PUC

Panarian United Country

(Нижче буде розказаний повний тайм-лайн панарійської держави):

(Невеличка перед-історія): Десь у 1996 році, один з учених США, має намір створити так званий: мозок-мікрочіп, який при взаємодії з головою робота буде ним же управляти. І буде обчислювати одразу декілька тисяч задач в нано-секунди, але для цього винаходу, учений вирушає до Єгипту для кращого результату технології. Беручи із собою сина – Деніеля, учений вилітає до Єгипту. (і тоді станеться те, що буде тривати ще 1000 з лишнім років…)

1997: Джексон (ім’я ученого), майже, доробив свій винахід. Залишилося приблизно 2 тижні роботи, і тоді на світ з’явився б прилад, який би поклав вічний мир на землі. Але в той день, все і почалося. Деніель повертався обурений з арабської школи, (обурений він був тим, що один з єгипетських хлопчиків його обізвав, а він навіть не знав як саме) він бажав помсти. У обуренні він прийшов до дому, та хотів зайти в кімнату де батько доробляв прилад, хотів сказати що потрібно провчити декого. Але батько був не обережний, він забув замкнути електронні двері в кімнату, адже сама кімната була заповнена радіацією. І коли хлопчик відкрив двері, то специфічний вид радіації взаємодіяв із його шкірою, і відбувся сильний вибух, який спричинив наступні події… Син та батько лежать вже наполовину-живі, Джексон розуміє що він зараз помре, а сину ще треба жити, і згадує про прилад який він хотів зробити. В муках і стражданнях, від нестерпного болю, він встає, бере даний мікро-мозок із спеціальними, прикріпленими окулярами, і надягає на ще живого, сина. І в момент, коли Джексон натискає кнопку: “Start Procces”, учений помирає. А ось Деніель – ні. Мікро-мозок проникає в його справжній, живий мозок, і починає наводити там свій лад(через те що прилад був недороблений, він міг блокувати емоції, і бути ніби незалежним, блокування емоцій полягало у тому, що надягнувши на людину цей прилад в той момент коли вона в якомусь емоційному стані, то цей самий стан залишався незмінним доти, поки не зняти сам пристрій. У Деніеля, в той момент була неймовірна емоція ненависті та помсти, тож саме вона і зіграє велику роль у майбутньому світу.

Через 2 години, мікро-мозок наніс на тіло хлопця титановий сплав, тим самим утворивши костюм, дизайн цього костюму був єгипетський(адже пристрій вироблявся у Єгипті). Те, що відбулося далі, змінило все: Деніель(або вже кіборг), встав, він був неймовірно розлючений, і був у неймовірній ненависті, але чому саме, він не міг згадати(адже під час вибуху, у нього пошкодилася пам’ятна частина мозку). Через декілька хвилин, Деніель вибрався з будівлі, та пішов до дому засідання влади Єгипту, та розтрощив там все до уламків. Він оголосив: “Мною Деніелем, у цій країні буде наводитися свій порядок і лад, увірте у мене люди! Я захоплю світ! Я відбудую його в кращу сторону!”, звісно після такого, на ньому була задіяна військова техніка, але нічого не могло його зупинити, він розпердолив все що було в єгипетській армії, і в кінцевому результаті – захопив владу у країні.

 

1997-2005: Цей період, був сповнений всесвітніми новинами і страхами, адже саме тоді, Деніель почав робити реформи. В Єгипті, та й всюди у світі, в нього не було прибічників, тому він зробив геніальну схему, він почав майструвати роботів-військових, та роботів-комп’ютерів. Перші мали давити всі повстання та військові вторгнення, а другі мали обчислювати все підряд, наприклад: державна безпека, всі компанії що працювали у Єгипті та все інше. Коли були прийняті ці реформи, у Деніельвілі(Колишньому Каїрі), була створенна величезна будівля із здоровенною обчислювальною машиною, це була так звана M D B – Mother of Data Base (Мати баз данних). У цій базі, обчислювалася, і одночасно зберігалася потрібна для Деніеля інформація. Якраз в тій роки, Єгипет був перейменований в Панарію(Чому саме ця назва, точно невідомо, але є припущення що це якось пов’язано із базою даних).

2005-2015: Ліга арабських країн, невдоволена існуванням даної держави та її устрою, і всі разом, нападають на неї, але цим самим вони підписали собі смертний договір. Військові роботи Панарії, які були озброєні над-смертельною зброєю, відбили абсолютно всі ворожі атаки, і продовжили наступ на країн загарбників, захопивши всі держави, які нападали. Через декілька місяців, Деніель почав проводити там свої реформи та закони, тим самим розширивши свою територію. Арабської ліги – уже немає.

 

2015-2017: У ці роки було пролито багато крові, адже тоді мікро-мозок у голові Деніаля, почав розвиватися і накопичувати різну інформацію, і тим самим ставати більш розумнішим і більш жорстокішим. У 2015 році, Панарія, стала Панарійською Союзною Державою, яка була об’єднана як одне ціле на Єрусалимській конференції. Через декілька місяців США оголошує війну ПОД, але через декілька днів її старається припинити, адже надсильне ППО Панарії, починає бомбити різні міста США, і коли майже вся важлива інфраструктура США була знищена, Деніель припиняє війну. Хоча у 2016 році, йому оголошує війну Туреччина, Грузія, Азербайджан та Вірменія, які вже через 3 місяці, будуть новою складовою Союзної Держави. У 2017 році, Уряд Євро-Союзу відпраляє до Панарії грецьких агентів, але тих ловлять майже на самому початку. Союзна держава надає попередження Європі, що може атакувати в будь-яку секунду і не бажає зайвого кровопролиття.

2017-2030: Відносно мирний відрізок часу як і в Панарійській Союзній Державі так і у всьому світі, M D B накопичує більше і більше інформації, деякі інформаційні записи говорять що тоді Деніель щось розробляв, ніби якийсь новий чіп обдумування для M D B, але цього ніхто не знав, адже інтернет в Панарії був дуже захищений.

2030-2100: Період відвертого піздецю, бо інакше ці роки неможливо назвати. Чому? Та тому що, Союзна Держава по невідомій причині оголосила війну(а це перший раз коли саме Панарія це зробила)аж декільком десяткам країн, Африканським країнам та деяким європейським(в тому числі і Україні), можливо M D B дала збій, але факт є фактом, через 10 місяців усі цільові держави були повністю захоплені та віддані під контроль M D B та Деніеля(Хоча в України забрали лише закарпаття і чорноморську частину).

 

(Невеличка Інформативна Бесіда): Ви думали що в Панарійській Союзній державі загниваюча економіка, а кожна територія горить в вогні? НІ! Це вам не майбутнє термінатора! Всі нові території відбудовувалися в міста, знищена інфраструктура відновлювалася майже моментально, а люди мали свої справжні права, лише була одна проблема(вони не могли говорити офіційними мовами окрім англійської і не могли мати культуру, хоча могли розмовляти своїми народними мовами у побуті).

2100-2200: Цей період теж відносно мирний, у ньому нічого цікавого не відбувалося, окрім війни Китаю з Японією, в якій переможною стороною стала країна самураїв.

 

2200-2500: Ці роки були кровопролитними, у історії вони називаються як 300 річна війна у якій Панарійська Союзна Держава билася проти Великої Священної Британської Імперії.

Панарія хотіла забрати території всієї Європи собі, і змогла забрати у склад деякі країни балканського пів-острову, коли війна закінчилася, M D B була максимально розширена і Деніель створив додаткові відділи з серверами на 5 мільярдів гігабайт. Потреба в Роботах Обчислювачах ставала все меншою.

Десь 2559: росія оголошує війну Панарії (ми і так всі знаємо що станеться…). Розуміється Роботи-Військові без проблем беруть Москву та ще деякі інші міста, після чого відбувається мирний Омський договір.

2559-2990: Знову нічого цікавого не відбувається, окрім ще одного максимального розширення M D B, та колонізацією Панарією таких планет як: Марс, Місяць, Венера, та запуск першого галактичного корабля PELORD-O23 у галактику Segue-1 за мінеральними та іншими речовинами. Завдяки нано-технологіям, корабель зміг долетіти до галактики за 1 рік, і вернутися з неї за 2.

2990-2998(можливо: 2999 або 3000): Світ втомився від Панаріської Держави і старається покласти їй кінець. Японська Імперія, дізнається що Деніель надав M D B спеціальну військову програму та ще 30 зеттабайт чистої інформації для повного захоплення світу та ближчих галактик. У Панарії вже царить нанотехнологічний прогрес, і роботи починають подорожувати ближчими галактиками. В той самий момент, Японія і Сша вже не можуть терпіти страх захоплення, і створюють суспільний виріб який би мав вбити Деніаля, і називають вони його: “Лерой”. Лерой оголошує війну Панарії, Деніель думав що це просто якийсь жарт і нправив на нього багато військ, але все що на нього було направлене – Лерой знищив. Місяць за місяцем, наш герой пробирається до столиці Панарії(Деніельвіля). Деніель – обістрашений даним розкладом подій хоче втекти в космос, але мікро-чіп до цього моменту вже сильно розвинувся, і в нього з’явилася гідність, тому Деніель, відправляє абсолютно всю M D B, всіх останніх роботів обчислювачів та деяких його підданих – людей на спеціальний корабель MEGASHIP-1.2 Цей корабель мав неймовірні розміри, тому там легко міг вміститися навіть Нью-Йорк. Додавши до M D B таку функцію як керування галактичним кораблем, Деніель запускає M D B, роботів обчислювачів та деяких людей, у космос на цьому кораблі. Останній раз цей об’єкт бачили біля місяця, коли M D B прийняла контроль над MEGASHIP-1.2 та полетіла у галактику UDFy-38135539, з часів коли відправлення M D B та деякого екіпажу корабля в цю галактику. MEGASHIP-1.2 вже ніхто ніколи не бачив. Тим часом десь у 2998 році(або десь у 2999,3000)відбувається бій між Деніелем і Лероєм. Бій тривав довгих і безперервних 60 годин, який закінчився перемогою Лероя. Деніель був переможений… Настала Ера спокою.

 

3000-3049: період коли людство ще відходило від панарійського жаху, нічого особливого.

 

3050: у цьому році, невідомо ким або чим, на спеціальний пристрій записування звітів, було переписано всі звіти M D B з початку існування обчислювальної машини, і до її відльоту з землі у роках між 2998-2999-3000. Дивно було те що у цьому цифровому звіті було все описано до найменших деталей. Той чи те що створило цей звіт, є невідомим до сих пір…

Десь 3400-ті роки: якраз у цей період, десь у Греції, був знайдений той самий звіт із всіма роботами M D B за весь час, дату створення звіту змогли вичислити лише через те що в характеристиках файлу було вказано що він був створений у 3050 році.

Приблизно – 3551 або 3552 рік: у Каїрі, На колишньому місці M D B, було знайдено якийсь незрозумілий датчик, який показував наступне:

Об’єкт: MEGASHIP-1.2; Екіпаж 5000000 людей; Головнокомандуючий: M D B; Місцезнаходження: UDFy-38135539. Статус M D B: Справна . . .

 

КІНЕЦЬ

 

Коментарі

Поки що немає коментарів. Чому б вам не розпочати обговорення?

Залишити відповідь