу, ліг спати, тому вони обидва сонні. Коли пара прокинулись, на дворі вже було сонце, воно світило з метою висушити містечко. Було видно дітлахів, які стрибали в калюжах, і чути голоси їхніх батьків, які обурено кричали. Де-не-де з’являлися підлітки, їхні компанії. Так, гуляти після дощу – це неперевершено.

 

— Кажу, тобі кави зробити?

 

— Підемо погуляємо?.. – тихо пропонує молодший. Його голос хриплий після сну.

 

— Звісно, але ти каву будеш?

 

— Роби. – Дазай падає на стіл з руками, позіхаючи.

 

***

 

— Ах, як же ж воно пахне… – юнак вдихає повітря і закочує очі назад.

 

— Згоден, пахне чудово.

 

— Найкраще що може бути в моєму житті… після тебе, звичайно. – Осаму дурно посміхається і хватає чужу руку, переплітпючи пальці зі своїми. Він міцно стискає руки, ховаючи обличчя за чашкою.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь