Щоденники війни 🇺🇦 Статті 🇺🇦 ВІРШІ

Notfall

FavoriteLoadingДодати до улюблених

Loading

Скільки Чімін пам’ятає себе, він завжди бігав у будинок до сім’ї Чон. Чонгук завжди був для нього як брат, а Хосок — кумедним улюбленим хьоном. Улюбленим, щоправда, старший був лише до того, як не перейшов до старшої школи, і Пак Чімін не познайомився з таким явищем, як Мін Юнгі. Мін був у Хо так часто, як Пак приходив до Чонгука. Чімін і Юнгі не стали кращими друзями, або щось на зразок того, але старший завжди відчував якусь відповідальність за молодшого, і намагався допомагати тому, якщо від нього це вимагалося. Хоча помічник із Юнгі так собі, але він намагався, як порядний хьон. Намагався та перестарався, сам того не знаючи.

Коли Хосок та Юнгі випустилися зі школи, Пак не бачив Міна все літо. Він сумував за хьоном, навіть занадто, і вже тоді почав замислюватися про те, що щось відчував до старшого. Йому не вистачало трохи дивних проявів турботи, їх вечорів, коли всі четверо залипали на якийсь фільм, йому в принципі не вистачало хьона. Старшого Чім побачив тільки тоді, коли вони з Гуком прийшли, заради інтересу, подивитися, як там Хосок в універі. Як тільки Мін підійшов до них із фразою, що вони давно не бачилися, Чім зрозумів, що сильно і безповоротно закоханий у нього. Юнгі знову почав з’являтися в будинку Хосока, а Чімін непомітно ловив чи не кожен його подих. Закінчивши школу, Чонгук і Чімін пішли стопами старших і вступили в той же універ, навчаючись на три курси молодше. Як і Хо, вони навчалися на хореографічному відділенні, і тільки Мін вступив на композитора. Про свою закоханість Пак, звичайно, розповів другові, ридаючи на плечі щоразу, коли вони напивались. Чону було шкода його. Чім був упевнений, що такий хлопець, як Юнгі, ніколи в житті навіть не дихне в його бік почуттями у відповідь, хоча сам Гук якимось почуттям думав інакше.

— Чімін, ось якби ти мав шанс добитися Юнгі-хьона, ти б ризикнув? — задумливо спитав Чон, дивлячись на друга і крутячи в руках баночку пива.

– Не знаю. Чисто гіпотетично, напевно, ризикнув би, але не думаю, що щось із цього вийшло б, — Чім тихо хмикнув, роблячи ковток пива, не зводячи погляду з ноутбука, на якому хлопці зараз дивилися якусь безглузду комедію.

– Давай ризикнемо?

– Гук, не сміши, – Пак все ж таки повернувся до друга, зачісуючи пальцями назад рожеве волосся.

– Я серйозно. Чому ти так упевнений, що нічого не вийде?

— Хоча б тому, що хьон натурал?

— Ну, ні, він не натурал, він бі, — Пак прочиняє рота з подивом і з підозрою дивиться на друга.

— Ти звідки знаєш?

— А мені якось Хосок розповів. Вони так і познайомились.

– Як “так”?

– Юнгі-хьон у школі, на якійсь тусі, просто мало не трахнув мого брата, – Чонгук тихо хіхікнув, дивлячись на здивованого друга.

– Що, правда?

– Ага.

— Припустимо. І яка ідея прийшла в твою захмелілу голову?

– Пам’ятаєш, ти на суперечку купив міні-спідницю та колготки у сітку? – На губах хлопця розповзається злегка вульгарна посмішка.

— Чонгук, ні.

– Чімін, так. Скільки вони лежатимуть без діла?

— З цікавості запитаю: чого ти хочеш?

– Я ж фотограф. Я хочу сфоткати тебе в цьому.

– А боже, я вже думав щось кримінальне, – Чімін видихає і робить ще великий ковток пива, не дослухавши друга.

— …і відправити хьону, — недаремно не дослухав.

— Хосок-хьон тебе надто сильно бив у дитинстві. Чонгук, ти дурень. Я не робитиму цього, — Пак тихо пирхнув і допив пиво в кілька ковтків, поставивши баночку на стіл.

– Та я ж не говорю тобі член свій йому сфоткати. А дупа в тебе на соточку – він оцінить, – Чон досить усміхається, дзвінко шльопнувши друга по пружній сідниці, коли той підвівся, щоб дотягнутися до столу.

Чімін думає. Чімін дуже довго думає, дивлячись у ноутбук якимось невидимим поглядом. Він не п’яний, але він напідпитку, і, напевно, саме це дозволяє йому зважитися на вчинок, про який, як він упевнений, потім сильно шкодуватиме.

– Знаєш, я згоден. Але! Я створю лівий аккаунт і відправлю з нього анонімно, – Пак видихає, подумки штовхнувши себе за те, що він погодився.

— Оооо, то навіть веселіше. Значить, завтра вранці приходиш до мене зі спідницею та колготками.

***

Чімін не очікує цього від себе, але, навіть без грама алкоголю у крові, він приходить. Приходить у кімнату друга, діставши з рюкзака акуратну білу коротку спідницю з чорними смугами знизу та колготи у велику сітку. Чонгук налаштовує фотоапарат і ставить Пака біля стіни, щоб вийшло гарно. Від друга хлопець чує завжди лише одну команду: більше виставити зад. А, ще його попросили кілька разів розвести ноги. Чімін сильно червоніє, бо крім спідниці та колготок на ньому ще й жіноча спідня білизна, щоб боксери не псували всю естетику. Якоїсь миті Пак думає про те, що він ще й збоченець, бо якоюсь мірою його зовнішній вигляд і те, як він фоткається для свого хьона, навіть заводить його. Десяток фоток біля стіни і Чонгук змушує його переміститися на ліжко. Хлопець стає на коліна та опускається грудьми на ліжко, розводячи трохи ноги і злегка піднімаючи спідницю. Паку здається, що зараз його обличчя яскравіше за волосся, бо так йому не було соромно ще ніколи. Але в душі йому вже цікава реакція Міна на це. Обліковий запис він створив ще вчора, знайшовши свого хьона, і, в чому він ніколи не зізнається, у згорнутій вкладці вже відкрито порожнє віконце листування.

— Я б тобі вдув, — коментує з тихим сміхом Чонгук, переглядаючи фото на камері.

— Знаєш, іноді я дуже сумніваюся, що ти по дівчатах, — Чімін переодягається, скошуючи погляд на друга.

– Ні, ти що. Але красу твоєї дупи не можу не оцінити навіть я.

– Яка честь, – Пак тихо зітхає і підходить до друга, заглядаючи в маленький екранчик, одразу переводячи погляд на стіну біля ліжка, що обвішана якимись фото та плакатами.

— Слухай, а хіба Юнгі-хьон, побачивши стіну, не зрозуміє, що то твоя кімната?

– Ні.

– Ти такий впевнений?

– Так. До моєї кімнати, крім тебе, заходять тільки Хосок та мама. Ти ж знаєш – у мене звичка її замикати, навіть якщо я поїсти на кухню йду. Так що хьон просто ніколи не був у моїй кімнаті.

– Хм, тоді добре. Ти тепер мене завжди фоткатимеш?

– Якщо треба, то так, – Чонгук підвівся і відійшов до свого столу, діставши щось із ящика, і повернувся до друга, простягаючи маленький штатив. — Тримай це для телефону. Якщо треба буде, ти зможеш фоткати себе сам.

— Ого, окей, дякую. Скинь мені фотки, а то мені час, ще готуватися до заліку на завтра.

— Добре, зараз завантажу пару найкращих і скину тобі.

Повернувшись додому, Пак не знаходить місця від якогось хвилювання. Він намагається готуватися, але це виходить у нього відверто погано, а коли Чонгук надсилає йому фото, то думки зовсім відмовляються налаштовуватися на навчання. Хлопець сідає за комп’ютер і відкриває фотографії, вибираючи одну, яка йому сподобалася. Внизу екрана висвічується повідомлення, що хьон у мережі і Чімін нервово ковтає, наважуючись. Хлопець відкриває вікно листування і йому здається, що фото вантажиться неймовірно довго, він відчуває легке тремтіння в руках і відправляє фото, не вірячи дивлячись в екран.

Pinksoul19: *фото*

Minsuga: Що це таке? Хто ти?

Pinksoul19: Як тобі моя попка?

Minsuga: Ти явно помилилась.

Pinksoul19: Лась? Я що, так схожий на дівчину? Якщо я у спідниці, це ще не означає, що я дівчина(

Я хлопець.

Minsuga: Значить, ти помилився.

Pinksoul19: Ні. Я сфоткав свою попку спеціально для тебе;) Так … Тобі подобається?

Minsuga: Чому мені повинна подобатися дупа іншого хлопця?

Pinksoul19: Тому що я знаю про твою орієнтацію. Мені справді цікаво, я ж намагався спеціально для тебе, Юнгі-я.

Minsuga: Ми знайомі?

Pinksoul19: Ти такий дурний. Звісно, ​​ми знайомі. Невже я надсилатиму фото своєї попки незнайомій людині?

Minsuga: Добре. У тебе гарна дупа. Задоволений?

Pinksoul19:Звичайно, ще як:3

Minsuga: Тепер скажи, хто ти.

Pinksoul19: Ну ні, ти не дізнаєшся, хто я. Вибач, Юнгі, але це я залишу в таємниці.

Юнгі, чесно кажучи, охренів від того, що сталося. Він дивився різні відео на ютубі, коли в нижньому кутку екрана з’явилося віконце повідомлення від незнайомого облікового запису. Він відкрив, не замислюючись, і навіть не знав, як відреагувати. І спочатку він справді подумав, що це фото якоїсь дівчини, але дізнавшись, що це хлопець, йому стало цікаво, та йому й зараз цікаво.

На останнє повідомлення хлопець не відповів, вирішуючи подивитися, що незнайомець зробить далі. Але йому треба було комусь висловити свой, хм… подив, тому він набрав номер друга.

– Хосок, привіт, хочеш охуїти?

– Здивуй мене.

— Прикинь, мені якийсь хлопець надіслав фото своєї дупи.

– І що?

— Він мене знає, він сказав, що фото зробив спеціально для мене і відмовився говорити хто це.

— Хах, а дупа норм?

– Чувак, вона чудова.

– Сам Мін Юнгі оцінив? Мені цікаво, покажи.

– Окей, зараз перекину тобі.

Хлопець поклав слухавку та переслав листування другові. Той тільки хмикнув і сказав, що дупа справді нічого і послався на якісь справи, виходячи з мережі.

— ЧОН, МАТЬ ТВОЮ, ЧОНГУК! — Хосок, як тільки побачив фото, мало не подавився кавою, бачачи на задньому плані стіну кімнати свого брата.

— Ти чого кричиш, хьон? — молодший відчинив двері в кімнату брата і сперся плечем об одвірок, роблячи ковток з кухля, який тримав у руці і в якому, судячи з запаху, була кава.

— А для мене спідницю не вдягнеш, м? Я ж твій брат,— старший усміхнувся, відкидаючись на спинку стільця, і подивився на те, як молодший давиться напоєм.

– Тобі Юнгі-хьон розповів? — відкашлявшись, брюнет глянув на брата.

– Так, і показав. Не знав, що в тебе така апетитна дупа.

— Хьон, вона не моя, — зітхнув Чонгук, підходячи до брата і сів поруч, на ліжко. — Я розповім тобі, але обіцяй не говорити Юнгі, гаразд? — Хосок кивнув, схрестивши руки на грудях, і вперся поглядом у Гука. — Загалом, це фото Чіміна, — Хо тільки хмикнув на ці слова, адже почав здогадуватися, у чому справа — тільки сліпий і Мін Юнгі не помітять, як хлопець дивиться на нього вже третій рік. – Я запропонував йому ідею сфоткати його так. Він мені колись програв суперечку і купив для себе міні-спідницю та колготки в сітку, не знаю, чому потім не викинув — грошей, мабуть, було шкода. Я вигадав ідею спонтанно – сфоткати і відіслати Юнгі, але Чім відмовився писати йому зі свого акка і прийняв ідею, тільки створивши фейковий. Я не знаю, що він робитиме, але прошу, хьон, не кажи Юнгі. Чім по ньому так давно сохне, може, щось вийде.

— Ви обидва це щось, звісно. Добре, я не скажу Юнгі.

— І навіть не натякай.

— Та гаразд, гаразд.

***

Чімін сидів у їдальні універу і повільно червонів, слухаючи розповідь Чонгука про те, що його брат усе знає.

– Не бійся, він не скаже, – Гук усміхнувся, потягуючи через трубочку полуничне молоко.

– Я не знаю, як йому зараз у вічі дивитися, це ж капець як соромно, – Пак захникав, ударяючись головою об стіл.

— Поводься природно, він не повинен нас спалити!

— Та ти чого паришся, га?

— До речі, дай листування подивитися, — Чімін, не відриваючи голови від столу, посунув до нього телефон. Чонгук одразу відкрив листування, не перестаючи пити улюблене молоко. — Рожева душа? Мені здається, ти з кольором у ніці поплутав.

— Ой, не жартуй, а. Я нік взагалі рандомно написав.

— Ти ще писатимеш?

– Таааааак. Тільки треба сфоткатись, але я сьогодні сам.

– Потім покажеш.

Чім лише кивнув на слова друга і внутрішньо почервонів, розуміючи, що спеціально для фоток він сьогодні піде купувати жіночі шмотки, бо фоткатися в тому ж — уже не котить. Краєм ока він бачить, як до їхнього столика йдуть Хосок і Юнгі, і подумки вже розчиняється, але зовні дуже намагається не червоніти. Дивно, але в нього виходить. Від Хо відразу пре позитивом, і Чіміна злегка відпускає напруга, хоча задумливий Юнгі не дає повністю розслабитися. Пак вкотре думає, що він збоченець, бо радий тому, що фото хьону сподобалися. І вже уявляє, як робитиме для Міна нові фото сьогодні вночі.

— Хьон, ти чого такий задумливий? — Чімін проганяє напругу і намагається сказати це, якомога спокійніше, повертаючись до Юнгі.

– М? Та так, нічого особливого. А що? — хлопець глянув на нього, повільно відкушуючи булочку і починаючи її ліниво жувати.

— Та нічого, просто ти задумливіший, ніж звичайно.

– Може бути.

– Давайте завтра зберемося в нас? — Хосок обвів друзів, звично посміхаючись.

– Навіщо? – Юнгі тихо пирхнув, перевівши погляд на друга.

— Нудно мені, а тобі все одно, де коріння пускати.

— Та я й так у тебе майже живу. Нудно йому.

— Та не ний ти. Коротше, Чіміне, ти як?

– Завтра? Та я не проти, вдома все одно нічого робити, — Пак кивнув, краєм ока дивлячись на Юнгі.

– Чудово. А тепер ходімо. Гук, нам треба зараз зайти до декана,- Чон підвівся, потягнувши за собою молодшого брата.

Чімін так само піднявся, виходячи зі їдальні і незрозуміло глянув на Міна, який пішов слідом.

– Нам в один бік зараз.

Старший знизав плеЧіма на непорозуміючий погляд і Пак кивнув, піднімаючись сходами.

– Слухай, Чім, можна питання? — хлопець обернувся на звернення до себе та кивнув. — Ось, якби тобі раптом почала писати незнайома і дуже дивна людина, що б ти зробив? — Чіміну коштувало великих зусиль, щоб не подавитися повітрям, але погляд від збентеження він все ж таки відвів, сподіваючись, що старший не помітить.

– Не знаю. Я товариська людина, тому, гадаю, я б підтримав розмову, поки та людина для мене буде осудна. А що?

— Хм, та так, нічого, але дякую.

– Та немає за що.

Мін задумливо кивнув і пішов у свою аудиторію.

Чіміну без Чона поряд було відверто нудно, навіть занадто. Лекція була нудна і малювати на полях вже набридло. Пак дістав телефон, відкриваючи вчорашній чат, і, подумавши ще кілька хвилин, все ж таки пише.

Pinksoul19: Мені нудно. Розвеселиш?

Minsuga: А я мушу?

Pinksoul19: Не будь таким злим. Я думаю, ти зараз не дуже зайнятий.

Minsuga: Я на лекції.

Pinksoul19: Так, я знаю 🙂

Minsuga: Знаєш? Звідки?

Pinksoul19: Ти такий дурний. Я ж сказав, що ми знайомі, Юнгі-я)

Minsuga: Хм. Ми навчаємося разом?

Pinksoul19: Ти можеш бути кмітливим, коли захочеш 🙂

Minsuga: Ще раз назвеш мене тупим, і я просто видалю діалог.

Pinksoul19: Вибач…

Minsuga: Я подумаю над цим.

Чімін, озирнувшись довкола, щоб переконатися, що його не спалять з телефоном, відкриває фото, які надіслав учора Чонгук, і задумливо кусає губи. Він вибирає одну з фотографій, де він стоїть на колінах, злегка піднімаючи спідницю, і, ще трохи подумавши, все ж таки відправляє.

Pinksoul19: *Фото* А так?

Minsuga: Так, ти прощений.

Pinksoul19: І все-таки тобі подобаються ці фото. Я правий?

Minsuga: Не гидко, скажемо так.

Я дивлюся, що ти вчора не одне фото для мене зробив.

Pinksoul19: Так. Їх багато, але сьогодні я знову зроблю їх тобі.

Minsuga: Тобі це так подобається?

Pinksoul19: Все можливо. Що б ти хотів побачити на мені?

Minsuga: Я лише сказав, що мені не гидко. Я не казав, що мені подобається. То чому я маю вибирати щось?

Pinksoul19: Деколи ти настільки вредний, Мін Юнгі. Дивуюсь, як я міг закохатися в тебе.

Minsuga: Закохатися?

Чімін розуміє, що тільки-но зізнався, і, червоніючи, ховає телефон, залишаючи останнє повідомлення без відповіді. Мін і справді дуже вредний, часом грубий і бубонить більше, ніж треба, але Пак закохався. Ніколи не відповість, за що любить. Просто так вийшло.

Хлопець ледве досиджує пари і, як тільки їх відпускають, швидко виходить із кабінету. Насправді, у нього ще є заняття, але він благополучно вирішив прогуляти, вирушаючи в магазин і радіючи, що батьків вдома не буде ще кілька тижнів. Пак проводить у магазинах добрих кілька годин, сильно червоніючи в примірочних, бачачи, як сидять на ньому короткі спідниці або ще коротші шорти. Він навіть купує жіночу білизну, взагалі не вірячи у свою сміливість. Ідучи додому, Чімін всерйоз починає замислюватися про те, що в нього роздвоєння особистості. Він збентежений своїми діями, як ніколи раніше, але водночас його це заводить. Навіть дуже заводить.

Як тільки він заходить додому, одразу піднімається до своєї кімнати, вивалюючи на ліжко всі речі і задумливо оглядає, думаючи, що вдягнути на фото. Хлопець бере, ну дуже короткі, білі шортики, які ідеально підкреслюють його сідниці і на ноги акуратно натягує смугасті рожеві гольфи вище за коліно. Одягає блідо-рожеву толстовку, яка йому трохи велика і оглядає себе в дзеркалі, відзначаючи, що образ вийшов якимось милим, але йому подобається. Він встановлює на стіл маленький штатив, який йому дав Чонгук і кріпить телефон, думаючи, як зробити фото.

Фотографій виходить не одна і не дві, і процес йому подобається. Якоїсь миті його заносить і він просто знімає толстовку, відкидаючи її на ліжко і розстібає ширинку на шортиках, відкриваючи камері мереживну білизну і явно маленькі шорти для збудженого члена. У голові проносяться картинки, як би його хьон реагував, якби Чімін був у цьому перед ним. Пак уявляє, як Юнгі обіймає його, повільно пальцями стискаючи пружні сідниці, і його член болісно ниє від збудження. Не витримавши, він стягує з себе такі вузькі шорти і відразу охоплює пальцями твердий член, натискаючи великим пальцем на головку. З відкритих пухких губ зривається тихий стогін, а з голови ні на секунду не йде образ старшого. Чімін ніби справді відчуває його руки на своєму тілі, уявляє себе в цих самих шортиках, що ніби він сидить на колінах хлопця. Йому хочеться відчувати Юнгі, хочеться, щоб його член зараз стискали не власні пальці. Він із задоволенням прогинався б під Міном, підставляючи тіло блідим, але таким теплим рукам. З грудей знову виривається стогін, а рука стискає член щільніше, починаючи рухати по всій довжині та розмазуючи змазку по стволу. Чіміна криє лише від одних думок, що хьон може підкорити його собі. У голові миготять уривчасті картинки того, чого він так сильно бажає. Хлопця не вистачає надовго і він з протяжним стоном кінчає, забруднюючи теплою спермою свої пальці та живіт, важко дихаючи.

— Я дрочив на свого хьона. Вперше… — тихо вимовляє він, важко дихаючи, але якось віддалено думає про те, що скоро це ввійде в звичку.

Юнгі відверто нудьгує весь вечір, ловлячи себе на думці, що часто коситься на телефон. Йому не дуже подобалося, коли його ігнорували, але на цього невідомого хлопця він чомусь навіть не сердився. Він сам собі навряд чи зізнається, але, насправді, зараз чекає фото. Якщо скаже, що йому не подобається, збреше. Йому надіслали лише дві, але йому подобалося те, що він на них бачив. Логічно було б просто проігнорувати такі дивні повідомлення, але йому було цікаво. Не кожен день хтось вирішує повідомити свою симпатію настільки оригінальним способом. Плюс, подібна увага лестила і навіть дуже. Саме тому, коли телефон подає ознаки життя та Юнгі чує сповіщення, його губи розтягуються у легкій усмішці.

Pinksoul19: *фото*

Юнгі дивиться на фотографію, трохи закушуючи нижню губу. Йому знов подобається. Подобається, як одягнений хлопець на фото, подобається рожевий колір, хоча Мін терпіти не може рожевий. Він упирається поглядом у фото і думає про те, що, незважаючи на те, що на фото хлопець стоїть колінами на кріслі, відставляючи апетитний зад у кримінально коротких шортах це виглядає дуже мило. А Мін Юнгі любить милі речі, нехай у цьому не зізнається.

Pinksoul19: Тобі не подобається?

Minsuga: Чому?

Pinksoul19: Ти мовчиш

Minsuga: Це має означати, що мені не подобається?

Pinksoul19: Айщ, просто скажи!

Minsuga: Тобі йде рожевий. Мені навіть приємно на нього дивитись.

Pinksoul19: Тобто, тільки на мені ти можеш дивитися на рожевий колір? Це лестить, Юнгі-я.

Minsuga: Ти розмовляєш завжди неформально. Ти старший?

Pinksoul19: Ні.

Minsuga: Ми однолітки?

Pinksoul19: Ні.

Minsuga: Ти молодший?

Pinksoul19: Ні.

Minsuga: Я вже назвав правильну відповідь, але ти все одно мені нічого не скажеш?

Pinksoul19: Тааак, правильно)

Minsuga: Чому ти не хочеш розповісти, хто ти?

Pinksoul19: Навіщо?

Minsuga: Ти закоханий у мене — сам сказав.

Pinksoul19: І що?

Minsuga: Логічно, що краще спілкуватися особисто.

Pinksoul19: Ніі, мені й так подобається. Юнгі-я, не намагайся дізнатися, хто я)

Minsuga: Припустимо, я поки що відстану, якщо добре попросиш.

Pinksoul19: *фото*

Юнгі детально розглядає нову фотографію і хрипко видихає. Хлопець уже без кофти, лежить у ліжку, а шортики на ньому розстібнуті, відкриваючи шматочок явно жіночої білизни. І знову Міну подобається. Хоча він ніколи не помічав за собою любов до хлопців у жіночих шмотках. Може йому подобається це тільки тому, що хлопець так не ходить, а робить це лише для нього? Хто знає. Юнгі знову ковзає поглядом по фото і помічає явний горбок у районі ширинки.

Minsuga: А тобі у шортиках не вузько?

Pinksoul19: Було дуже вузько, Юнгі, ти навіть не уявляєш наскільки.

Minsuga: Що тебе так завело?

Pinksoul19: Те, що я робив тобі фото.

Minsuga: А ти, виявляється, збоченець.

Pinksoul19: Ні! Не говори так, це дуже бентежить.

Minsuga: Ти збентежений?

Pinksoul19: Дуже, насправді…

Minsuga: Мені це починає подобатися.

Чімін справді сидить увесь червоний, відчуваючи, як горять щоки. Пак насправді невинний, як дитя. Просто іноді щось йде не так, і дитина в ньому повільно вмирає. Хлопець згортає віконце діалогу, вирішуючи, що на сьогодні вистачить — йому ще конспекти писати. З лиця не сходить задоволена посмішка – він подобається Юнгі. Хай хьон і не знає, хто з ним листується, але Чімін знає: якби Міну він був неприємний, то той і пальцем не ворухнув би заради відповіді. З думок його вириває дзвінок мобільного, і він тихо зітхає, бачачи номер Чонгука.

— Я хочу хліба та видовищ!

— Ось так одразу? Ні привіт, ні до побачення.

– Не бубни. Як фото?

– Йому сподобалися. Він навіть не брутальний, але йому явно цікаво, хто я.

— Зізнаєшся?

– Ні.

— Гаразд, придумай для нього відмазку на завтра — ти ж не будеш у нас сидіти і переписуватися з ним.

– Добре.

Чімін скидає дзвінок і відправляє, як і обіцяв, кілька скрінів другу, все ж таки сідаючи за написання конспектів.

Юнгі навіть не дивується, коли його залишають без відповіді, але це не дратує, що знову дуже дивно. Він вкотре ковзає поглядом по збережених у галереї фотографіях і тихо хмикає. Хочеться дізнатися, хто ж володар такої чудової дупи, але хлопець розуміє, що так просто йому ніхто нічого не скаже, а сам не має навіть припущень з цього приводу. І це Міна навіть трохи злить.

Наступного ранку Юнгі, що чуйно спить, будить сигнал повідомлення. У хлопці з’являється хвиля роздратування, але коли він бачить, хто порушив його сон за півгодини до будильника, то й злитися якось не хочеться.

Pinksoul19: Доброго ранку, Юнгі-я

*фото*

Юнгі дивиться на фото, зроблене без підготовки, тому що хлопець на фото ще навіть не встав з ліжка. Це фото швидше миле, ніж вульгарне чи еротичне, хоч і прикрите його тіло лише до пояса.

Minsuga: Доброго. Спонтанно вирішив зробити фото?

Pinksoul19: Хмм, так. Лежав і уявляв тебе поруч, між іншим.

Minsuga: Ого. Навіть так? А вчора ти теж уявляв мене, коли шорти вузькими стали?

Pinksoul19: Юнгі! >_<

Мін тихо засміявся і мимохіть усміхнувся, розуміючи, що знову збентежив цього хлопця.

Minsuga: Ти поводишся занадто мило для людини, яку заводить, коли вона робить для мене фото в жіночому одязі.

Pinksoul19: Думаю, в мені просто добре поєднуються милість і розпуста.

Чімін покусав від збентеження вже всі губи, валяючись під теплою ковдрою. Фото він справді вирішив зробити позапланово, так би мовити. Йому просто закортіло, от і все. Пак справді уявив, якого було б прокинутися разом із Юнгі. Це не перший раз, коли він так робить, але все ж таки, зараз почуття було інше, і хотілося цього в рази сильніше.

Minsuga: Тут я навіть погоджусь. Іди збирайся, на пари спізнишся.

Pinksoul19: Добре, хьон!

Minsuga: О, хьон? Тобто, ти все ж таки молодший за мене?

Pinksoul19: Блять…

Minsuga: Гей, не матюкайся.

Pinksoul19: Гаразд, так, ти мій хьон.

Minsuga: Коло пошуку звузилося до двох курсів.

Pinksoul19: Гей, не треба мене шукати.

Minsuga: Чому?

Pinksoul19: Ну не треба. Я хочу залишитися для тебе незнайомим.

Minsuga: Добре, на сьогодні я залишу це питання. А ти вставай і збирайся. Давай.

Pinksoul19: Ммм, так і бути, Юнгі-я!

Minsuga: Хьон.

Pinksoul19: Добре, Юнгі-хьон:)

Чімін відкидає пасмо волосся впавше на очі назад і перегортає все листування. Бачачи, що він симпатичний Юнгі, йому хочеться розповісти, розкрити себе. Але його охоплює страх того, що він втратить навіть дружбу, не кажучи вже про щось інше. Трохи сумно зітхнувши, Пак підвівся, починаючи збиратися на пари.

***

— Чонгук, я скоро помру, — тихо занив Чімін, поки лектор монотонно читав інформацію.

– Чому?

— Не знаю, ми так поспілкувалися з Юнгі лише кілька днів, але мені здається — я хочу бути з ним ще сильнішим. Щоразу хочу йому зізнатися, але він мені цього точно не пробачить, — хлопець зітхнув, підпираючи голову рукою.

— Чому ти так упевнений, що хьон тебе ненавидітиме? Йому ж явно подобається те, які фото ти для нього робиш, то чому ти думаєш, що все зміниться тільки тому, що він дізнається, хто ти? — Гук обернувся до друга, намагаючись говорити тихо.

– Не знаю.

– Саме так. Колись ти був упевнений, що він, в принципі, пошле тебе, але такого теж не сталося.

– Ти намагаєшся переконати мене зізнатися йому? — Пак глянув на брюнета запитальним поглядом, трохи піднявши одну брову.

– Ну, не зараз звичайно. Я до того, що не варто раптом переривати ваше спілкування і залишати все так. У будь-якому разі, якщо це заходитиме все далі, то краще сказати.

– Може ти і правий.

— Та я завжди правий.

— Не лести собі, — Пак тихо пирхнув і перевів погляд у зошит, все ж таки починаючи записувати лекцію.

Чімін би й хотів зізнатися хоч зараз, але пройшло всього три дні, і це буде досить дивно, та й він все ж таки впевнений — Юнгі не сприйме тоді це всерйоз. Чім має ідею, як підштовхнути Міна до правильних думок, але сам він йому явно ніколи не скаже. Якщо Юн здогадається – добре, не здогадається – значить так треба. Він про це подумає, обов’язково.

***

Усі четверо, за звичною традицією, збиралися за невеликим столиком у їдальні університету, просиджуючи разом законну перерву у тридцять хвилин.

— Ми збираємось сьогодні? — Чон старший із задоволеною усмішкою глянув на хлопців, жуючи вишневу булочку.

— Ти так питаєш, ніби ми маємо вибір, — Мін тихо хмикнув, на секунду відриваючи погляд від телефону і переводячи його на друга.

— Ні, але з ввічливості треба ж спитати. Але в мене є до тебе прохання, Юн.

– М? Яка?

– Ти ж закінчив новий трек, так? Я хочу з Чіміном поставити під нього танець.

Пак, що сидить поруч, подавився ковтком гарячого чаю, дивлячись на Хосока.

— Чому я не знаю про твої плани?

— Не думаю, що ти проти, — Хобі знизав плеЧіма і посміхнувся, підморгнувши молодшому.

– Та ні, мені навіть подобається ідея. У мене сьогодні мало пар, може, тоді сьогодні й зустрінемося?

– Хьон, а чому не зі мною танець? — Чонгук глянув на брата, награно дуючись, як дитина.

— Тому що я так вирішив, — Хо тихо реготав, знову глянувши на Чіміна. – Тоді давай після твоїх пар у залі? Юнгі принесе музику, а Чонгук просто, як слухняний, зачекає. Потім підемо до нас, — Гук кивнув разом з Паком, погоджуючись із таким планом, і всі подивилися на Юнгі, який весь час стирчав у телефоні, що йому не властиве.

– Хьон? — Чім легко штовхнув його в плече, схиляючи голову в бік. – Ти згоден?

– Згоден. Принесу музику.

— Ти чого весь день у телефоні? Я за тобою раніше задротства не помічав, — Хо підпер голову рукою, дивлячись на друга і посміхаючись.

– Я не задрочу. Просто … ее … повідомлення чекаю.

– Від кого?

– Від того.

Хосок швидко кинув погляд на Чіміна, який не знав: ревнувати йому чи радіти. З одного боку, не факт, що старший говорить про Чіма, але з іншого, Юнгі сама по собі людина, яка мало з ким у мережі спілкується.

— Гаразд, ходімо, скоро перерва закінчиться, — Гук підвівся, потягуючись, і всі згодом піднялися слідом, розходячись по аудиторіях.

Pinksoul19: Чому ти сам мені ніколи не пишеш?

Minsuga: А я мушу?

Pinksoul19: Не повинен, але міг би 🙂

Minsuga: Навіщо?

Pinksoul19: Ти надто шкідливий, Мін Юнгі!

Minsuga: Хьон.

Pinksoul19: Юнгі-хьон.

Minsuga: То навіщо мені писати тобі?

Pinksoul19: Ти хіба не сумуєш? Зовсім? Юнгі-я, не бреши.

Minsuga: Гаразд. Припустимо, я зовсім трохи чекав твого повідомлення.

Чімін не може стримати посмішки, сидячи прямо на парі і дивлячись на останнє повідомлення від Юнгі. Він думав, що закохатися ще більше було неможливо, але він ніколи так не спілкувався з хьоном. Вони завжди були просто друзями. Навіть не сказати, що близькі. Так, Мін дбав про молодшого, але по суті Чімін був кращим другом брата його кращого друга.

Досить заплутано, і Чімін не раз думав про те, що якби вони просто не зависали обоє постійно в одному будинку, то й потоваришували б теж з малою ймовірністю. Саме тому з кожною хвилиною такого спілкування Чіму здається, що він закохується все більше і більше.

– Ти чого? — Гук, що сидить поруч, повернувся до друга, бачачи, як швидко змінюються емоції на обличчі хлопця. Чімін повернув до нього телефон, показуючи останнє повідомлення Юнгі. – Оу, його зачіпає спілкування з тобою.

– Бачу. А я закохаюся в нього ще дужче, Чонгук.

Чон на це промовчав, бачачи, що друг і не чекав на відповідь, знову опускаючи погляд у телефон.

Чімін видихає, відкриваючи галерею в телефоні, і вибирає звідти фотографію, зроблену ще вчора, яку він спеціально не відправив одразу. На фото він сидить спиною до камери, піднімаючи светр і відкриваючи вид на дупку, яку від сидячого положення дуже обтягують короткі шортики.

Pinksoul19: *фото*

Minsuga: Мм, фото вчорашнє, так не цікаво.

Pinksoul19: Гей, я спеціально приберіг його на сьогодні! Увечері я не зможу зробити для тебе фото ((

Minsuga: Чому?

Pinksoul19: Ну… У мене сімейна вечеря – гості прийдуть, я не зможу бути онлайн.

Minsuga: Добре.

Пак знав, що не побачить щось із розряду «я сумуватиму», але все ж таки сподівався на це.

Але він Юнгі не бачить, а шкода. Тому що побачивши повідомлення, що цей невідомий йому хлопчик пропаде на весь день, блондин засмутився. Хлопець навіть сам від себе такої реакції не очікував, але зрозумів, що із задоволенням би ввечері подивився на нові фото поки що невідомого, які робить спеціально для Міна. Йому здавалося, що він повинен як мінімум почати замислюватися над тим, чому починає чекати цих повідомлень. Він запевняє себе, що просто фото гарні. Але не помічає, що простого спілкування з цим хлопцем достатньо для того, щоб його день став трохи кращим.

Юнгі чесно відсиджує всі пари, борючись із сильним бажанням піти, але він обіцяв Хосоку, а обіцянки хлопець звик стримувати. Саме тому, після останньої пари, сказавши другові, щоб той йшов до танцювального класу, Мін пішов у свою маленьку студію, забрати запис.

— Ви довго плануєте? — спитав Юн, заходячи до танцювального класу, бачачи, що і Чімін, і Хо вже переодяглися.

– Не знаю, як піде. Якщо що – поспиш, – Чон тихо хмикнув, дивлячись на друга, і взяв із його рук протягнуту флешку, відходячи до музичного центру.

Юнгі відійшов до стіни і сів біля неї на підлогу, спираючись спиною на тверду поверхню. Не дуже зручно, але краще, ніж стояти. Блондин уже звичним рухом розблокував свій телефон, дивлячись на відкритий чат. Він знав, що сьогодні йому тут нічого не напишуть, але сподівався. Тихо зітхнувши, хлопець блокує телефон та відкладає його убік, переводячи погляд на друзів. Йому завжди подобалося спостерігати, як люди танцюють.

Погляд чіпляється за Пака і в світлій голові прослизає шалена думка, як би його стегна виглядали в облягаючих шортиках. Він навіть не відразу розуміє, що намагається на Чіміна перенести образ хлопця з фотографій, але щойно до нього доходить, хлопець тихо матюкається собі під ніс. Але хоч би як він намагався, погляд все одно чіпляється за гнучке тіло молодшого, і в якийсь момент він просто забиває, знаючи, що хлопці занадто зайняті танцем, щоб помітити його. Він ніколи особливо не придивлявся до Чіма, хоч і не заперечував, що хлопець був гарний, але не ставив собі за мету дивитися на нього якось інакше, боячись зізнатися собі, що хлопець від і до «в його смаку».

З думок, Міна вивів Чонгук, який простяг хлопцю його ж флешку.

— Ти навчився спати з розплющеними очима, Юнгі-хьон? — Чон тихо засміявся, розуміючи, що Мін був у якійсь прострації.

– Просто замислився.

— На півтори години, звичайно, — молодший тихо хмикнув і сів поруч із хьоном на підлогу. – Хосок сказав вони приймуть душ і повернуться.

— Вони що вже танець придумали?

– Ні, тільки початок.

Юнгі мовчки кивнув, дивуючись тому, що провів півтори години, спостерігаючи за Пак Чіміном.

***

— Ну, що будемо дивитися? – Хобі завалився серед друзів на диван, тримаючи велику миску попкорну, і поставив на стіл баночки пива.

— Жахи ти не дивишся, так що вибирай сам, — тихо хмикнув Юнгі і взяв з миски жменю попкорну, одразу все запхнувши в рот.

— Звичайно, вдома подивишся свої жахіття, — фиркнув старший Чон і штовхнув друга ногою в стегно, включаючи якусь американську комедію. Молодші тихо засміялися і дивилися на екран.

Насправді ніхто особливо не був зацікавлений фільмом. Просто всі знали про любов Хосока — збирати їх разом, і ніхто не був проти цього. Сам ініціатор цього вечора заснув хвилин через двадцять після початку фільму, зручно вмостивши подушку на ногах молодшого брата. Юнгі знову, вже здається, на автоматі знімає з телефону блокування і відкриває чат, бачачи, що співрозмовник не був онлайн уже з самого ранку. Пак, що сидів поруч, крізь очі, що закриваються, бачить цей нехитрий рух старшого і підтискає губи, борючись з бажанням написати йому прямо зараз. Дивно, мабуть, нудьгувати за людиною, яка сидить зараз поряд. Але Пак нудьгував, бо в деякі моменти йому здавалося, що навіть у листуванні вони з Юнгі ближчі. Хлопець бореться з сном, що накриває його, — він рано встав вранці, ще й танці, нехай недовгі, але дають про себе знати. Він відкидає голову на спинку дивана та дає волю сну. Вже майже засинаючи, Чімін відчуває, як його злегка тягнуть у бік за тканину кофти, змушуючи завалитися на людину поряд, але питати нічого не хочеться, і хлопець просто засинає остаточно.

Юнгі тихо хмикає, перетягуючи молодшого на плече. Він же все-таки його хьон і знає, що якщо хлопець так засне, потім у нього болітиме шия. Будити не хотілося – нехай спить, тому він просто потяг його на себе, змушуючи лягти на своє плече. Від ніжно-рожевого волосся хлопця пахне якимось фруктовим шампунем. Це змушує Юнгі трохи розслабитись. Легка майка злегка задирається, відкриваючи молочну шкіру на боці молодшого, і в голові Міна знову спливають фото невідомого хлопця. Блондин не може зрозуміти, чому з молодшим у нього раптом асоціюються такі фото, але знову дивиться на сплячого хлопця, в черговий раз помічаючи, що той красивий. На нього накочує якесь дивне почуття, і він, не довго думаючи, знову відкриває знайомий чат, де з’являється просте повідомлення «я сумую». Юнгі так ніколи не робив, дуже рідко говорив комусь, що нудьгує, показував можливо, але говорив у крайніх випадках. Десь глибоко прослизає думка, що це не просто хлопчина з красивими фото, але він навіть не звертає на неї увагу.

— Треба віднести їх до кімнат, — тихо каже Чонгук, дивлячись, як його брат та друг бачать десятий сон.

— Гаразд, перенесу Хосока, — киває старший, але зупиняється, коли Чон хитає головою.

– Брат важчий – я його віднесу. Перенеси краще Чіміна до зали, на диван — там постелено.

Юнгі знизав плечима, не ставши сперечатися, і акуратно підняв Чіміна на руки, посміхаючись від того, який молодший маленький у його руках. Йому завжди здавалося це дивним, тому що вони були одного зросту, і Юнгі сам виглядав трохи менше на тлі хлопця, але щойно Пак опинявся на його руках, він ніби зменшувався. Блондин не стримав посмішки, переносячи сплячого друга на застелений диван, акуратно стягнувши з нього штани, і вкрив ковдрою.

***

Минуло трохи більше тижня з моменту, коли Юнгі почав писати невідомий хлопець. Блондин непомітно прив’язався для нового знайомого. Він чекав його фото, йому подобалося дивитися на хлопця, але й просте спілкування з ним приносило рівносильне задоволення, як і його щоденні зображення. Мін неохоче зізнавався собі, що нудьгує, коли той не відповідав. Навіть кілька разів писав сам, що для нього в принципі не властиве. Фото ставали відвертішими — вони викликали в Юнгі бажання не лише дивитися на них, йому відверто хотілося торкатися. Дізнатися особистість свого співрозмовника хотілося вже зовсім не з простої цікавості – Юн зрозумів, що в якийсь момент упіймав краш на цього хлопця.

Чімін губився у своїх почуттях, періодично плакався про це Чонгуку. Кожне «я сумую» від Юнгі змушувало Пака почуватися щасливим, як дитину. Старший виявляв до нього явний інтерес, і це не могло не тішити Чіміна. Але водночас хлопець боявся. До чорноти в очах боявся, що його розкриють. Йому здавалося, що тоді Юнгі не прийме його, відвернеться і попросить більше ніколи не підходити до нього. Гук кожен раз намагався переконати друга, заручаючись підтримкою брата, кажучи, що якщо той зачепив Міна в мережі, то чому він повинен відвернутися тільки дізнавшись реальну особистість. Чімін думав, що в чомусь друг правий, але страх нікуди не йшов.

— Ти не хочеш дізнатись, хто він? — спитав Хосок у друга, який розвалився на його ліжку.

— Хочу, — Юнгі знизав плечима, дивлячись у стелю, — але хто мені скаже?

— У тебе ж там був якийсь знайомий, який у компах нишпорив.

– Намджун?

– Ага. Попроси його пробити адресу комп’ютера та дізнаєшся, хто твій анонімний краш.

– Не можу, – блондин зітхнув і підвівся, сідаючи на ліжку. — Він сам мені повинен сказати, але якщо він не хоче говорити, значить, у нього є на це причини.

— А ти не боїшся пізнати правду? — Хо згадує, як боїться цього Чімін, і йому не хочеться, щоб його тонсен постраждав від дурості обох хлопців.

– Ні. Мені здається, ще трохи, і я взагалі перестану бачити в ньому просто хлопчика для фото.

— А чи не вже?

— Може, й уже. До речі, пішли у кіно сходимо завтра? Там фільм вийшов, я давно хотів подивитись.

— Ні, нам із Гуком треба до родичів поїхати, поклич Чіміна.

– Чіміна? Чому? — Блондин трохи дивується пропозицією друга, хоча слідом вирішує, що ідея хороша.

– Він теж хотів сходити на цей фільм.

***

Юнгі Чіміна таки покликав. Пак ледве стримав мужній крик радості.

Pinksoul19: Мене сьогодні не буде, Юнгі-я.

Minsuga: Чому?

Pinksoul19: Мене запросили погуляти)

Minsuga: Хто?

Pinksoul19: Ммм … друг?

Minsuga: Який друг?

Pinksoul19: А що таке, Юнгі-я, ти ревнуєш?

Minsuga: Хьон.

Pinksoul19: Ревнуєш, Юнгі-хьон?

Minsuga: Успішної прогулянки.

Юнгі не ревнує, зовсім ні, адже він сам йде в кіно з Чіміном, але чомусь він злий, саме зараз він сильно злий.

Пак намагається не бути як баба і збирається цілком спокійно, але на очах все одно легкий макіяж, а ніжно-рожеве волосся акуратно покладене. Вони зустрічаються одразу біля кінотеатру. Чімін помічає трохи смиренний настрій свого хьона і особливо не чіпає його. Сидячи поруч із ним у залі кінотеатру, хлопець іноді кидає погляди на старшого, хвилюючись, але нічого не каже, знову переводячи погляд на екран. Юнгі кілька разів коментує те, що відбувається на екрані, але на тому його розмови закінчуються. Коли вони виходять, на вулиці вже темніє, і якийсь час вони йдуть мовчки.

– Хьон, що з тобою? — молодший не витримує напруженого мовчання, поки вони йдуть додому.

– В сенсі? — Мін піднімає на нього трохи відчужений погляд.

– Не прикидайся. По тобі видно, що щось трапилося, — хлопець тихо зітхнув, дивлячись на старшого.

– Ось, Чім, – трохи помовчавши почав блондин, повільно йдучи темною вулицею, – ти міг би закохатися в людину по листуванні?

Чіміну варто великих зусиль не зупинитись як укопаний і не дати зрозуміти, що зараз його серце ледь не зупинилося.

– По листуванню?

– Так. Хм, мені написала одна людина, але він не каже мені хто вона. Ми спілкуємося вже близько двох тижнів. Спочатку він надсилав мені фото, потім ми почали і просто спілкуватися.

– Він? Хьон, це хлопець? — Чімін включає у собі вищі акторські здібності, щоб зробити вигляд, що не знав.

— Ой та перестань. Я впевнений, Хосок розповів тобі та Гуку, що я бі. Це ж той ще пиздячий ящик.

— Гаразд, ти маєш рацію. Тільки мені розповів Чонгук.

— Просто Сок вчить меншого поганому.

— То що з цим хлопцем?

– Не знаю. Я дуже хочу дізнатись, хто він. Насправді для мене це справа тридцяти хвилин. Точніше для мого друга,- Юнгі тихо зітхає, а Чімін мимоволі напружується,- але я не хочу так — хочу, щоб він сам відкрився.

— Може, він боїться, тож не каже?

– Чого?

— Ну, можливо, він боїться, що коли ти впізнаєш його особистість, то перестанеш з ним спілкуватися, — Пак намагається знизати плечима якомога байдужіше, але насправді ховає руки в кишенях, щоб приховати нервове тремтіння в руках.

– Я хочу знати, хто він.

— Тоді скажи йому це, скажи чому, можливо, він скаже.

Юнгі видихає, почуваючи себе спокійнішим і швидко дістає телефон, написавши швидке «нам треба поговорити», а Чімін вдячний своїй забудькуватості, бо після кіно забув прибрати телефон із беззвучного режиму.

***

Minsuga: Нам треба поговорити.

Pinksoul19: Щось сталося?

Minsuga: Чому ти не кажеш мені, хто ти?

Pinksoul19: Юнгі-я, ми ж вже розмовляли з тобою про це) Я не скажу навіть свого імені

Minsuga: Чому?

Pinksoul19: Повір, ти не хочеш знати.

Minsuga: Ні, хочу. Я ж тобі подобаюсь.

Pinksoul19: Подобаєшся дуже сильно. Я люблю тебе. Саме тому я не хочу казати.

Minsuga: Крихітко, якщо я скажу, що ти мені теж подобаєшся?

Pinksoul19: Крихітко?

Не треба так говорити, тільки заради того, щоб дізнатися хто я — це взагалі-то боляче…

Minsuga: Я не говорю це тільки заради цього. Ти мені справді подобаєшся. Мені подобається твоє тіло, твій характер, мені подобається спілкуватися з тобою.

Pinksoul19: Моє тіло, ось що тобі подобається.

Minsuga: Не біси мене. Я в принципі ніколи такого людям не говорю.

Pinksoul19: Я правда тобі подобаюся?

Minsuga: Правда, крихітко.

Pinksoul19: Незвичайно читати таке від Мін Юнгі, але мені подобається.

Minsuga: Але ти все одно мені нічого не скажеш, правда?

Pinksoul19: Так, ти правильно все зрозумів.

Minsuga: Ну, хоч натякни.

Pinksoul19: Добре, давай так, якщо я тобі подобаюсь – ти сам мене знайдеш. Щодня я відповідатиму тобі на одне питання про себе. Окрім питань про те, як мене звуть, щось про зовнішність тощо.

Minsuga: Добре.

Pinksoul19: Але твій час обмежений.

Minsuga: Скільки?

Pinksoul19: Тиждень. Через тиждень буде вечірка, я буду на ній, знайди та поцілуй мене.

Minsuga: А якщо я зрозумію раніше?

Pinksoul19: Ті самі умови – поцілунок.

Minsuga: А якщо я навпаки не зрозумію?

Pinksoul19: Тоді ти ніколи не дізнаєшся, хто я, Юнгі-я, і наше спілкування припиниться.

Minsuga: Добре. Стоп, за тиждень день народження Пак Чіміна. Ти там будеш?

Pinksoul19: Так.

Minsuga: Ти його друг, так? Ти з його курсу?

Pinksoul19: Так, і сьогодні ти вичерпав ліміт питань.

Minsuga: Блять.

Чімін трохи боїться, досі. Але йому самому було цікаво, чи Юнгі здогадається, хто він такий. Сам Юнгі про Чіміна навіть не думав. Напевно, це була остання людина, на яку він міг подумати. Для нього Пак був просто другом. Так, він вважав його красивим, милим, йому подобалося дивитися, як він танцює, йому в принципі часом подобалося дивитися на молодшого. Мін вважав, що з цим рожевим волоссям хлопець схожий на дитину, але і це йому подобалося. І якби Юнгі хоч раз задумався про те, що молодший може бути тим хлопцем з фото – він би безперечно був радий. Але він не подумає про це, ні.

Юнгі переводить тему і пише про те, що сумує за фотографіями, які йому не показували вже цілу добу, і Чімін, зітхаючи, каже, що йому потрібен час, щоб переодягтися і зробити фото. Він знову закріплює телефон на маленький штатив та відходить до шафи. Хлопець знімає з себе все, накинувши на плечі білу сорочку, яка злегка прикривала його дупу, і на ноги натягує смугасті рожеві гольфи вище за коліно. Останнім часом його фото справді стали утримувати менше одягу та, як правило, не утримувати білизну. Хлопець кілька разів фоткається зазвичай стоячи на колінах, прогинаючись у попереку і виставляючи стегна. Але йому здається, що одноманітність так набридне Юнгі. На думку спадає шалена думка, але Чімін думає про те, що раз уже почав — треба заганяти себе далі.

Відчуваючи, як легко червоніють щоки, він підходить до шафи, і витягає звідти пляшечку з мастилом і маленьку коробочку. Переставляє телефон і стає на коліна на ліжку, виливаючи на пальці прохолодну змазку.

Піднімає тканину легкої сорочки і проводить вологими пальцями між сідниць, злегка натиснувши на кільце м’язів, і повільно вводить один пальчик, відразу закусивши губу. Він повільно розтягує себе, невдовзі вводячи другий палець. З губ зривається тихе “Юнгі” і хлопець переводить погляд у маленький екран телефону. Натискає на пуск, і робить пару фото своєї акуратної попки з власними пальцями всередині і трохи розводить їх убік, знову зриваючи з губ власний тихий стогін. Він виймає пальці і відкриває коробочку, діставши з неї невелику анальну пробку з ніжно-рожевим стразиком у підставі. Від маніпуляції з пальцями член хлопця повільно починає тверднути і збентеження відходить на задній план. Він на секунду думає про те, як різко від розмови він перейшов до подібних дій, але відразу забиває і, змастивши пробку, вводить її в себе, другою рукою охоплюючи свій член. Знову пару фотографій і на очі трапляються рожеві ремені, що лежать на підвіконні. Чімін дотягується до них, і закріплює на своїх сідницях і стегнах, піднімаючись, і ставши спиною до камери, робить пару фото. На нього накочує збудження, і він знову стискає пальцями вже затверділий член, повільно ковзаючи по всій довжині. Він знімає телефон і швидко вибирає кілька хороших фотографій, пам’ятаючи, що Юнгі чекає.

Pinksoul19: *фото*

Блондин дивиться на фото, які відкрилися у діалозі та відчуває, як у кімнаті стає спекотно. Він не може припинити розглядати акуратні пальці, якими хлопець на фото явно розтягує себе. Мін ковтає, бачачи ремені та прикрасу в попці молодшого, розуміючи, що скоро так полюбить рожевий колір.

Minsuga: Мені подобається.

Pinksoul19: Тільки подобається?

Minsuga: Це заводить.

Pinksoul19: А знаєш, чиє ім’я я стогнав, поки мої пальці були в мені?

Minsuga: Ти хочеш мене збудити остаточно?

Pinksoul19: Не хочу один зі стояком сидіти.

Minsuga: Так сильно заводить робити фото?

Pinksoul19: Ні, так сильно заводить представляти твій член у собі, Юнгі-хьон.

Юнгі давиться повітрям, читаючи все те, що йому пишуть, і відчуває, як збудження починає тягнути внизу живота, а член повільно твердіє тільки від думки, що це маля розважається з собою, думаючи про Міна. Блондин ковзає долонею під гумку своїх домашніх спортивних штанів і щільно майже до болю охоплює власний збуджений член. У голову наполегливо стукає думка про те, що дрочить він навіть не на фото, а на листування, але він промотує діалог трохи вище і відкриває останні фото, роблячи різкий рух рукою на своєму члені. З губ зривається приглушений стогін і хлопець заплющує очі. У думках прослизають картинки того, як цей малюк прогинається під ним, підставляючи йому своє гнучке ідеальне тіло, і Юнгі вистачає кількох різких рухів руки на члені, щоб кінчити, забруднивши білизну та улюблені штани.

– Блять, – зривається з тонких губ і Мін, залишаючи відкритий діалог, швидко йде в душ.

Чімін сам зривається в душ і в черговий раз дрочить на свого хьона, з соромом рухаючи в собі пальцями і з кожним разом солодко вистоюючи «Юнгі».

Мін виходить із душу, завалюючись на ліжко, і одразу набирає Хосока.

– Хо, я офіційно кінчився як людина, – видихає Юн і перевертається на ліжку.

– Давно, Юнгі. Але що сталося?

– Я дрочив на цього хлопця.

— Я, звичайно, знаю, що тобі пре від свого крашу, але мені про такі подробиці, навіщо розповідати? — Хосок тихо сміється, коли повз його кімнату проходить Чонгук, з майже такою ж фразою, явно розмовляючи з Чіміном.

– Хосок, у мене ніколи такого не було, розумієш? Я хочу знати хто він.

— А що він тобі каже?

– Він? А він, певне, вирішив пограти.

– В сенсі?

— У нас угода. Я маю час до дня народження Чіміна. Я маю дізнатися, хто він, і поцілувати його. Якщо я не зроблю цього, тоді він зникне з мого життя, — у голосі Юнгі ковзає смуток і Хо зітхає. — І щодня я маю одне запитання, на яке він відповість, щоб я міг його знайти. Я вже дізнався, що він молодший за мене, і буде на дні народження Чіміна – значить вони друзі, – на це Сок лише тихо хмикнув.

– Ти тільки питання продумуй, а то спитаєш хуйню, – Юнгі тихо пирхнув.

– Не хвилюйся. От тільки, гадаю, одне питання — це так мало. Як отримати їх більше?

– Запитай, що тобі зробити. Зрештою, сфоткай себе теж.

— Ніі, я не модель для цього.

– Він теж не модель, Мін.

— Ти так упевнено говориш, знаєш щось?

– Ні звичайно.

Хосок тихо хмикнув і, побажавши другові удачі, поклав слухавку. Юнгі задумався: хто з тих, кого він знає, може бути його крашом, але на думку так ніхто й не спав. І не тому, що в його оточенні немає людей, які йому не могли б подобатися, а тому, що він навіть не уявляє, хто міг би до нього підкотити в такий спосіб.

Через кілька хвилин Юнгі знову заходить до чату, вони листуються до самого вечора, розмовляючи про все і ні про що одночасно. Мін відчуває, що манера спілкування та думки, які йому пише хлопець, здаються дуже знайомими, і в голові навіть намагається випливти образ людини, але вона надто примарна. Блондин розуміє, що незнайомець явно із кола його близького спілкування. Юн намагається дізнаватися про деякі факти без питань. З простих розмов він дізнається, що хлопець вважає себе милим у рожевих речах, але не носить їх у повсякденному одязі. Декілька разів він скаржиться на низький зріст і маленьку долоню, що йому зовсім не подобається, і Мін розуміє, що тягнеться до свого крашу все сильніше.

Хосок і Чімін систематично щодня продовжують займатися постановкою танцю під його музику, і Мін несподівано помічає, що, коли Чімін у його зору, його маленький краш перестає йому писати. У блондинистій голові прослизає шалена думка: «А що, якщо це він?», але потім він дивиться, як Пак бентежиться від простого компліменту, і думає, що такий спосіб був би надто для цього безневинного хлопця.

— Гук, а як він не здогадається? — Чімін сидів у танцювальному залі перед черговою репетицією, поки Хосок пішов допомогти Юнгі у студії.

— Я гадаю, він здогадається. Це ж Мін Юнгі – він геній.

– А якщо ні? Я муситиму піти, а я не хочу. А раптом він буде розчарований, якщо дізнається і просто не скаже?

— Чім припини себе заганяти. Він же сказав, що ти йому подобається. А ти знаєш Юнгі. Чи багато він кому таке говорить?

— Я навіть не знаю, коли таке було, — Чімін відкидає голову, упираючись нею у стіну.

— Ось ось, — брюнет зітхнув і розкуйовдив волосся друга, киваючи у бік дверей, за якими були чутні кроки.

Тренування проходить так само гладко, як і все раніше. Мін не зводить погляду зі свого друга, відзначаючи, що той знову пофарбував волосся і знову в ніжно-рожевий. Чомусь у голові спливає фрагмент їх листування про цей колір, і Юнгі вкотре оглядає тіло Пака, намагаючись знайти в ньому хоч якусь підказку. Мозок кричить про те, що вони справді схожі, що він уже бачив цю тонку талію і молочну шкіру, і що стегна його на диво схожі на ті, що на фото, і викликають таке ж бажання стиснути їх до синців. Але вчора він виторгував відповідь на питання про колір волосся, і хлопець сказав, що воно чорне, а у Чіміна воно рожеве. “Міг збрехати” – б’є в голову думка і Мін хмуриться. А й справді. Якщо це все ж таки Чім, він би ніколи не сказав про колір свого волосся. Він мало не єдиний хлопець в універі, який має такий колір, і йому було б простіше збрехати, ніж відверто сказати: Я Пак Чімін.

Як тільки Мін прощається з друзями і прямує додому, він відразу відкриває вже рідний чат.

Minsuga: Я можу використати своє питання на сьогодні?

Pinksoul19: Звичайно.

Minsuga: Скільки ми знайомі?

Pinksoul19: Оу, а може інше питання?

Minsuga: Ні, я хочу відповідь на це.

Чімін ковтає – він знає, що з усього універа тільки Чонгук і сам Чімін з молодших курсів знали Міна до універа.

Pinksoul19: Думаю, близько трьох років.

Пак бреше, знову. Він уже дозволив поставити подібне питання про колір волосся і йому довелося збрехати. Ось знову. Йому це не подобається. Юнгі брехати не хочеться, особливо в тій грі, яку сам хлопець і придумав.

Minsuga: Я хочу ще одне питання.

Pinksoul19: Але ти свої витратив.

Minsuga: Тоді що мені зробити для бонусу?

Pinksoul19: Фото. Я хочу подивитись на тебе.

Юнгі знав, що так буде, тож зробив фото ще вранці. Його знову накрило від думок про свого прекрасного хлопчика, і він так і сфоткався: з голим торсом, спущеними штанами і членом, що стояв, який він щільно обхоплював пальцями. Побачивши це фото, Чіміна моментально криє, але думка про те, що Юнгі напевно задасть ще одне провокаційне питання швидко протвережує.

Pinksoul19: Добре… Ти безперечно заслужив свій бонус.

Minsuga: З якої літери починається твоє ім’я, малюку?

Pinksoul19: Гей, такі питання заборонені!

Minsuga: Я ж не спитав, як тебе звуть. Впевнений, з такої літери, як у тебе починається купа імен.

Pinksoul19: Добре, це літера “Ч”

Minsuga: Дякую, малюку.

Пак тяжко видихає. Цікаво, навіщо така незначна деталь, якщо на половині його курсу люди з ім’ям на цю літеру. Його в черговий раз накриває страх, але він намагається забути про нього і, побажавши Юнгі на добраніч, йде спати.

***

День народження Чіміна вже післязавтра, і хлопець не може зрозуміти: боїться він або вже хоче з усім нарешті розібратися. Хосок в черговий раз затяг їх до себе, тому зараз усі четверо просто сиділи у вітальні та пили пиво, розмовляючи під фільм на задньому фоні.

— Чім твої батьки хоч знають, що ти вирішив зробити в домі? — Хосок переводить на нього погляд і робить великий ковток із бляшанки.

— Звісно, ​​знають. Я б не зміг провернути це за їхньою спиною.

– Так ось, чому твоя мама дзвонила мені і питала, як ми застрахували наш будинок, – Хо тихо хмикнув, усміхаючись.

– Та не все так погано. Я сумніваюся, що буде так багато народу. Мама просто утрирує.

Юнгі не зводив погляду з Чіміна, шукаючи підтвердження своїм припущенням. У мозку ніяк не могло вкластися, що міг писати він. І Мін був би зовсім не розчарований — він був би навіть радий, але повірити не міг, що не розгледів у безневинній для нього дитині таку його сторону. Блондин собі не зізнається, але йому навіть хотілося, щоб це був Чімін. Тому що хлопець гарний, сексуальний і має ідеальну дупу. Юнгі, звичайно, вже давно не хоче лише тіло з фото – йому хочеться оберігати цю дитину, але поки що вона ще на всі сто не може себе переконати, що це вона. Він упевнений, що йому збрехали про час знайомства, тому що, коли хлопець вступив на перший курс, він не заводив знайомств з людьми, молодшими за себе. Але Юнгі потім окремо спитає з нього за кожну брехню. Блондин кидає погляд на телефон, який мовчить рівно з того моменту, як вони з Паком опинилися поряд, і тихо хмикнув, переводячи погляд на хлопця.

Чонгук із братом, злегка випивши, посідали грати в якусь гру. Юнгі просто тихо розкладався від лінощів на дивані, а Чімін, від випивки та загнаних нервів, просто заснув.

– Гей, Хо, у тебе ковдра де? — гукнув його Мін, бачачи, як Чімін легко тремтить уві сні.

– Нащо вона тобі? – не відриваючись від гри, питає Чон.

— Чімін заснув, а в тебе тут, як у карцері.

Хосок не замислюється та ставить гру на паузу. Швидко забирає ключ із кишені Чонгука від його кімнати та кидає старшому.

— На, у Чонгука знайди в шафі.

Юнгі трохи дивно дивиться на ключ, але піднімається і йде нагору.

— Блять, хьон, ми там Чіміна фоткали вперше! — у Гука здивований погляд і він каже так тихо, що Хосок не одразу розуміє, що йому сказали.

– Я знаю.

— Юнгі не тупий, він би й сам здогадався, як не вже.

— Він розумний і тупий водночас. Розумний, щоб зрозуміти, що його краш Чімін, і тупий, щоб повірити в це.

– А?

— Чімін для нього невинна дитина, — старший закочує очі і переводить погляд на сходи. — Сподіваюся, хоча б так він не шукатиме помилок у своїй відповіді.

— А якщо він не хоче, щоб то був Чім?

— Хоче, і це лагідно сказано.

Юнгі крутить у руках маленький ключик, ліниво піднімаючись сходами. Хлопець думає, що це дивно: стільки років спілкуються, а він уперше побачить кімнату молодшого. Він швидко відчиняє двері і заходить, особливо не оглядаючись, і прямує до шафи, дістаючи звідти теплий, м’який плед. Мін уже готовий вийти з кімнати, як погляд натикається на стіну над ліжком.

– Десь я це вже бачив, – тихо вимовляє блондин і дивиться на стіну, вивчаючи фотографії і переводить погляд на ліжко, – і плед бачив, – так само тихо, додає він. А потім повільно тягнеться до телефону та відкриває заповітний діалог, довго гортаючи на початок.

Ось вони перші фото, які йому надсилали. Вони були зроблені саме на цьому ліжку. Перша думка ковзає, що це Чонгук, але він відразу відкидає це, тому що тіло на фото навіть близько не дорівнює Чону. В голову б’є думка, що, крім нього і Чіміна, він у цьому домі не бачив сторонніх людей, та й знає, що тільки вони з усіх друзів братів і відвідують його.

– Тепер моя черга тебе мучити, Чімінні, – Юнгі посміхається і дістає телефон знову, швидко відправляючи: “Я знаю, хто ти” і закриває діалог, більше не плануючи відповідати жодного слова до дня народження Пака.

Він швидко виходить із кімнати і зачиняє двері на ключ. Спускається вниз, кинувши ключик Гуку, і сідає назад на диван, ближче до Чіміна, вкриваючи його, і дивиться на хлопця, починаючи повільно гладити по голові.

— Ти маленький ошуканець, Пак Чімін, — тихо шепоче блондин і переводить погляд на Хосока, який не може стримати посмішки. І до Юнгі доходить. — Хосок, ти мені винен ящик віскаря.

– Чого б це?

— За приховування необхідної інформації.

Лунає тихий сміх і всі переводять погляд на Чіміна, сподіваючись, що хлопець спить дуже міцно.

***

План Юнгі спрацював ідеально. Чімін на ранок побачив повідомлення і паніка накрила його з головою. Він намагався йому писати, дізнатися хоч щось, але його хьон мовчав, і це змушувало ще сильніше панікувати. В голову наполегливо лізла думка, що Мін розчарований, і Пак уже навіть не намагався переконати себе. Старший чудово бачив його метання, бачив страх майже в кожній його дії. Було бажання плюнути на все та просто підійти, сказати все як є, але ні. Юнгі тягтиме до останнього. Він сам точно не знає, навіщо йому це, але це маля знатно зіпсувало його нерви, а Мін теж любить і вміє грати. З любов’ю, звісно ж. Було навіть бажання дописати у повідомлення щось на кшталт: «І я радий» чи «Я не розчарований», але хлопець стримався.

Чіміну вже навіть не хочеться жодної вечірки, свята нічого не хочеться. Забитися в кут і постраждати з чистою совістю було б бездоганно. Якоїсь миті він навіть думає, що хьон не прийде. Якщо ігнорує в повідомленнях, значить не прийде. Але молодший помилився. Мін таки прийшов. І Чімін підвис. Старший перефарбувався: тепер біле, випалене освітлювачем волосся, було чорне. Перше бажання було повиснути на цьому хлопці і закопатися пальцями в ці блискучі пасма, колір яких шалено йшов хлопцю. Для Чіма його хьон був ще красивіший, а туга накотила з новою силою. Молодший навіть не ризикнув підходити, просто здалеку кивнув на знак вітання Хосоку, з яким прийшов Мін, і одразу постарався втекти в натовпі, який обступив стіл із випивкою.

— Ти навіщо над дитиною знущаєшся? — Хо зітхнув, бачачи, як Чімін бігає від них власним будинком.

– Він теж з мене знущався, – знизав плечима брюнет усміхнувся в келих з алкоголем.

— Він просто боявся, Мін, мудаку, Юнгі. Зав’язуй його мучити і просто підійди. Він же зараз ложкою вскриється.

– Все з ним буде добре, це його маленьке покарання за брехню у власній грі.

— Ти надто жорстокий.

— Зате йому сподобається мій подарунок. Те, що довго чекаєш, стає ще бажанішим.

— Іноді я дивуюсь тому, який мій друг розумний. А потім наслання минає, і я бачу перед собою звичного ідіота.

— Ти зараз до другої скриньки домовишся.

Хосок тільки закотив очі і, допивши алкоголь, відкинув склянку, йдучи танцювати. Народу було багато — як виявилося, Пак мав багато знайомих. Друзями він їх, звичайно, не називав, але все ж таки. Плюс спрацював принцип «друзі друзів», як на будь-якій вечірці, тому людей справді було достатньо для веселощів. Але Юнгі не любив натовпу народу і зараз був надто тверезим для цього. Трохи наздогнавшись випивкою, він все ж таки піддається вмовлянням Хосока і йде розслаблятися, відриваючись у танцюючому натовпі.

Коли на годиннику час половина дванадцятого, а до кінця його часу залишається лише півгодини, Юнгі, тихо зітхнувши, покидає Хосока, чіпляючись поглядом за Чонгука.

— Гук, де Чімін? — старший підходить до дивана, на якому сидить Чон і трохи підвищує голос, щоб перекричати музику.

– Пішов нагору, начебто, – той тільки знизує плечима, розтягуючи губи в посмішці.

Юн киває і мовчки піднімається вгору, де музика чути трохи тихіше, але людей немає. Пак заборонив комусь підніматися сюди. Брюнет повільно йде коридором до кімнати молодшого і тихо відчиняє двері. Чімін у навушниках стоїть спиною, тому зовсім не чує, як у кімнаті вже не один. Він якось неохоче складає якісь речі, перекладаючи в шафу, і Юнгі помічає знайомі шорти та білу спідницю. Мін бачить, як Пак піднімає з ліжка рожеві ремені і в цей момент підходить зовсім близько до хлопця, висмикнувши навушник з вуха і хрипко видихає.

— Навіщо ж ховати? Нам це знадобиться.

Чімін різко сіпається, витягаючи і другий навушник, кидаючи ремені на підлогу, і повертається, дивлячись на Юнгі почервонілими очима, явно від сліз.

– Хьон! Я … це … – Хлопець губиться, загнано дивлячись на свого хьона, і відводить погляд. – Що ти тут робиш?

— Прийшов виконувати умови гри, — Мін знизав плечима, посміхаючись, і скорочує відстань до мінімуму.

— Це… не думаю, що це так потрібно, ти не зобов’язаний, — голос трохи зривається від хвилювання, і Чімін легко кашляє, прочищаючи горло.

– Я не розчарований тобою, – старший повертає його обличчя за підборіддя до себе, забороняючи відводити погляд. — Ти досягнув свого, Пак Чімін.

Пак тільки хоче здивовано поставити запитання, але його перебивають, не дозволяючи вимовити звуку. Руки обвивають талію і притягують до себе, а його пухких губ торкаються тонкі, трохи обвітрені, але до шаленства солодкі. Юнгі цілує жадібно, відразу проштовхуючи язик у рот, зариваючись тонкими пальцями в рожеве волосся і натискає на потилицю, не дозволяючи відсторонитися. Але Чімін і не збирається. Від відчуття таких бажаних губ у нього підкошуються ноги. Хлопець стискає пальцями чужу майку на грудях і відповідає, повністю підкоряючись, прочиняючи покусані від нервів губи і дозволяє язику хлопця досліджувати свій рот, сплітаючи зі своїм. Старший розриває поцілунок так само різко, як і почав, дивлячись на вологі губи Пака.

– Я переміг.

– Ти давно переміг, хьон.

— Чому ти не признався? — Мін з цікавістю дивиться в карі очі.

– Поки я не написав тобі, ти не розглядав мене як хлопця. Так що в цьому не було сенсу, і навіть не заперечуй це. Але чому ти не розчарований?

— Тому що я й справді закоханий у тебе, крихітко, — Юнгі прибирає руку з потилиці хлопця і повільно ковзає по його спині нижче, зупиняючи руки на пружних сідницях, і повільно, міцно стискає чужу дупу. — А ти брехав мені у відповідях. Настав час відпрацьовувати свої гріхи, Чімін.

Молодший не може стримати стогін від пальців, які так міцно стискають сідниці і лише слухняно киває, чуючи слова старшого. Пальцями він акуратно підчепив край чужої футболки і потягнув угору, знімаючи зайву річ, і відкинув убік, плавлячись у чужих руках, і знову цілує. Юнгі відразу відповідає на поцілунок, перехоплюючи ініціативу і, ще раз стиснувши руками пружну дупу, пальцями ковзає під сорочку, швидко розстібаючи гудзики, відкриваючи собі таке бажане тіло, на яке дрочив останній тиждень. Він розриває поцілунок і знову вплітає пальці в чуже волосся, стискаючи біля коріння і тягне назад, змушуючи молодшого відкинути голову назад. Він повільно веде язиком по молочній шкірі на шиї, знущаючись, і прикушує мочку вуха, хрипко видихаючи.

– Я заїбався дрочити на тебе, крихітко.

Чімін тільки тихо хмикає, не стримуючи тихий стогін від укусу на шиї, і опускає долоню на пах Юнгі, різко стискаючи його член через штани, відчуваючи, як повільно накриває сильне бажання. Вони обидва напідпитку, але зовсім не п’яні, і цілком розуміють, що роблять. Саме тому Юнгі відривається від хлопця і штовхає його на ліжко, влаштовуючись між ногами. Гарячий язик веде вологу доріжку від гострих ключиць до затверділих сосків, змушуючи з пухких губ зірватися на черговий тихий стогін, але Юнгі мало. Він залишає засоси на молочній шкірі нижче грудей, спускаючись все нижче, і розстібає чужі штани, приспускаючи їх разом із білизною. Брюнет обхоплює пальцями чужий твердіючий член і обводить язиком голівку.

— Юнгі… ти що… що ти робиш? Хьон! – Пак опускає здивований погляд на старшого, облизуючи пересохлі губи, і тут же давиться стогін, коли гарячий язик проводить по всій довжині його члена.

– Заткнися і насолоджуйся, – кидає Юнгі і обхоплює губами голівку члена, знову обводячи язиком.

Він смоктав від сили двічі за все життя, але Чіміну хочеться зробити приємно, хочеться чути як молодший солодко стогне. Саме тому, щільніше стискаючи губи, Мін починає вбирати чужий член глибше, допомагаючи собі язиком і обводячи кожну вену. Чужий член повністю твердне у нього в роті, а Пак відкриває свої вологі губи, навіть не намагаючись стримати стогін. Він із задоволенням заривається пальцями в чорне, на диво, м’яке волосся і розводить коліна сильніше убік, штовхаючись глибше в чужий рот.

– Хьоон … швидше … хааа … прошу.

Юнгі відчуває, як на потилицю тисне невелика долоня, і прискорює темп, намагаючись розслабити горло і прикриває очі, відчуваючи, як голівка впирається йому в горлянку. Він втягує щоки, сильніше стискаючи губами твердий член, і знову чує протяжний стогін, повільно випускаючи член із рота, і знову лише дражнить, пестячи язиком вуздечку. Старший відсувається, коли відчуває, що Чімін може закінчити, і випрямляється, проводячи язиком по трохи припухлим губам, дивлячись на податливого Пака перед собою. Він тягнеться до задньої кишені своїх джинс і швидко закріплює кільце біля основи молодшого члена, остаточно стягуючи з нього одяг.

— Це твоя кара, малюк. Ти мусиш мене попросити, перш ніж я дозволю закінчити.

— Чорт, хьон… це жорстоко, — на видиху вимовляє Чімін, але нічого не має проти.

– Як і ти.

Юнгі розтягує губи в посмішці і перевертає хлопця на живіт, ривком піднімаючи стегна, і знову повільно стискає пружні сідниці, відчуваючи як власний збуджений член неприємно треться об тканину білизни. Перед ним Чімін: такий податливий та відкритий. Він тягнеться до тумбочки біля ліжка і тихо хмикає, виявивши там змазку. Хлопець швидко видавлює її на пальці і проводить ними між сідниць, розмазуючи по кільцю м’язів, що стискається від збудження. Чімін тихо хниче, відкриваючи рота від нестачі кисню, і Мін вводить у нього один палець, дивуючись, як легко той увійшов.

– А ти виявляється розтягнутий, малюк, – він натискає вільною рукою на чужу спину, змушуючи опуститися грудьми на ліжко і нависає зверху, обводячи язиком чужу вушну раковину, посміхаючись.

– Я знову думав про тебе, Юнгі-хьон … я знову хотів твій член у собі … – збудження повністю вбиває в молодшому будь-які зачатки сором’язливості, і він солодко стогне, відчуваючи в собі два пальці.

Йому мало, він хоче насадитися глибше, але не дозволяють рухатися, з силою стискаючи стегно. Юнгі відверто знущається: він рухає пальцями повільно, не входячи глибоко і насолоджується реакцією Пака. У самого член вже болісно ниє, але йому подобається така гра. Його криє від виду того, як його пальці легко рухаються в розтягнутій дупі молодшого, і він різко вводить їх глибше, легко зігнувши і розвівши в сторони, від чого Чіміна пробиває тремтіння задоволення. Наступного моменту пальці в ньому зсуваються трохи вбік і з силою тиснуть на потрібну точку в ньому, через що у Пака роз’їжджаються ноги, а з горла виривається гучний, протяжний стогін. Юнгі хмикає, сам сіпаючись від такого солодкого звуку, і спеціально починає рухатися пальцями всередині, з кожним разом дужче давлячи на простату, доводячи своїми діями Пака.

– Хьон, прошу… мммх… пальців мало.

— Чого ти хочеш, крихітко? — Юнгі нахиляється ще нижче, знову натиснувши пальцями на чутливу точку, змушуючи Чіміна пальцями стиснути простирадло. – Ну ж бо.

— Трахни мене, прошу, хьон, трахни мене нарешті.

Юнгі безперечно задоволений відповіддю, тому виймає пальці і відразу скидає з себе непотрібні штани та білизну. Рука лягає на чужий член, що стікає змазкою, і натиском обводить головку, одночасно з цим роблячи різкий, глибокий поштовх у тіло, що лежить. У Чіміна чорні крапки перед очима від задоволення, і на мить йому здається, що він майже кричить. Юнгі його не шкодує — надто довго тримався. Тонкі пальці вже звичним рухом стискають волосся на чужій потилиці і хлопець повільно, знущаючись, виходить, чуючи тихий розчарований стогін, але різко вганяє член назад, відразу починаючи рухатися глибоко всередині розтягнутої, підготовленої спеціально для нього, дупи. Чімін стогне голосно і, на думку Юнгі, надто прекрасно. Образ невинної колись дитини розсипається в голові як картковий будиночок і Міну подобається. Він повертає чуже обличчя до себе і жадібно цілує, кусаючи та відтягуючи чужі губи, злизуючи кров з маленьких ранок, і сильніше штовхає член у гаряче тіло. Чімін губиться у відчуттях, не стримуючи гучних стогонів прямо в чужі губи, і піддається стегнами назад, намагаючись сильніше і глибше насадитися на чужий член, і стискає його в собі, змушуючи самого Міна зриватися на стогін.

— Бляяяять…який же ти вузький, сука, — Юн гарчить у чужі губи, знову кусаючи, і, відсторонившись, перевертає молодшого на спину, бачачи, що той ледь тримається на колінах.

Він трохи піднімає чужі стегна і знову входить, поцілунками досліджуючи чужу шию, покриваючи її засосами, неначе особистим нашийником.

– Закінчити … х-хьоон … я хочу закінчити! — Чімін на межі і старший це відчуває, і всередині розпливається дивне задоволення.

– Ні, – він видихає з усмішкою, вибиваючи різким поштовхом новий стогін.

— Юн… Юнгі… прошу, будь ласка! Я більше не брехатиму, тільки дай мені закінчити!

Старший сам на межі, тому спритно рятує хлопця від кільця на члені. Той довго не витримує і, відкинувши голову, з гучним ім’ям свого хьона, закінчує, забруднюючи свій живіт, і пальцями з силою стискає чужі плечі. Юнгі робить кілька особливо сильних поштовхів і з низьким стогоном кінчає глибоко у молодшого.

Він повільно виходить і лягає поруч, притягуючи до себе Чіміна, розпливаючись у задоволеній усмішці.

— Ні, ось тепер я виграв, — хрипко промовляє Мін.

— Я тобі не гральний автомат, — Пак тихо пирхає і повертається, втикаючись у чужу шию, ховаючи зніяковілість. Юнгі обіймає хлопця, легко пальцями гладячи поперек.

– Ні, але ти мій приз.

Чімін тихо сміється, відчуваючи, як він утомився за сьогоднішній день. Хлопець швидко засинає, а Юнгі його не будить, укриваючи їх двома ковдрами.

***

Вранці Чімін прокидається першим, відразу відчуваючи біль, що тягне, в дупі і неприємне відчуття від засохлої сперми на животі. Він переводить погляд на Юнгі, який спить поруч, і тихо встає, бо в душ хочеться шалено. Стоячи під струменями теплої води, хлопець раптом починає нервуватись. А раптом Юнгі переспав із ним лише тому, що випив? Чи він просто хотів із ним переспати? Паку стає соромно за такі думки, адже його хьон ще ні з ким так огидно не поводився, але легке хвилювання нікуди не йде. Виходячи з душу в чистому одязі, хлопець акуратно, намагаючись не турбувати ниючий зад і не розбудити Юнгі, виходить із кімнати. На подив, на підлозі будинку не сплять незрозумілі люди, бардак не такий вже й страшний, як міг би бути, а на кухні сидить Чонгук, який явно страждає на похмілля.

— Я дивлюсь тобі зовсім хрінова, — Пак тихо хмикає і, легко накульгуючи, проходить до холодильника.

— Натомість, я дивлюся, тобі було добре, — Чімін на це червоніє і мовчки дістає з холодильника продукти, щоб приготувати всім сніданок.

— Хосок-хьон ще спить?

– Так. Юнгі також?

– Угу.

Пак тихо готує сніданок, йдучи у свої думки, накручуючи себе і не помічає, як Чонгук залишає його одного. Він уже приготував омлет, коли з його спини обіймають міцні руки, а майка на плечі намокає. Чімін повертає голову і бачить Юнгі, з темного волосся якого капає вода.

— А я думав, що ми, як у найкращих романтичних фільмах, прокинемося разом, — старший тихо хмикає і цілує молодшого в потилицю.

— У найкращих романтичних фільмах не трахаються по-п’яні під крик народу з першого поверху, — тихо відповідає Чімін, переводячи погляд на їжу. Юнгі зітхає.

– П’яні. Серйозно? Чімін, я може і випив, але був цілком зрозумілий, щоб відповідати за свої дії, припини.

– Тобто ти не шкодуєш?

— Бля, а мушу? Дитя, припини себе заганяти,- Юнгі зітхає і повертає хлопця до себе, дивлячись в очі. — Я ж тобі казав, що мені подобається не лише твоє тіло. Мені подобаєшся ти, і я ні краплі не розчарований у тому, що хлопцем, який привабив мене дивним листуванням та інтимними фотографіями, виявився ти. Зрозумій ти це нарешті і не біси мене.

Юнгі нахиляється та швидко цілує хлопця в губи. Чімін розпливається в посмішці, обіймаючи улюбленого хьона, і думає про те, що дарма він сховав такі ненависні спідниці та колготки у сітку. Мін Юнгі, а відтепер і його улюблений хлопець, знайде їм застосування.

 
FavoriteLoadingДодати до улюблених

Залишити відповідь

Коментарі на “Notfall